- 28 Ağustos 2007
- 2.086
- 58
- 44
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #10.401
sende hamilelik belirtisi yokmu az kalmis adetine
kızlar naber topic topic kovalıyorum sizi tannsel ronya hu hu
kızlar merhaba,
Bebişimin kalp atışları durduğu için şubatta kürtaj oldum.6 aydır bebek için uğraşıyoruz ama yok malesef.reglilerim düzenli olarak 27 günde bir geliyor.çalışmaları tahmini ov günlerine getirsek de , ayakları havalara kaldırsak da olmayınca olmuyormuş..gecen ay btç ve adaçayı kürü de yaptım ve bu ay tutmadı malesef.hatta şu an regliyimÇok üzgünüm çoook.bu ay da ov testi alıp bir de o şekilde deneme yapmak istiyorum.Regli bitince dr a da gideceğim.
mesela ov testi yaptık,hafif olarak ikinci çizgiyi de gördük, çalıştık.ertesi gün yine test yaptık , bu sefer ikinci çizgi daha koyulaştı veya yine silikti..yine mi çalışıcaz...?iki gün üst üste önerilmiyor diye biliyorum.:uhm: gün aşırı çalışcaz diye ya yumurtlamayı kaçırırsak.??
günaydın kızlar...sabah tükürükle ovulasyon testi yapayım dedim...gördüğüm şeye inanamadım...her tarafı otlar kaplamış...ama bu mümkün değil çünkü adetim ben yaaa...olabilirmi sizce...eğer doğruysa bu şekilde ilişkiye girmem mümkün değil...bence bu mikroskoplar yalancııı...
Kızlar;
Adet günüm 25 ekimdi bua ya erken adet oldum, yani bugün adet oldum.. Kasım topigine geçerim...Bu ay ovulasyon testi felan yapmayacağım...Böyle stres yapmakla bu iş olmayacak.. Herşeyin hayırlısı olsun..
Kızlar;
Adet günüm 25 ekimdi bua ya erken adet oldum, yani bugün adet oldum.. Kasım topigine geçerim...Bu ay ovulasyon testi felan yapmayacağım...Böyle stres yapmakla bu iş olmayacak.. Herşeyin hayırlısı olsun..
kıslar hamileyim dunden beri emin olmadan sölemek istemedim ama biliysunuz benim 2 gebeliğimdede düşük oldu buda rabbim göster etmesn korkuyorum sevinemiyorum bileee
Hayırlısı olsun canım...Kısmet....Ben de korkuyla bekliyorum.Ağustos ve eylül de 24ünde oldum, bu ay 25i olabilir, korkuyla bekliyorum bakalım....
kıslar hamileyim dunden beri emin olmadan sölemek istemedim ama biliysunuz benim 2 gebeliğimdede düşük oldu buda rabbim göster etmesn korkuyorum sevinemiyorum bileee
tebrikler allah tamamına erdirsin sağlıkla canım
nasıl öğrendin canım kaçıncı gün öğrendin bahsetsene biraz
canım 31 . gunde öğrendim 13. gun testte kesin çizgi gördüm ama 17. gun de çizgi cıkmıştı hatta sormuştum sizede saol canım rabbim hepinize yaşatsın