yok canım 2,5 aylık :) valla ben ona inanmıyorum ilk geceden kalan var, ilk aydan kalan var o biraz hem çalışmaya bağlı bence hemde Allah'ın Takdiri bence
yok canım 2,5 aylık :) valla ben ona inanmıyorum ilk geceden kalan var, ilk aydan kalan var o biraz hem çalışmaya bağlı bence hemde Allah'ın Takdiri bence
onu duydum ama doktor kontorölüne gittim istiyoruz diye bi sıkıntı yok dedi vermedi :)
Evet sanki koyulaşmış canım bazı yerlerde okudum adete yakın koyulaşınca da gebelik olabilir diyorlar inşallah vardırTestim tekrar koyulasıyor sanırım bat 2ekim birde siz bakarmısınız
Bende merakımdan dün ovülasyon yaptım silik değil ama inçe bi çizgi çıktı bilemiyorum o yüzden inşallah vardır Bebişlerimiz canım bekleyelim benimde 1 ekim batİnsallah canım ya .bende adete yakın LH salınımı olur diye okumustum .Rabbim evlat sevgisi olan ve anneliğe hazır olan herkese nasip eder insallah
Yumurtlama zamanındakinden farklı mıBende merakımdan dün ovülasyon yaptım silik değil ama inçe bi çizgi çıktı bilemiyorum o yüzden inşallah vardır Bebişlerimiz canım bekleyelim benimde 1 ekim bat
Valla ben yumurtlamada da çok koyu görmedim ama yumurtlamadan daha ince sabah yine yaptım bu sefer çizgi çıkmadı kafalar çorba resmen bu sefer kararlıyım adetim gecikince kan vericemYumurtlama zamanındakinden farklı mı
Benim birebir aynı cıktı yumurtlamada fotoda da görmüşsündür .sen buay yumurtlamamıs olabılırmısın kiValla ben yumurtlamada da çok koyu görmedim ama yumurtlamadan daha ince sabah yine yaptım bu sefer çizgi çıkmadı kafalar çorba resmen bu sefer kararlıyım adetim gecikince kan vericem
Yok canım doktora gittim 17sinde dün yada bugün yumurtlamışsın dedi zaten en koyu çıktığı tarihte 14ü yani muhtelemen 16sı pzar yumurtladımBenim birebir aynı cıktı yumurtlamada fotoda da görmüşsündür .sen buay yumurtlamamıs olabılırmısın ki
Aynen öyle hayırlısı rabbimden hayırsızsa yazmasın ilk gebeliğim hüsranla sonuçlandı çünkü Sevincim 2,5 hafta sürdü sadece batlar yakın haber verelim birbirimizeHmm tamamdır ozaman degerlendırıldıyse Allaha bırakacagız bende öyle yaptım
İnşallahRabbim yerini doldursun ins .haberlesiriz tabiiki
Ne zaman yumurtlamıştın acaba canım benimde takvim bat 1 ekim gösteriyor 35.günde olacağım gibi ama 30 eylül de olabilir lh silik çıkıyor regliye yakın gittikçe koyulaşması gerek diye okudum daha da yapmadım dün yapmıştımTestim tekrar koyulasıyor sanırım bat 2ekim birde siz bakarmısınız
bu sekıldeydı simdi siliklesmesi gerekırken koyulasıyo gibiNe zaman yumurtlamıştın acaba canım benimde takvim bat 1 ekim gösteriyor 35.günde olacağım gibi ama 30 eylül de olabilir lh silik çıkıyor regliye yakın gittikçe koyulaşması gerek diye okudum daha da yapmadım dün yapmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?