ovülasyon / yumurtlama testi

Tamam işte pik olmuş sonuncu da ille de aşırı koyu olması gerekmez yakalamışsın inşallah tutmuştur
İnşallah canım valla cuma çalışmayı yaptım pazarda yaptım eşim rahatsızlandı ağır grip daha da yapamam doktorum demesine göre pazar yada pazartesi yumurtlamışım inşallah olur hayırlısı beklicez artık

erken mi yaptım bilmiyorum 5 gün var daha tek çizgi .. yine hüsra ..

ben erken gebelik testlerine inanmıyorum miratech almıştım adetten 1 gün önce tek çizgi adet olmam gereken gün normal 5 tl lik kaset testten yaptım silikte olsa çıkmıştı. Adet gününü bekle canım o gün kaset test yap bence

öyle yapıcam canım artık kısmet ama predictor earlyden çıkmadıysa yoktur diye düşünüyorum ..

öyle yapıcam canım artık kısmet ama predictor earlyden çıkmadıysa yoktur diye düşünüyorum ..

valla bende erken gebelik testinde çıkmadı he marka farkı vardır onu bilemem ama çok kişiden duydum onda çıkmayıp hamile olan diyorum ya adetimden 1 gün önce negatifti ki 6 gün öncesine kadar çıkacağı vaad ediyodu ertesi gün kasette pozitifi gördüm kan testi yaptırdım değerim 22 idi

23 yaşındayım 2,5 aylık evliyim .. ama eşimle babasının arasında çok yaş farkı var eşimin heveslenip yaşayamadıkları olduğu için onları yaşatmak istiyorum :)

23 yaşındayım 2,5 aylık evliyim .. ama eşimle babasının arasında çok yaş farkı var eşimin heveslenip yaşayamadıkları olduğu için onları yaşatmak istiyorum :)
ideal çocuk için 2,5 yıl bencede inşallah rabbim gönlüne göre versin

o sizin takdiriniz hanımi efendi saygı duyarım ama herkesin herşey için bi sebebi vardır :)

o sizin takdiriniz hanımi efendi saygı duyarım ama herkesin herşey için bi sebebi vardır :)
ay pardon ben 2,5 yıl olarak okudum tabiki istediğin zaman yapabilirsin o beni ilgilendirmez kimseyi ilgilendirmez sadece ne kadardır deniyorsun onu merak ettim ilk 6 ay gebe kalmak zaten biraz zor oluyor ben 2,5 yıllık evlisin ve uzun zamandır deniyorsun diye algıladım :)

yok canım 2,5 aylık :) valla ben ona inanmıyorum ilk geceden kalan var, ilk aydan kalan var o biraz hem çalışmaya bağlı bence hemde Allah'ın Takdiri bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…