• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovülasyon / yumurtlama testi

yok canım 2,5 aylık :) valla ben ona inanmıyorum ilk geceden kalan var, ilk aydan kalan var o biraz hem çalışmaya bağlı bence hemde Allah'ın Takdiri bence :KK15:

İşte o ilk geceden ilk aydan kalanlar daha büyük azınlıkta. Tabiki nasip Ol derse olur mesela benim arkadaşım 3,5 senelik evli ve yaklaşık 2,5 senedir korunmuyor bütün testler yapıldı kocası ve kendisi gayet sağlıklı ama olmuyo bir türlü tıbbi hiç bir sebep yok. :) yani kaderimizi yaşıyoruz inşallah herkes gönlüne göre sonuca ulaşsın.

yok canım 2,5 aylık :) valla ben ona inanmıyorum ilk geceden kalan var, ilk aydan kalan var o biraz hem çalışmaya bağlı bence hemde Allah'ın Takdiri bence :KK15:

bu arada folik asit kullanmıyosan kullanmaya başlaman çok daha iyi olur gebelik öncesi başlamak bebek için daha faydalıymış ben kullanıyorum

onu duydum ama doktor kontorölüne gittim istiyoruz diye bi sıkıntı yok dedi vermedi :)

Testim tekrar koyulasıyor sanırım bat 2ekim birde siz bakarmısınız

Eklentiler

• 948DD95B-745A-4B4E-883F-762359066772.jpeg
    948DD95B-745A-4B4E-883F-762359066772.jpeg
    55,4 KB · Görüntüleme: 51
  • 6131C95F-5A4B-4BF8-B98E-44AB33F6F84F.jpeg
    6131C95F-5A4B-4BF8-B98E-44AB33F6F84F.jpeg
    42 KB · Görüntüleme: 60
İnsallah canım ya .bende adete yakın LH salınımı olur diye okumustum .Rabbim evlat sevgisi olan ve anneliğe hazır olan herkese nasip eder insallah

İnsallah canım ya .bende adete yakın LH salınımı olur diye okumustum .Rabbim evlat sevgisi olan ve anneliğe hazır olan herkese nasip eder insallah
Bende merakımdan dün ovülasyon yaptım silik değil ama inçe bi çizgi çıktı bilemiyorum o yüzden inşallah vardır Bebişlerimiz canım bekleyelim benimde 1 ekim bat

Valla ben yumurtlamada da çok koyu görmedim ama yumurtlamadan daha ince sabah yine yaptım bu sefer çizgi çıkmadı kafalar çorba resmen bu sefer kararlıyım adetim gecikince kan vericem
Benim birebir aynı cıktı yumurtlamada fotoda da görmüşsündür .sen buay yumurtlamamıs olabılırmısın ki

Benim birebir aynı cıktı yumurtlamada fotoda da görmüşsündür .sen buay yumurtlamamıs olabılırmısın ki
Yok canım doktora gittim 17sinde dün yada bugün yumurtlamışsın dedi zaten en koyu çıktığı tarihte 14ü yani muhtelemen 16sı pzar yumurtladım

Testim tekrar koyulasıyor sanırım bat 2ekim birde siz bakarmısınız
Ne zaman yumurtlamıştın acaba canım benimde takvim bat 1 ekim gösteriyor 35.günde olacağım gibi ama 30 eylül de olabilir lh silik çıkıyor regliye yakın gittikçe koyulaşması gerek diye okudum daha da yapmadım dün yapmıştım :KK51:

Ne zaman yumurtlamıştın acaba canım benimde takvim bat 1 ekim gösteriyor 35.günde olacağım gibi ama 30 eylül de olabilir lh silik çıkıyor regliye yakın gittikçe koyulaşması gerek diye okudum daha da yapmadım dün yapmıştım :KK51:
bu sekıldeydı simdi siliklesmesi gerekırken koyulasıyo gibi

Eklentiler

• 0C6499C7-9A07-438C-8A68-50C56B37E1EC.jpeg
    0C6499C7-9A07-438C-8A68-50C56B37E1EC.jpeg
    42 KB · Görüntüleme: 44
Back