ovülasyon / yumurtlama testi

Hangi gün pik olmustur hala devam etmelimiyim?

bu sekıldeydı simdi siliklesmesi gerekırken koyulasıyo gibi

Hangi gün pik olmustur hala devam etmelimiyim?

Bence de koyulaşıyor bir de ben laboquick kullanıyorum seninki biraz değişik geldi bana canım 18 de de pik gibi görünüyor 20 de de pik gibi duruyor Benim koyulaşması gerekirdi o zaman 15-16 pik oldu sanki

Ates ölçümğ yapıyormusun
Evdeki derecemi bulamadım bir türlü ama ateşim pek yok gibi sadece afedersin eve gittiğimde sütyenimi çıkarıyorum gögüslerde böyle ateş oluyor sonra normale dönüyor ara ara kontrol ediyorum pek büyüme yok ama psikolojik galiba hassaslık bir de regli yaklaştıkça zaten büyüyor oda tam belirti sayılmaz regliyle karıştırma çok oluyor zaten

Anladım :) benım ovülasyon testlerim hep cok belırgındı acaba pco olabılırmıyım

Hormonlarıma baktırdım bekarken 2yıl önce normaldi . Cok bilmiyorum kusura bakmayın .sonradan degerler degişebilirmi pco sonradan olabılıyormu
Pco doğuştan canım ama hormonlar sürekli değişebilir yani yeniden ölçtürmelisin belki çok oynamamıştır ama kilo alınır verilir regliler düzene girer bozulur böyle hormonlar da oynar

Pco doğuştan canım ama hormonlar sürekli değişebilir yani yeniden ölçtürmelisin belki çok oynamamıştır ama kilo alınır verilir regliler düzene girer bozulur böyle hormonlar da oynar
Belirtilerine bakınca sadece düzensiz adet var bundan kaynaklıda yumurtlamada sasma var .Testler hep koyu olunca acaba mı dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…