- 10 Eylül 2016
- 2.433
- 1.249
- 133
Haklısın canım ben adetim biter bitmez başladım bakalım ne zaman kısmet olacak bebek bekliyoruzDoğru bende öyleyim şuan canım ama sen dikkate al 2 günde bir düzenli ilişki en güzeli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haklısın canım ben adetim biter bitmez başladım bakalım ne zaman kısmet olacak bebek bekliyoruzDoğru bende öyleyim şuan canım ama sen dikkate al 2 günde bir düzenli ilişki en güzeli
Hayırlısı inşallah bekletmesinHaklısın canım ben adetim biter bitmez başladım bakalım ne zaman kısmet olacak bebek bekliyoruz
Amin canım bekleyen herkese nasip etsinHayırlısı inşallah bekletmesin
Canım bugün daha da silik anlamadım ben ya kafam karıştı :/ ben cuma yumurtladım mı yani
Aminnn inşallahAmin canım bekleyen herkese nasip etsin
Daha da silikse cuma yumurtlama oldu demek ki erken olmasına aldırma bünyeden bünyeye farklılık gösteriyor mesela ben 26-27 günde bir adet olurum ama geç yumurtlama oluyor bende 17. Gün olmuştu yani kimi erken kimi geç yumurtluyo sen yine de günde bir defa teste devam et bakalım inşallah bebişin sağlıklı bir şekilde tutunur
kızlar merhaba
geçtiğimiz ocak ayında hamile kalıp malesef kalp durması sonucu martta bebeğimi kaybettim. Şimdi 2 aydır korunmuyorum. Ovülasyon testi sipariş ettim kullanan var mı ? Faydasını gördünüz mü ? Merak ediyorum lütfen yardımcı olur musunuz.
canım ben innovita almıştım, bak ekteki gibi yumurtlama günüm en üstün bir altındaki
Merhaba belki bi faydam olur diye geldim.normalde testin ayni koyulukta veya t nin daha koyu olmasi bekleniyor pik olmasi icin.2 aydir ovulasyon test yapiyorum hic t cizgisi c ile ayni koyuluga bile gelmedi.hep c den silikti.2. Ay t bana gore en koyu oldugu zaman(t c gbi koyu deildi)ve ertesi gun siliklesince iliski oldu.ve su an 2 gun gecti reglim.gebelik testim pozitif.
Testlerin ayni benimki gibi cikmis canim insallah seninkide tutar bebegini saglikla kucagina alirsinEki Görüntüle 2189736
adetimi 3 eylülde gördüm
ilk 12 eylül
ikinci 13 eylül
üçüncüsü de 14 eylül
cumartesi ve dün yaptığımın fotosu yok ilkinden daha silik diyebilirim
Testlerin ayni benimki gibi cikmis canim insallah seninkide tutar bebegini saglikla kucagina alirsin
Çift çizgi olunca mı tam yumurtlama oluyor?Ben de ovulasyona bu ay başladım ama bata 4 gün kaldı durum ne bilimiyorum.Ha bir de çatlaması demek yumurta döllenmeye hazır demek o yüzden yüksek ihtimal oluyor gebelik için umarım dünü atlamamışsındır
ama silik olanlarda da gebe kalma durumu var dimi ?canım ben innovita almıştım, bak ekteki gibi yumurtlama günüm en üstün bir altındaki
Çift çizgi olunca mı tam yumurtlama oluyor?Ben de ovulasyona bu ay başladım ama bata 4 gün kaldı durum ne bilimiyorum.
Yakaladım yumurtlama zamanı her günü değerlendirdik, ama 5 aydır hamile kalamıyorum. Son 1 ay ovuslayona başladım. Bence yine olmadı. Hiç belirti yok. Doktora gitmiştim yumurtalıklara baktı normal dedi ama reglimin 3.günü hormon testine gidicem.senin nasıldı testlerin koyu çift çizgi yakaladın mı
Yakaladım yumurtlama zamanı her günü değerlendirdik, ama 5 aydır hamile kalamıyorum. Son 1 ay ovuslayona başladım. Bence yine olmadı. Hiç belirti yok. Doktora gitmiştim yumurtalıklara baktı normal dedi ama reglimin 3.günü hormon testine gidicem.
inşallah bize anne olmayı nasip eder Rabbim.Biz de o güzel duyguyu yaşarız. Bir burukluk oluyor insanda. Evet yıllarca deneyip olmayan insanlar var ama kadınsal içgüdü başka bir şey insan düşünmeden edemiyor.hergün ilişkiye girmeyin diyolar bazıları hergün girin diyolar beynim bulandı testlerden de bir şey anlamadım bakalım benim daha var adet tarihime 2 hafta daha. Canım benimde gebelik belirtim yoktu ki bi akıntı bide adet sancısı başka bişey yoktu ona kanma inşallah tutunmuştur seninledir meleğin
inşallah bize anne olmayı nasip eder Rabbim.Biz de o güzel duyguyu yaşarız. Bir burukluk oluyor insanda. Evet yıllarca deneyip olmayan insanlar var ama kadınsal içgüdü başka bir şey insan düşünmeden edemiyor.