• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovülasyon / yumurtlama testi

valla daha önce gebelik geçirdin mi bilmiyorum belki okumuşsundur ilk gebeliğimde kalbi durduğu için aldırdım 6+6 da o yüzden hayırlısını diliyorum hamile kalıp onun acısını yaşamak çok daha başka. SAğlıklıysa hayırlıysa gelsin canım böyle dua et :)
amin hayırlısıysa olsun.

Kızlar merhaba benim testim çok silik ama ilişkiden 4 5 gün sonra kasık bel ve sırt ağrılarım başladı hala daha da var yüzüstü ve sırtüstü yatamıyorum ağrıdan.. baş dönmelerim ve mide bulantılarım da var yardımcı olur musunuz ..

Kızlar merhaba benim testim çok silik ama ilişkiden 4 5 gün sonra kasık bel ve sırt ağrılarım başladı hala daha da var yüzüstü ve sırtüstü yatamıyorum ağrıdan.. baş dönmelerim ve mide bulantılarım da var yardımcı olur musunuz ..
O kadar erken belirti olmaz ki yumurtluyor olabilir misin

Kızlar doktordan çıktım şimdi yeni yumurtlamışım dün yada bugün dedi ve bi kaç günü değerlendir sıvısı hala duruyo dedi

testimde bu canım baksana silik 2.ci çizgi .. @Meylen

Eklentiler

• testttt.jpg
    testttt.jpg
    36,3 KB · Görüntüleme: 85
Ben ovülasyon sandım canım yarın ilk idrarınla tekrarla benimde ilk yaptığım silikti adetim geçince kandan öğrendim ama şöyle bişey var kimyasal da olabiliyo onu da yaşadım en güzeli git kan ver 2 gün sonra tekrarla 2 katına çıktıysa hamilesin demektir

ya öyle canımda işte hani kendimi de kaptırmak istemiyorum.. bi de 1 kere tahlil verdim negatif oldu o yüzden korkuyorum kan tahlili vermeye ..

ya öyle canımda işte hani kendimi de kaptırmak istemiyorum.. bi de 1 kere tahlil verdim negatif oldu o yüzden korkuyorum kan tahlili vermeye ..
En güzeli adeti beklemek zaten gebelik öğrensen de keseyi bekliceksin kalp atışını bekliceksin erken öğrenmekte iyi değil inşallah hayırlısı olur hakkında

inşallah canım hepimizin hakkında hayırlı neyse o olsun tabii kii. bakalım beklemedeyiim ama yarın predictor early denicem bakalım :))

Back