• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovülasyon / yumurtlama testi

hayır yerleşme kanaması 3 ila 10 gün sürmesi normalmiş tatlım moralini bozma bence bi gebelik testi yap bakalım varsa elinde ne çıkıcak eğer silikte olsa çıkarsa doktora gidersin hemen
Bi tane var da pazar günü yapayim diyorum daha kesin olur diye ama canım belirmiş demi onu testi hatirliyormusun en son siliklesti diye yapmayı bırakmıştım en son silkmesene bakıyorum hiç ikinci çizgi yok onun üstüne 5 gün sonra tekrar yaptım çizgi yine belirdi demi sadece bana öyle gelmiyor

Bi tane var da pazar günü yapayim diyorum daha kesin olur diye ama canım belirmiş demi onu testi hatirliyormusun en son siliklesti diye yapmayı bırakmıştım en son silkmesene bakıyorum hiç ikinci çizgi yok onun üstüne 5 gün sonra tekrar yaptım çizgi yine belirdi demi sadece bana öyle gelmiyor
ama şöyle bişey var o yeterli koyulukta değil şuan yarın belki silikleşir öbür gün yine böyle çıkar lh sonuöta sürekli vücutta var canım pco da nasıl inan bilmiyorum

Arkadaslar merhaba,

Yardiminiza ihtiyacim var. Ben Eylul ayinda hamile kaldim ve maalesef Ekim ayinin sonunda dusuk yasadim. Dusugum bittikten sonra doktoruma gore o ay yumurtlama olmamis. Dusukten tam 42 gun sonra tekrar adet gordum. Simdi tekrar denemelere basladik. Ancak bir sorum var:

Cuma gunu ovulasyon sancilari basladi. Cuma aksamustu bir suru seffaf ve uzayan akinti oldu. Cumartesi sabahi da oyle. Simdi o akinti azaldi ama hala var. Cuma'dan beri her gun test yapiyorum, her gun negatif cikiyor. Az once yine ovulasyon testi yaptim, yine negatif geldi. Ne bu simdi?

Ben normalde 11.gunde yumurtlarim. Bugun 13.gunu, sonuc negatif. Korkum ovulasyonun olmadigi bir ay olmasi yine. Ya da cok gec olacak ovulason ve biz onu kaciracagiz. Zaten 20.gunden sonra olan ovulasyon dusuk ile sonuclanirmis, bilemiyorum, oyle okumustum.

Ne yapayim ben simdi? Akinti ve agrinin oldugu gunu ovulasyon oldu diye mi dusuneyim (negatif teste ragmen), ya da daha cok test alip yapmaya devam mi edeyim? Persembe'den bu yana gun asiri birliktelik yasiyoruz.

Bir fikir verebilirseniz cok sevinirim.

Sevgiler,

Arkadaslar merhaba,

Yardiminiza ihtiyacim var. Ben Eylul ayinda hamile kaldim ve maalesef Ekim ayinin sonunda dusuk yasadim. Dusugum bittikten sonra doktoruma gore o ay yumurtlama olmamis. Dusukten tam 42 gun sonra tekrar adet gordum. Simdi tekrar denemelere basladik. Ancak bir sorum var:

Cuma gunu ovulasyon sancilari basladi. Cuma aksamustu bir suru seffaf ve uzayan akinti oldu. Cumartesi sabahi da oyle. Simdi o akinti azaldi ama hala var. Cuma'dan beri her gun test yapiyorum, her gun negatif cikiyor. Az once yine ovulasyon testi yaptim, yine negatif geldi. Ne bu simdi?

Ben normalde 11.gunde yumurtlarim. Bugun 13.gunu, sonuc negatif. Korkum ovulasyonun olmadigi bir ay olmasi yine. Ya da cok gec olacak ovulason ve biz onu kaciracagiz. Zaten 20.gunden sonra olan ovulasyon dusuk ile sonuclanirmis, bilemiyorum, oyle okumustum.

Ne yapayim ben simdi? Akinti ve agrinin oldugu gunu ovulasyon oldu diye mi dusuneyim (negatif teste ragmen), ya da daha cok test alip yapmaya devam mi edeyim? Persembe'den bu yana gun asiri birliktelik yasiyoruz.

Bir fikir verebilirseniz cok sevinirim.

Sevgiler,
Merhaba geçmiş olsun Allahım Bi daha yaşatmasın inşallah ben eylül ve ekimde ovülasyon testi kullandım Eylül ayında kontrol çizgisine yakın koylukta Bi çizgi yakalayamadım ama değerlendirdim Bi dolu Bi boş gün aşırı nitekim o ay hamile kalamadım ekim ayında adetimin 10. Günü başladım 12. Günü koyu 13. Günü daha da koyu Bi çizgi yakaladım ve ertesi gün silikleşti ve 3 gün arka arkaya illişkiyle hamile kaldım demem o ki her ay döllenebilcek Bi yumurta oluşmaya bilir yada daha kalitesiz olduğu için hormon seviyesi düşük olabilir dedim ya ben yakalayamadım Eylül de ekimde nasip oldu o uzayan akıntı bende olmadığı için yorum yapamıyorum ovülasyon testini uyguluman doğru ise yanılma payı yok gibi canım

Back