Arkadaslar merhaba,
Yardiminiza ihtiyacim var. Ben Eylul ayinda hamile kaldim ve maalesef Ekim ayinin sonunda dusuk yasadim. Dusugum bittikten sonra doktoruma gore o ay yumurtlama olmamis. Dusukten tam 42 gun sonra tekrar adet gordum. Simdi tekrar denemelere basladik. Ancak bir sorum var:
Cuma gunu ovulasyon sancilari basladi. Cuma aksamustu bir suru seffaf ve uzayan akinti oldu. Cumartesi sabahi da oyle. Simdi o akinti azaldi ama hala var. Cuma'dan beri her gun test yapiyorum, her gun negatif cikiyor. Az once yine ovulasyon testi yaptim, yine negatif geldi. Ne bu simdi?
Ben normalde 11.gunde yumurtlarim. Bugun 13.gunu, sonuc negatif. Korkum ovulasyonun olmadigi bir ay olmasi yine. Ya da cok gec olacak ovulason ve biz onu kaciracagiz. Zaten 20.gunden sonra olan ovulasyon dusuk ile sonuclanirmis, bilemiyorum, oyle okumustum.
Ne yapayim ben simdi? Akinti ve agrinin oldugu gunu ovulasyon oldu diye mi dusuneyim (negatif teste ragmen), ya da daha cok test alip yapmaya devam mi edeyim? Persembe'den bu yana gun asiri birliktelik yasiyoruz.
Bir fikir verebilirseniz cok sevinirim.
Sevgiler,