amin hayırlısıysa olsun.valla daha önce gebelik geçirdin mi bilmiyorum belki okumuşsundur ilk gebeliğimde kalbi durduğu için aldırdım 6+6 da o yüzden hayırlısını diliyorum hamile kalıp onun acısını yaşamak çok daha başka. SAğlıklıysa hayırlıysa gelsin canım böyle dua et :)
O kadar erken belirti olmaz ki yumurtluyor olabilir misinKızlar merhaba benim testim çok silik ama ilişkiden 4 5 gün sonra kasık bel ve sırt ağrılarım başladı hala daha da var yüzüstü ve sırtüstü yatamıyorum ağrıdan.. baş dönmelerim ve mide bulantılarım da var yardımcı olur musunuz ..
ama silik olanlarda da gebe kalma durumu var dimi ?
İlişkinin üzerinden 8 gün geçti ama bilmiyorum sırtım belim kopuyo @Meylen
Bak o zaman olabilir de adetin ne zaman canım inşallah tutmuştur
Hadi inşallah bişey kalmamış sık dişini inşallah hayırlı haberler veririzz birbirimize23 ü canıım çok istiyorum inşallah ya
testimde bu canım baksana silik 2.ci çizgi .. @Meylen
Bi dakka şimdianlamadım ?
Ben ovülasyon sandım canım yarın ilk idrarınla tekrarla benimde ilk yaptığım silikti adetim geçince kandan öğrendim ama şöyle bişey var kimyasal da olabiliyo onu da yaşadım en güzeli git kan ver 2 gün sonra tekrarla 2 katına çıktıysa hamilesin demektirgebelik canım
En güzeli adeti beklemek zaten gebelik öğrensen de keseyi bekliceksin kalp atışını bekliceksin erken öğrenmekte iyi değil inşallah hayırlısı olur hakkındaya öyle canımda işte hani kendimi de kaptırmak istemiyorum.. bi de 1 kere tahlil verdim negatif oldu o yüzden korkuyorum kan tahlili vermeye ..
Aminn canım aminnninşallah canım hepimizin hakkında hayırlı neyse o olsun tabii kii. bakalım beklemedeyiim ama yarın predictor early denicem bakalım :))
Eki Görüntüle 2189736
adetimi 3 eylülde gördüm
ilk 12 eylül
ikinci 13 eylül
üçüncüsü de 14 eylül
cumartesi ve dün yaptığımın fotosu yok ilkinden daha silik diyebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?