- 24 Şubat 2010
- 1.615
- 594
- 173
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
-
- #1.961
bugün pek bi sakin :) topiğimiz herkes nerede
aynen herkesin isi war herhalde:) ben de nu ay incir kuruyle havuc kurunu uygulayim diye arastirma yapyodum tam uygulayacaktimki wazgectim korktum uygulayan warmi burdabugün pek bi sakin :) topiğimiz herkes nerede
aynen herkesin isi war herhalde:) ben de nu ay incir kuruyle havuc kurunu uygulayim diye arastirma yapyodum tam uygulayacaktimki wazgectim korktum uygulayan warmi burda
Az oncekaynaticaktim bunlari okuyunca baska topikde tirstim biseyimiz yok elh kendime bide sorun cikarmiyim diyeneden korktun ? bende adetım bıtınce baslıcaktım yapmaya ama
yaaa benıde korkuttun sımdı baakAz oncekaynaticaktim bunlari okuyunca baska topikde tirstim biseyimiz yok elh kendime bide sorun cikarmiyim diye
diyorum ya ben de cok heveslenmistim az once kaynaticaktim ama milletin yazdiklarini okuyunca durdum aynen havucu ben de icecem ama yumurtlamaya yakin 17. Gunde yumurtlama oluyo 11 yada 12. Gun baslicam yumurtlama olunca birakicam corek otu bal yiyorum bide kuru inciri ii oyle yicemyaaa benıde korkuttun sımdı baak
bnde yaopıcaktımm yapmıyım o zaman. sadece havuc suyu sıkıp onu ıcıyım hem esım hem ben bı zararı olcagını
sanmıyorum
8 gündeyim dün ve bugün yaptım.bugüngü testim biraz daha koyu.yakalayana kadar yapıcam.yarın medikal park hastanesine gidiyorum.pazarteside memorialde kendi doktoruma gidicem ve cekup yaptırcam.:)bu ay baya takip ediyorum galiba:)Kacinci gundesin yumurtlama zamanin geldi mi senin canım
Ben yarın inşallah yasin okutacagim işten geldim temizliğe başladım daha pazara gideceğim sonra da pasta börek yapmaya baslayacagimbugün pek bi sakin :) topiğimiz herkes nerede
Ooo masaAllah baya dolusun Allah kolaylik wersncanim bende adetm bitsin 41 yasine basloycam ins suya okuyacam suyunu da icecem insBen yarın inşallah yasin okutacagim işten geldim temizliğe başladım daha pazara gideceğim sonra da pasta börek yapmaya baslayacagim
Senin bat nisan 1 demi canm. Ya gecen hafta sivilce bendede cikti biriki tane gecti. Evet benimde sol tarafmda hafif hafif batmalar oluyor.. Enfeksiyon ve kist yok. Usutme olabilir belki bilmiyorum..ruyalara gelince belkide surekli aklima geldigi icindr belki bilmiyorum ama merdivin gibi bir yerden cikiyorum hastaneymis doktorlarin kucagnda bir oglan bebek ama hepsinin kucaginda da ayni bebek .yukari cikana kadar gordum en son cktigimda kucagima verdiler keltos yanakli biseydi:) rüya iste bilinc alti ama guzeldi ..seninle surekli irtibat halinde olalim mutluuu olar mi :)canım hamıleysen kandakı betahcg degerın 2 günde ikiye katlayarak ilerler. senınle çok ortak yonumuz var. oncelerı hep göğsümde hassaıyet olurdu regl öncesi korunmayı bıraktıktn sonra hiç olmuyor. şimdide hassasiyet yok.karnımda sol tarafta batma oluyor çok hafif bazen ağrı gibi batma gibi şeyler oluyor. şnsanın aklına herşey gelıyor üşütmekten gebeliğe kadarumutlanmak ıstemıyorum mart 31 nısan 1 beklıyorum. olmazsam test yaparım . Yüzümde 2 yerde sivilce çıktı heralde hastalancam dıyorum. gönlümdeki gebe olmakk
Evet canım ben dr öğretmenm ve meslek lisesinde zor bi okuldaım her gün ayrı olayAaa yakamoz canm sende mi ogretmensin:)
8 gündeyim dün ve bugün yaptım.bugüngü testim biraz daha koyu.yakalayana kadar yapıcam.yarın medikal park hastanesine gidiyorum.pazarteside memorialde kendi doktoruma gidicem ve cekup yaptırcam.:)bu ay baya takip ediyorum galiba:)
Branşin ne canim merak ettim:)Evet canım ben dr öğretmenm ve meslek lisesinde zor bi okuldaım her gün ayrı olaybugün de nöbetçiydim cok yoruldum ya ama bugün çalışmamız lazım bebiş için hiç halim de yok
ben de merak ettim . ben de öğrtmnim lisede. 4 aydır bebiş istiyorum 2 . aydır kontrol ettim ovu testiyle . dün çift çizgi yakaladım. dünü değerlendirdik. bugün silikleşti . bat 9 nisanBranşin ne canim merak ettim:)
Tebrik ederim canimKizlar 1nisan bati mi beklerken bugün hamile oldugumu öğrendim. allah tum isteyenlere versin.onceki bebegimi dusurmustum bu beni cok mutlu etti :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?