Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Sağol canim cevapladigin icin pekk sadece bugun mu yoksa iki uc gun arka arkaya degerlendirmek daha mi sansi arttırır
canım bugünü kesin değerlendir. eğer eşinde sperm sorunu yoksa yarınıda değerlendirebilirsin. sonra gün aşırı deneyin 1 hafta.[/QUOTE]

Yok Allaha sukur ole bi sorunu yok tamam dediklerini uygulucam insallah rabbim hayirlisini verir

canım bugünü kesin değerlendir. eğer eşinde sperm sorunu yoksa yarınıda değerlendirebilirsin. sonra gün aşırı deneyin 1 hafta.

Yok Allaha sukur ole bi sorunu yok tamam dediklerini uygulucam insallah rabbim hayirlisini verir[/QUOTE]

inşaallaahhh tatlımm. Rabbim hayırlısını versin çok aratmasın inşaallaahh

hormon testi yaptırdın mı sen cnm ben yaptırmıştım bu işlere başlamadan ama sıkıntı stres hormonlar kafayı yemiş yaptırmadıysan bi yaptır bence....allah versin

yok canım yaptırmadımm bu ay olmassa onumuzdeıkı ay yaptırıırm cunku bugun 4.gun adetımın 3. gunu yapılması gerkeıyo dıye okudum . nebilim ya diğer konulardada hamile haberlerinı okuyunca bi tuhaf oldum inşşallahh Allah tez zamanda verırı hepımıze. sen naptın canımm adet oldun mu

[SağolE="edahazalozer, post: 40162064, member: 651224"]evet canım 24 saat ıcınde yumurtlayacaksın teste göre . aksamı değerlendir bence.
Sağol canim cevapladigin icin pekk sadece bugun mu yoksa iki uc gun arka arkaya degerlendirmek daha mi sansi arttırır[/QUOTE]
yani dün akşam çalıştıysanız bu gece ara ver bence . ben geçen ay hergün yaptımda olumsuz sonuç aldım
sperm kalitesini biliyosanız. dünde çalışmadıysanız bu akşamı ve yarını değerlendir o zaman.

ama 2 günde 1 ideal diyorlar

oldum evet bi önceki sayfa ya bak yazdım bişiler ....amin cnm allah bizede nasip etsin

[QUOTE="edahazalozer, post: 40163489, member: 651sağol canim cevapladigin icin pekk sadece bugun mu yoksa iki uc gun arka arkaya degerlendirmek daha mi sansi arttırır[/QUOTE]
yani dün akşam çalıştıysanız bu gece ara ver bence . ben geçen ay hergün yaptımda olumsuz sonuç aldım
sperm kalitesini biliyosanız. dünde çalışmadıysanız bu akşamı ve yarını değerlendir o zaman.

ama 2 günde 1 ideal diyorlar [/QUOTE]
Iki gundur bise yapmamistir sperm toplansin diye insallah bugun ve yarin test durumuna gore calisma olucak insallah tutar bu ay rabbimm

yaaa edaaa bu ay degısık taktıgınle arkandan bende gelcemmm ovu gunu ust uste denedık olmadı sımdı gun asırı denıcem havuc suyu ıncır suyu ıcıcem sonra ya Allah kısmet
he onları yapmıyorum ben ama. gunluk cevız ve fındık yıyorum her gun bır avuc bırde pekmez yıyorum. gercı bunları yaklasık 2 senedır yapıyorum. biraz çürük olduğum için
geçen ay tutturamadık. uğursuzum ben takip etme bugün 15. günüm testim yeni koyulaştı. tahmini akşam ya da sabaha çatlar. dun gece calıstık. cuma pazar calıscam ıste. teste gore hareket etmek yok peş peşe yok
bu da olmazsa naparız bılemedım

senın yıne haftasonuna denk gelmıs avantajlısın . bende test alıcam ama oyle takıp etmek ıcın cok fazla almıcam senın gıbı yapıcam planlı ılerlersek kısmetsee ilk senden haberı alırız ınsallahhhhhhhh

[QUOTE="edahazalozer, post: 40163489, member: 651sağol canim cevapladigin icin pekk sadece bugun mu yoksa iki uc gun arka arkaya degerlendirmek daha mi sansi arttırır

ama 2 günde 1 ideal diyorlar [/QUOTE]
Iki gundur bise yapmamistir sperm toplansin diye insallah bugun ve yarin test durumuna gore calisma olucak insallah tutar bu ay rabbimm[/QUOTE]

anladım canım ınsallah tutar. yapmadıysanız. bugece ve yarını da degerlendırın o zaman. hadı bol şans
adet tarıhımız aynı olcak sanırım. bugun yarın ben de gıdaklarım 8-9 nisan bat

ınsallah . yani bu ay daha sakinim. gecen ayda sakindimde sız heyecanlandırdınız
test ben de yumurtlamadan sonra yapmıcam. zaten az aldım 5-6 tane kaldı. 2-3 gune bıter
bu ayda olmazsa kontrole gıdıcem. hem esım ıcın sperm testı yaptırırız. belkı eksıgımız var. bısey var. tedavı gerekır.
umarım gerek kalmaz tabi. bısey cıkmaz. hayırlısı.

sen yıne takıp et.

Iki gundur bise yapmamistir sperm toplansin diye insallah bugun ve yarin test durumuna gore calisma olucak insallah tutar bu ay rabbimm[/QUOTE]

anladım canım ınsallah tutar. yapmadıysanız. bugece ve yarını da degerlendırın o zaman. hadı bol şans
adet tarıhımız aynı olcak sanırım. bugun yarın ben de gıdaklarım 8-9 nisan bat[/QUOTE]

bugün benimde 13. teste dün ve bugün koyu bakalım ne zaman catlıcak

walla düşünmeyeyim diyorum ne zaman desem illa gözüme bişiy batıyo bugün arkadaşımla face üzerinden konuşuyorum hadi bende hamileyim diyo ohh süper diyorum ablamda hamile diyo ikiside aynı haftalardarmış aşağı yukarı :) düşünün kalpazan grup hadi patır patır ayrılalım şurdan yaaa walla en son sopayla kovalayacagım hepinizi ... huuu sayfamızın prensesi sen açtın grubu başı senin çekmen lazımdı prensinin_prensesi ilk ayın günahı olmaz dedik ama :) bu ayda olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…