- 9 Ocak 2015
- 96
- 46
- 18
- 33
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
-
- #1.861
canım bugünü kesin değerlendir. eğer eşinde sperm sorunu yoksa yarınıda değerlendirebilirsin. sonra gün aşırı deneyin 1 hafta.[/QUOTE]Sağol canim cevapladigin icin pekk sadece bugun mu yoksa iki uc gun arka arkaya degerlendirmek daha mi sansi arttırır
canım bugünü kesin değerlendir. eğer eşinde sperm sorunu yoksa yarınıda değerlendirebilirsin. sonra gün aşırı deneyin 1 hafta.
Yok Allaha sukur ole bi sorunu yok tamam dediklerini uygulucam insallah rabbim hayirlisini verir
hormon testi yaptırdın mı sen cnm ben yaptırmıştım bu işlere başlamadan ama sıkıntı stres hormonlar kafayı yemiş yaptırmadıysan bi yaptır bence....allah versinkızlar yaaaa ben bu ay hamile kalmayı cok istiyorumhavalarda boyle ısınınca daha bı cok ısteyesım gelıyo
hormon testi yaptırdın mı sen cnm ben yaptırmıştım bu işlere başlamadan ama sıkıntı stres hormonlar kafayı yemiş yaptırmadıysan bi yaptır bence....allah versin
Sağol canim cevapladigin icin pekk sadece bugun mu yoksa iki uc gun arka arkaya degerlendirmek daha mi sansi arttırır[/QUOTE][SağolE="edahazalozer, post: 40162064, member: 651224"]evet canım 24 saat ıcınde yumurtlayacaksın teste göre . aksamı değerlendir bence.
oldum evet bi önceki sayfa ya bak yazdım bişiler ....amin cnm allah bizede nasip etsinyok canım yaptırmadımm bu ay olmassa onumuzdeıkı ay yaptırıırm cunku bugun 4.gun adetımın 3. gunu yapılması gerkeıyo dıye okudum . nebilim ya diğer konulardada hamile haberlerinı okuyunca bi tuhaf olduminşşallahh Allah tez zamanda verırı hepımıze. sen naptın canımm adet oldun mu
bız de ıstıyoruz amakızlar yaaaa ben bu ay hamile kalmayı cok istiyorumhavalarda boyle ısınınca daha bı cok ısteyesım gelıyo
bız de ıstıyoruz amanapalım elimizden geleni de yapıyoruz. daha naaaaaapaaaaaaaaaaak
he onları yapmıyorum ben ama. gunluk cevız ve fındık yıyorum her gun bır avucyaaa edaaa bu ay degısık taktıgınle arkandan bende gelcemmm ovu gunu ust uste denedık olmadı sımdı gun asırı denıcem havuc suyu ıncır suyu ıcıcem sonra ya Allah kısmet
he onları yapmıyorum ben ama. gunluk cevız ve fındık yıyorum her gun bır avucbırde pekmez yıyorum. gercı bunları yaklasık 2 senedır yapıyorum. biraz çürük olduğum için
geçen ay tutturamadık. uğursuzum ben takip etmebugün 15. günüm testim yeni koyulaştı. tahmini akşam ya da sabaha çatlar. dun gece calıstık. cuma pazar calıscam ıste. teste gore hareket etmek yok peş peşe yok
bu da olmazsa naparız bılemedım
yani dün akşam çalıştıysanız bu gece ara ver bence . ben geçen ay hergün yaptımda olumsuz sonuç aldım[QUOTE="edahazalozer, post: 40163489, member: 651sağol canim cevapladigin icin pekk sadece bugun mu yoksa iki uc gun arka arkaya degerlendirmek daha mi sansi arttırır
senın yıne haftasonuna denk gelmısavantajlısın . bende test alıcam ama oyle takıp etmek ıcın cok fazla almıcam senın gıbı yapıcam planlı ılerlersek kısmetsee ilk senden haberı alırız ınsallahhhhhhhh
Iki gundur bise yapmamistir sperm toplansin diye insallah bugun ve yarin test durumuna gore calisma olucak insallah tutar bu ay rabbimm[/QUOTE]yani dün akşam çalıştıysanız bu gece ara ver bence . ben geçen ay hergün yaptımda olumsuz sonuç aldım
sperm kalitesini biliyosanız. dünde çalışmadıysanız bu akşamı ve yarını değerlendir o zaman.
ama 2 günde 1 ideal diyorlar
Millet coştuşuan itibariyel 2 aydır aldıgım 7. hamile haberi yanii yuh dicem artık olmayacak
eltim ve 6 arkadaşım hamile :)
şuan itibariyel 2 aydır aldıgım 7. hamile haberi yanii yuh dicem artık olmayacak
eltim ve 6 arkadaşım hamile :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?