- 27 Ocak 2015
- 2.073
- 1.851
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
onlardan birisiyim :)
ayy canım üzerine alınma sakın yaa boylelikle bebek yapmanın ne kdr zor oldugunu gördüm burdaki insanlardan. sanıyodum ki hemen olucak ama nerdeeeee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
onlardan birisiyim :)
ayy canım üzerine alınma sakın yaa boylelikle bebek yapmanın ne kdr zor oldugunu gördüm burdaki insanlar. sanıyodum ki hemen olucak ama nerdeeeee
sen yine öyle düşünme canım olur mu olur yani.bu şekilde de hamile kalan vardır mutlaka.ben 2 gün de bir ilişkiyi denedim o yüzden diyorum doktorlarda aynı düşünce de. bu ay olmazsa bir de bu şekilde dene ovulasyon testini de bir kenera bırak gitsino zaman benımde sansım yok bu ay desene canım üst üste oldu kalitesi düşmüştür kesin öyle diyosunuz. kısmet hayırlısı canım gün aşırıda olmuyo ki yorgun oluyoruz nasıl uyudugumu bile hatırlamıyorum cogu zaman. Rabbim hayırlısını versin. aslında bazı topiclerde okuyorum kendini teste kaptıran o kadar cok kişi var ki kendinde türlütürlü belirtiler arayan ama günü gelince adet olup üzülen birsürü kişi gördüm.
Ewet bu bilgileri hatmettim bi kizim var tecrubeyle de sabit hemen adet sonrasi duzenli ilskiyle hamile kaldim ovulasyon zamanlarimda kocamdan ayri annemlerle tatile gittim hamile kaldigimi ogrendim yumrtlamadan once oldugu icin kiz spermlerin omru uzun oldugu icin x ler yumrtayi dollemisYok tatlım tekle çiftle alakası. Çift çizgiden sonra silikleştiği gün yumurta çatlıyor. Çatlamadan önce ilişki olursa kız, çatlama ve sonrasında olursa erkek ihtimali yüksek sadece. Nedeni de kız spermler daha çok yaşıyor, öncesinde olursa yumurta çatladığında ilk onlar döllüyor yumurtayı. 2 günde bir ilişki olması yeterli
bu arada kızlar hepiniz istanbuldan mısınız ? :)
Ewet bu bilgileri hatmettim bi kizim var tecrubeyle de sabit hemen adet sonrasi duzenli ilskiyle hamile kaldim ovulasyon zamanlarimda kocamdan ayri annemlerle tatile gittim hamile kaldigimi ogrendim yumrtlamadan once oldugu icin kiz spermlerin omru uzun oldugu icin x ler yumrtayi dollemis
İzmirbu arada kızlar hepiniz istanbuldan mısınız ? :)
Ben de oğlumda acemiydim yahuu, yumurtlama günümü bile bilmeden hem de o ay bir kere olduğu halde hamile kalmıştımEwet ya gerçekten stres cok etkiliyo eger bu ay kslamazsam bidaki ay test yapsam bile takmiycam duami edicem Rabbimden bekliycem takinti yapmiycam ben kizimda ne test ne kür hicbisey yapmadim etrafimda cocuklu olanlari gorunce ay ins benim de bi hayirli evladim olur diye hep icimden gecirdim sadece istedim yani ama simdi stresten yuzum sivilce doldu farkinda olmadan dudak yiyorum gercekten bunlar hamile kalmayi zorlastirio
Beni neden yazmadınız 18 martherkes bu topicte bulusşsun, bebişlerimiz olsunnn
@gbbc bat 9 mart (olumsuz)
edosko edosko
@Musmutlu22 bat 15 mart
egc bat 16 mart
@blueflower 17 mart
BEBEGIMMMMMM
@mutluuuuu bat 19 mart
@ilk heyecan bat 20 mart
prensinin_prensesi bat 20-21 mart
@Ulytau bat 21 mart
K kanepecim bat 22-23
@sebnembrn bat 27 mart
Ins canim ya Rabbim herkesin gonlunden geceni kucagina wersin..
O zaman inşallah tutar benim bu Bak heyecan yaptım
Aminnn inşallah canımmIns canim ya Rabbim herkesin gonlunden geceni kucagina wersin..
çok doğru. bazen çok şey bilmek bile yanıltıyor insanı.hamile kalan milyonlarca insan var annelerimiz ninelerimiz ovulasyon testiyle mi kaldı bunları takip etmeden akışına bırakmak en iyisi. ben ovulasyon testi yapmıştım yine de 2 günde bir ilişki yaşadım hamile de kaldım ama o da yetmiyormuş maalesef bebeğimin kalbi durdu. olmayınca olmuyor yapacak birşey yok. o yüzden bundan sonra testmiş çift çizgiymiş ilgilenmiyorum sadece akışına bırakıyorum...Kızımda korunmayı bıraktığım ay 17 gün sonra hamile oldugumu öğrendim ama ne yımırtalama nede vücit ısısı biliyordum fazla bilmek fazla dert ..
çok doğru. bazen çok şey bilmek bile yanıltıyor insanı.hamile kalan milyonlarca insan var annelerimiz ninelerimiz ovulasyon testiyle mi kaldı bunları takip etmeden akışına bırakmak en iyisi. ben ovulasyon testi yapmıştım yine de 2 günde bir ilişki yaşadım hamile de kaldım ama o da yetmiyormuş maalesef bebeğimin kalbi durdu. olmayınca olmuyor yapacak birşey yok. o yüzden bundan sonra testmiş çift çizgiymiş ilgilenmiyorum sadece akışına bırakıyorum...
Aa senin de mi bi kizin war Allah bagislasin bilmiyodum kac yasindaKızımda korunmayı bıraktığım ay 17 gün sonra hamile oldugumu öğrendim ama ne yımırtalama nede vücit ısısı biliyordum fazla bilmek fazla dert ..
ben ayaklarımı diktiğinde eşim bakıyor bana. napıyosun sen diyoçok doğru. bazen çok şey bilmek bile yanıltıyor insanı.hamile kalan milyonlarca insan var annelerimiz ninelerimiz ovulasyon testiyle mi kaldı bunları takip etmeden akışına bırakmak en iyisi. ben ovulasyon testi yapmıştım yine de 2 günde bir ilişki yaşadım hamile de kaldım ama o da yetmiyormuş maalesef bebeğimin kalbi durdu. olmayınca olmuyor yapacak birşey yok. o yüzden bundan sonra testmiş çift çizgiymiş ilgilenmiyorum sadece akışına bırakıyorum...
Aynenn e diyo kizimda boyle yapmadin ama hamile kaldin kim sokuyo senin aklina bunlari diyeeben ayaklarımı diktiğinde eşim bakıyor bana. napıyosun sen diyo
dedım böyle böyle oluyomuş, ya bi git diyo kim yapmış öyle diyo. gülmekten düşcektim zaten