Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

o zaman benımde sansım yok bu ay desene canım üst üste oldu kalitesi düşmüştür kesin öyle diyosunuz. kısmet hayırlısı canım gün aşırıda olmuyo ki yorgun oluyoruz nasıl uyudugumu bile hatırlamıyorum cogu zaman. Rabbim hayırlısını versin. aslında bazı topiclerde okuyorum kendini teste kaptıran o kadar cok kişi var ki kendinde türlütürlü belirtiler arayan ama günü gelince adet olup üzülen birsürü kişi gördüm.
sen yine öyle düşünme canım olur mu olur yani.bu şekilde de hamile kalan vardır mutlaka.ben 2 gün de bir ilişkiyi denedim o yüzden diyorum doktorlarda aynı düşünce de. bu ay olmazsa bir de bu şekilde dene ovulasyon testini de bir kenera bırak gitsin

Yok tatlım tekle çiftle alakası. Çift çizgiden sonra silikleştiği gün yumurta çatlıyor. Çatlamadan önce ilişki olursa kız, çatlama ve sonrasında olursa erkek ihtimali yüksek sadece. Nedeni de kız spermler daha çok yaşıyor, öncesinde olursa yumurta çatladığında ilk onlar döllüyor yumurtayı. 2 günde bir ilişki olması yeterli :KK66:
Ewet bu bilgileri hatmettim bi kizim var tecrubeyle de sabit hemen adet sonrasi duzenli ilskiyle hamile kaldim ovulasyon zamanlarimda kocamdan ayri annemlerle tatile gittim hamile kaldigimi ogrendim yumrtlamadan once oldugu icin kiz spermlerin omru uzun oldugu icin x ler yumrtayi dollemis

Ewet ya gerçekten stres cok etkiliyo eger bu ay kslamazsam bidaki ay test yapsam bile takmiycam duami edicem Rabbimden bekliycem takinti yapmiycam ben kizimda ne test ne kür hicbisey yapmadim etrafimda cocuklu olanlari gorunce ay ins benim de bi hayirli evladim olur diye hep icimden gecirdim sadece istedim yani ama simdi stresten yuzum sivilce doldu farkinda olmadan dudak yiyorum gercekten bunlar hamile kalmayi zorlastirio

Ewet bu bilgileri hatmettim bi kizim var tecrubeyle de sabit hemen adet sonrasi duzenli ilskiyle hamile kaldim ovulasyon zamanlarimda kocamdan ayri annemlerle tatile gittim hamile kaldigimi ogrendim yumrtlamadan once oldugu icin kiz spermlerin omru uzun oldugu icin x ler yumrtayi dollemis
:KK9::KK9:
O zaman inşallah tutar benim bu ay :KK66: Bak şimdi yine heyecan yaptım :KK70:

Ewet ya gerçekten stres cok etkiliyo eger bu ay kslamazsam bidaki ay test yapsam bile takmiycam duami edicem Rabbimden bekliycem takinti yapmiycam ben kizimda ne test ne kür hicbisey yapmadim etrafimda cocuklu olanlari gorunce ay ins benim de bi hayirli evladim olur diye hep icimden gecirdim sadece istedim yani ama simdi stresten yuzum sivilce doldu farkinda olmadan dudak yiyorum gercekten bunlar hamile kalmayi zorlastirio
Ben de oğlumda acemiydim yahuu, yumurtlama günümü bile bilmeden hem de o ay bir kere olduğu halde hamile kalmıştım :KK70:
Şimdi herşeyi biliyoruz da ne oluyor, bekliyoruz paşa paşa :KK69:

Kızımda korunmayı bıraktığım ay 17 gün sonra hamile oldugumu öğrendim ama ne yımırtalama nede vücit ısısı biliyordum fazla bilmek fazla dert ..
çok doğru. bazen çok şey bilmek bile yanıltıyor insanı.hamile kalan milyonlarca insan var annelerimiz ninelerimiz ovulasyon testiyle mi kaldı :KK48: bunları takip etmeden akışına bırakmak en iyisi. ben ovulasyon testi yapmıştım yine de 2 günde bir ilişki yaşadım hamile de kaldım ama o da yetmiyormuş maalesef bebeğimin kalbi durdu. olmayınca olmuyor yapacak birşey yok. o yüzden bundan sonra testmiş çift çizgiymiş ilgilenmiyorum sadece akışına bırakıyorum...

çok doğru. bazen çok şey bilmek bile yanıltıyor insanı.hamile kalan milyonlarca insan var annelerimiz ninelerimiz ovulasyon testiyle mi kaldı :KK48: bunları takip etmeden akışına bırakmak en iyisi. ben ovulasyon testi yapmıştım yine de 2 günde bir ilişki yaşadım hamile de kaldım ama o da yetmiyormuş maalesef bebeğimin kalbi durdu. olmayınca olmuyor yapacak birşey yok. o yüzden bundan sonra testmiş çift çizgiymiş ilgilenmiyorum sadece akışına bırakıyorum...

:KK50::KK50:

ben ayaklarımı diktiğinde eşim bakıyor bana. napıyosun sen diyo :KK19::KK48:
dedım böyle böyle oluyomuş, ya bi git diyo :KK23: kim yapmış öyle diyo. gülmekten düşcektim zaten :KK70:

X