Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

benim çizgilerin maşallahı vardı ama. eşim sayesinde 14 günde 10 kez çalışarak rekor kırdım. ve sonuç Sıfır
inşallah bu ay 2 günde 1 deneyeceğim. kaçıncı günden başlasak. 14 gün çift çizgi oluyor benim 15. yumurtlama gunu. ? 10-12-14-16 olsa ıyı herhalde dımı

Benim de yumurtladığım gün ikisi tamamen aynı koyulukta değildi, o yüzden en koyu günü değerlendirmiş olduk. Bakalım durum ne olacak

Bizde de 6-8-10-12-14 oldu. 14.gün çift çizgi, bakalım tutacak mı. Ben sonrasında denemedim bu şekilde kız ihtimali yüksek diye

valla canım benim reglim düzensizdi 18-21. günler arası yumurtluyorum o yüzden reglim bitti temizlendim 2 gün sonra başladık 2 günde bir ilişkiye. her gün olması sperm kalitesi açısından önerilmiyor. kaçıranlar bu yüzden kaçırıyor olabilir. artık şansa başla bir gün nasıl olsa ya o güne ya da 1 gün sonrasına denk gelecek.

Bizde de 6-8-10-12-14 oldu. 14.gün çift çizgi, bakalım tutacak mı. Ben sonrasında denemedim bu şekilde kız ihtimali yüksek diye

Bunu bende duymuştum teyzeme doktor 12-14-16 değerlendr demiş. Oğlu var 10 yaşında kız istiyo doktor ovu günlernde çift günlerde ilişki olsun demiş

Canım benım şimdi 6 martta yumurtlama oldu. 5-6-7-8 mart çalışma oldu. dahada olmadı bişey. sence ihtimal var mı yaa ?

çift sayılar uğurumuz olsun bu ay öyle deneyeyim. bir dahaki ay olmazsa tekleri deneriz. aylar bitmedi ya

Baska seyler de yaptinmi canim mesela soluna yatmak ilskiden sonra kendini hemen sicak tutmak senin isteginin kocandan daha fazla olmasi...
açıkçası sol ya da sağ farketmez önemli olan erkekten gelecek olan spermin cinsiyeti İstek konusuna da gelince o da cinsiyeti belirlemiyor, sadece kadın da salgı ne kadar çok olursa spermin yumurtaya ulaşma şansı o kadar fazla

Canım benım şimdi 6 martta yumurtlama oldu. 5-6-7-8 mart çalışma oldu. dahada olmadı bişey. sence ihtimal var mı yaa ?
canım inşallah olur rabbim istedikten sonra her şekilde olur. doktorların söylediğini ve kendi fikrimi iletiyorum size. her gün olunca sperm yetersiz kalıyor olabilir.tek tavsiyem bu. görüyorsunuz hamile kalmakta yetmiyor sonrası da önemliymiş allah nasip etmeyecekse hiç bir şekilde etmiyor. ama şunu biliyorum ki ben artık ovulasyon testi falan kullanmayacağım her şeyi zamana bıraktım. bir kaç ay sonra tekrar çocuk yapmaya karar verdiğimde de 2 günde bir ilişki olacak o kadar. çok kafaya takınca ay bugün mü yumurtladım tek çizgi mi çift çizgi mi ertesi gün ilişki falan filan oooooffff çok yoruyor insanı. ruh sağlığımız açısından hiç iyi değil tavsiyem her şeyi önce allaha sonra zamana bırakmak...

Ovulasyon gunlerde tek gunlerde erkek cift gunlerde kiz mi oluyo hic duymamistim
Yok tatlım tekle çiftle alakası. Çift çizgiden sonra silikleştiği gün yumurta çatlıyor. Çatlamadan önce ilişki olursa kız, çatlama ve sonrasında olursa erkek ihtimali yüksek sadece. Nedeni de kız spermler daha çok yaşıyor, öncesinde olursa yumurta çatladığında ilk onlar döllüyor yumurtayı. 2 günde bir ilişki olması yeterli

o zaman benımde sansım yok bu ay desene canım üst üste oldu kalitesi düşmüştür kesin öyle diyosunuz. kısmet hayırlısı canım gün aşırıda olmuyo ki yorgun oluyoruz nasıl uyudugumu bile hatırlamıyorum cogu zaman. Rabbim hayırlısını versin. aslında bazı topiclerde okuyorum kendini teste kaptıran o kadar cok kişi var ki kendinde türlütürlü belirtiler arayan ama günü gelince adet olup üzülen birsürü kişi gördüm.

onlardan birisiyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…