- 16 Aralık 2014
- 1.961
- 1.211
- 168
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
-
- #1.141
Bat canım bata 2 gün kala ve bat günü yapmış bsşka bir topiktede paylaşmış Eki Görüntüle 1460240
Kizlarrrr sabah yapmiştim evden çıkarken simdi baktım tekrar böyle olmusUfacık birşeyden bisey cikariyorum ya
yaa bişey var gibi ama. nedi çözemedimhadi hayırlısı bakalım.
yok canım ovuya göre değil. zaten oluyosa adet günü koyu olur. ya da ovuda daha önce koyu olursa gebelık testınde de cıkar. Benim okuduklarımdan cıkardıgım sonuc budurYok be canım hamile falan degilim ovu testi koyulmadı bile hasta olurum bi iki güne
yok canım ovuya göre değil. zaten oluyosa adet günü koyu olur. ya da ovuda daha önce koyu olursa gebelık testınde de cıkar. Benim okuduklarımdan cıkardıgım sonuc budur
bence günün geçmeden yaptırma. niye acele ediyosunYarin gaza gelip bi kan testi yapiyim Bakımay çocuk oyuncağına döndü :)
bence günün geçmeden yaptırma. niye acele ediyosun
aynen canım. çok stres iyi değil . oyala kendini başka şeylerle. test yap gel bizle dırdır yapYaaaa oyle mi diyosun zaten ne kaldı surda dimio zaman sabahları test yapiyim ben 5-6 tane var elimde suan
aynen canım. çok stres iyi değil . oyala kendini başka şeylerle. test yap gel bizle dırdır yapkan verme daha
Bencede teste devammm sabah ilk idrarla yap canımTamam canım seni dinliyorum Yarin yeni testlerimle karşınızda olucamoptum
Bendede bu ay umut yok ovulasyon testinde hiç koyuluk yok gerçi bata bir hafta var ama bu ay negatiff olcak gibi pofff..Eki Görüntüle 1460441
Dananın kuyrugu cumaya kopar bekleyecegiz ve göreceğiz ama ben senden ümitliyimYaaa bende hic böyle cikmamazlik olmadı silikte olsa belirgin cizgi hep cikiyo benim lh fazla yüksek heralde normaldedee
Yaaa bende hic böyle cikmamazlik olmadı silikte olsa belirgin cizgi hep cikiyo benim lh fazla yüksek heralde normaldedee
selam canım. bende sürekli takip ediyorum arada girip yazıyorum
geçen ay ilk defa ovu testi kullanmıştım (1,5 yıldır korunmuyoruz, yumurta takibi yaptırdım, 2 aşılama yaptırdım) bu ay tekrar ovu testi kullanıcam. tahmini 1 hafta var ovu dönemime.
daha önce sitede gezerken birinin adete yakın yaptığı testleri kaydetmiştim. bence sende ümit var
canım seninde çizgiler gayet net çıkıyor bence. bu arada sende pco var mı?Ya inanılır gibi değil benim bunlardan daha belirgin cikiyo son 4-5 gündür ama tam koyu olmadıneden cizgi cikiyo olabilir acaba pek ümidim yok canım 2 gunum kaldı bekleyip gorucez bakalım :)
Yok canım. Bu ay doktor kontrolünü gittim cok şükür bi problem yok. Son durum böyle bakalımcanım seninde çizgiler gayet net çıkıyor bence. bu arada sende pco var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?