- 4 Ocak 2015
- 4.096
- 3.475
- 358
- 41
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
-
Canım geçen bi topikte okudum hayıt tohumu ile ilgili genelde çoğul gebelik olmasını isteyenler hayıt otu bide başka bişiler daha vardı karıştırp eşlerine yediriyolarmışGeçmiş olsun canım size de. Dün arı poleni alıp çektirttim aktarsa. Gece 1 tatlı kaşığı balla 1 çay kaşığı arı polenini verdim oğluma. 2 yaş üzeri çocuklara iyi geliyormuş bağışıklığı için. Deneyin derim.
Ben hem hayıt tohumu aldım kendim için hem de arı poleni. Başlıyorum bugün nasipse =)
Ay az önce hazırladım, içemedim ya ben bunu zatencanım ya bu hayıt tohumunu bi konuda okudum yan etkısı cok oluyomus herkeste ıse yaramıyomus midesini bozan çok kişi olmus dikkatli kullan
Bende epey araştırdım ama yok içilecek gibi bişey değil yaCanım geçen bi topikte okudum hayıt tohumu ile ilgili genelde çoğul gebelik olmasını isteyenler hayıt otu bide başka bişiler daha vardı karıştırp eşlerine yediriyolarmış
Bu akşamı da değerlendirin o zaman canımKızlar akşam saat 10-11 gibi yumurtam çatladı hissettim akşam çalışmada oldu inşallah yumurta yaşarken spermler oraya ulaşır sabah test yaptım silikleşmiş zaten çatladığının göstergesi oda bir gün önce ilişki olmadığına pişmanım şimdiye hazır beklerlerdi oracıkta :) neyse hayırlısı artık olacağı varsa olur artık :)
Hmm seninki içiliyomu benim dediğim bal ile karıştırılıyo canımBende epey araştırdım ama yok içilecek gibi bişey değil ya
Ay az önce hazırladım, içemedim ya ben bunu zatenBerbat tadı var hem de acı
Allahtan az almıştım =)
aaa hadi inşallah canımG
Selamm dün akşamdan beri başım ağrıyo midem bulanıyor üşüttüm herhalde iş çıkışı acile gideyim gitmişken hcg yede baktırayım bata var daha ama gebelik varsada çıkar belkide bugün benden gebelik haberini alırsınız hayırlısı bakalım
ayy yok yok hiç benlik bişey değilmiş zateniyice arastır oyle iç bence canımm sonra bi sıkıntı çıkmasın
Tohumu demleyerek çay gibi içiyormuşsun. Ama denememle bırakmam bir oldu zaten =))Hmm seninki içiliyomu benim dediğim bal ile karıştırılıyo canım
arı poleni bal karısımı var bıde yazmıs millet hepTohumu demleyerek çay gibi içiyormuşsun. Ama denememle bırakmam bir oldu zaten =))
blueflower prensinin_prensesi canım adet gününüze kadar günde 300 tane LA ILAHE ILLALLAH dicekmişsiniz kızlar akşam duydum bunu bende
Gerekmiyo bence canım hiç öyle demediler çünküaaaa ben okurum canım abdest almak gerekıyo mu yoksa hemen oturdugum yerde baslarım okumaya
Gerekmiyo bence canım hiç öyle demediler çünkü
Bak o güzel işte =) Arı polenini de aldım. Asıl oğluma kullanmak için ama ben de kullanırım tabiiarı poleni bal karısımı var bıde yazmıs millet hep
Okurum hemen canım sağolGerekmiyo bence canım hiç öyle demediler çünkü
Prenses sana özel mesaj attım ama olmuyo canımbenım 4-5 günüm kaldı yaa umarım işe yarar baslıyorum hemen
Prenses sana özel mesaj attım ama olmuyo canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?