Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Canım ya benim sol kasığım pıt pıt atiyo Ağrı gibi sen daha önce hamile kalmıştın sendede olmusmuyduu
Ya canım kasık larda batma ağrı yaygın bir belirti ama sana birsey söyleyeyim mi belirti aramamak lazim çünkü gebelik belirtileri daha çok bat gununden sonra hissediyorsun ki o zamana kadar da öğrenmiş oluyoruz zaten
göğüs hassasiyeti kasıklarda batma ve ağrı, bel ağrısı, halsizlik, uykuya eğilim, bulanti ben bütün bunları yasadim ama gebeligi öğrendikten sonra bariz hissediyorsun
beta değerlerinle ve bünye ile de alakali herkeste aynı olmuyor
ama bana göre sende gebelik var gibi

Arkadaşlar bu ovulasyon testini nasil ne zaman uyguluyoruz.elimden geldiğince okudum yorumlari ancak kafamda toparlayamadim.lütfen yardimci olur musunuz.yumurtlama gunlerimi tutturamiyorum:'(
Öncelikle adet siklusunuzu ( 2 adet arasında olan süre ) bilmeniz gerekiyor. Kimisinde erken kimisinde de geç yumurtlama olabiliyor. Her ihtimale karşı ve eğer elinizde yeteri kadar varsa regl bitiminden sonra başlayabilirsiniz. İçeriğinde kullanım talimatları da mevcut. Hergün aynı saatlerde 4 saat sıvı alımını mümkün olduğunca az tutmanız ve idrarınızı da tutmanız gerekiyor. 2 çizgiyi eşit yakaladığınız gün yumurta olgunlaşmış oluyor. Genelde çift koyu çizginin ertesi gün silikleşiyor, işte o gün de yumurtanız çatlmaya hazır demek. Bu nedenle çift çizgiden sonra 2 günde bir ilişki yeterli. Eğer eşinizde bir sorun yoksa 2-3 gün üstüste de deneyebilirsiniz. Sonrası Allah'a kalmış. Yumurtlamadan sonra bekliyoruz =) Umarım yardımcı olabilmişimdir

Yok canım bi belirti aramıyorum ben sadece o dediğim şey dikkatimi çekti o kadar bu belirtilerin herkeste psikolojik olduğuna inanıyorum :))

Canim çok güzel açiklamissin tesekkur ederim.Bu ay da tutmazsa ovulasyon testine basvurucam artik:/

gogus hassasiyeti ilk belirti gibi bisey zaten halsizlik basagrisi uyku hali de ayni sekilde.. pit diye atis damar bisey atisi olmasin cunku simdiden oyle bisey sozkonusu olamaz☺ hele ilk hamileliginse sen o atislari okadar gec farkediyosunki ama batma varsa kasiklarda onu anlayabilirsin hadi ya hayirlisiyla wardir ins bebek..buarada umudunu yitirme ama bi yaninda olmayabilecegine hazir olsun hayal kirikligi insani bazen cok etkileyebiliyo canim

Pıt pıt atiyo ama Ağrı şeklinde zonkluyo gibi . Zaten oyle pek illede olsun diye bişeyim yok henüz daha 7 aylık Evliyim o Yüzden ama olsa da fena olmaz ama

Canm benm yeni bat 14 nisan ekleyebilirsn bi ara sevnrm inşallah bu kez olur

Amin canm inşallah sende de vardr bebis bu ay aramzdan şanslı olanlardan olursn sen bende olduguna inanıorm senin ama cok da umutlanma sen, cok üzülüo insan sonrasnda

Amin canm inşallah sende de vardr bebis bu ay aramzdan şanslı olanlardan olursn sen bende olduguna inanıorm senin ama cok da umutlanma sen, cok üzülüo insan sonrasnda

Az oncede dediğim gibi illede olsun diye bişeyim yok daha 7 aylık Evliyim ama Allah'ın takdiri olursa Dünyalar benim olur :)

Kizlar yarin kan testi yaptircam saglik ocaginda gebelik var mi diye cunku bi ilac almak istiyorum zayiflamak icin dr aytugun saglik bakanligi onayli ona baslamak istiyorum cunku bakalim yarin erkenden gidip kan vercem haberirim size de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…