- 21 Kasım 2014
- 1.743
- 1.626
- 78
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
-
Canim ne gibi belirtiler yasiyosun hissediyosun?Bendede var biseyler ama hemen hamilelik ıcın Belirtiymis gibi görmek istemiyorum
Canım sende var gibi bu Ay çoğu kişi negatif senin ki pozitif olur inşallah da moral olur herkeseKızlar bende ki durumlar böyle son 3 günlük testlerim
İnşallah değişmez canım ya yoksa umutlanmak istemiyorum çünküEsmerim o konu tam bir muallak erken ve geç yumurtlama durumlarında bat değişiyor diyen çoğunlukta ama bence değişmiyor döngü aynı kalıyor
Canim ne gibi belirtiler yasiyosun hissediyosun?merak ettim
Canım son yaptığım benim seninkine yakın baksana benimde 26.günümKızlar bende ki durumlar böyle son 3 günlük testlerim
Canım sende var gibi bu Ay çoğu kişi negatif senin ki pozitif olur inşallah da moral olur herkese
Ben de hamileyken lh belli oluyordu ovulasyon dönemindeki gibi t , c den koyu olmuyor tabii ama ikinci çizgi görünüyordu seninki de giderek artiyor
Benim ki daha belirgin canım bugünü saymassak 5 günüm Kaliyo. Senin Kac günün kaldı bata ?Canım son yaptığım benim seninkine yakın baksana benimde 26.günüm
3 günüm kaldı canımBenim ki daha belirgin canım bugünü saymassak 5 günüm Kaliyo. Senin Kac günün kaldı bata ?
Canim masallah iyi gidiyo gibi gorunuyo koyulasmis ins hamilesindir icimden basimdan beri geciyo yumurtlamanin hem oncesinde hem sonrasinda beraberlik oldugu Icin[QUOTprensinin_prensesi, post: 39965400, member: 655665"]Kızlar bende ki durumlar böyle son 3 günlük testlerim
Canim ben 9. Gün başladım 13. Gün çift çizgiyi yakaladım iyi ki erken baslamisim testin icindeki yaziya gore baslasaydim kacacakti 2. Cizgi.bi de sabah ile akşam üstü olmak üzere günde 2 defa yaptım kaçırmamak için. Testing fazlası yap 2 defa ve hergün aynı saatlerde yapArkadaşlar bu ovulasyon testini nasil ne zaman uyguluyoruz.elimden geldiğince okudum yorumlari ancak kafamda toparlayamadim.lütfen yardimci olur musunuz.yumurtlama gunlerimi tutturamiyorum:'(
Bata 3-5 gün kala çıkmıyor mu gebelik testlerinde erken olanlarda?
Berraksucum ben hergün akşamüstü 5 te yapıyorum sabah 10 ile akşam 5 arası ideal olanı ama tabi Yaşantına göre akşam 10 da da yapanlar var ama hergün aynı saatte yapman önemli adetin bitince basliyorsun yapmaya rengin koyulastigi gün yumurtlama günün oluyorArkadaşlar bu ovulasyon testini nasil ne zaman uyguluyoruz.elimden geldiğince okudum yorumlari ancak kafamda toparlayamadim.lütfen yardimci olur musunuz.yumurtlama gunlerimi tutturamiyorum:'(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?