• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Kızlar herkese selamlar. Uff bu bekleyisler benim 10 gun var daha gunume. vulasyin testinin içinde çıkan erken gebelik Testi mi oluyo. Kaç gün kala çıkartıyor bi bilginiz var mı acaba.

Kızlar ben bu aşılama yaptırmaktan ama yumurtam 16.günümde 14 mmde kaldı bende bidaha gitmedim ov.testi kullandım ama çift koyuyu yakalayamadm acaba yumurtam çatladı mı yoksa çatlamadan öldü mü hiç bilmiyorum acaba geç yumurtlamadan geç mi adet olurum sizce??

Valla canım içinden çıkan kağıtta döllenmeden 5-15 gün sonra diyor, bata 11 gün kala öğrenmiş bir arkadaş ama işte bekleyince daha kesin sonuç veriyor biz bir ihtimal bir umut yapıp duruyoruz evdeki stoklarla sınırlı olarak ehehehe

Esmerim o konu tam bir muallak erken ve geç yumurtlama durumlarında bat değişiyor diyen çoğunlukta ama bence değişmiyor döngü aynı kalıyor

Kızlar bende ki durumlar böyle son 3 günlük testlerim o_O

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    181,3 KB · Görüntüleme: 112
Arkadaşlar bu ovulasyon testini nasil ne zaman uyguluyoruz.elimden geldiğince okudum yorumlari ancak kafamda toparlayamadim.lütfen yardimci olur musunuz.yumurtlama gunlerimi tutturamiyorum:'(

:KK9::KK46:[QUOTprensinin_prensesi, post: 39965400, member: 655665"]Kızlar bende ki durumlar böyle son 3 günlük testlerim o_O[/QUOTE]
Canim masallah iyi gidiyo gibi gorunuyo koyulasmis ins hamilesindir icimden basimdan beri geciyo yumurtlamanin hem oncesinde hem sonrasinda beraberlik oldugu Icin:nazar::KK46:

Kızlar bende ki durumlar böyle son 3 günlük testlerim o_O
Canım sende var gibi bu Ay çoğu kişi negatif senin ki pozitif olur inşallah da moral olur herkese
Ben de hamileyken lh belli oluyordu ovulasyon dönemindeki gibi t , c den koyu olmuyor tabii ama ikinci çizgi görünüyordu seninki de giderek artiyor

Canim ne gibi belirtiler yasiyosun hissediyosun?:KK64:merak ettim:KK45:

Ellerimi ayaklarımı ateş basiyo canım bi kac gündür bilmiyorum belirtimi değil mi araştırmadimda Göğüs uçlarım bide göğüsümden koltuk altına olan yer acıyo özellikle sol göğüsüm. Sag kasığımda pıt pıt biseyler atiyo arada Ağrı şeklinde yani bunlar gibi suan ama oladabilirrr olmayadabilir ovu testlerimi pylsyim az önce 6 gun var adetime :)

Canım sende var gibi bu Ay çoğu kişi negatif senin ki pozitif olur inşallah da moral olur herkese
Ben de hamileyken lh belli oluyordu ovulasyon dönemindeki gibi t , c den koyu olmuyor tabii ama ikinci çizgi görünüyordu seninki de giderek artiyor

Canım ya benim sol kasığım pıt pıt atiyo Ağrı gibi sen daha önce hamile kalmıştın sendede olmusmuyduu

:KK9::KK46:[QUOTprensinin_prensesi, post: 39965400, member: 655665"]Kızlar bende ki durumlar böyle son 3 günlük testlerim o_O
Canim masallah iyi gidiyo gibi gorunuyo koyulasmis ins hamilesindir icimden basimdan beri geciyo yumurtlamanin hem oncesinde hem sonrasinda beraberlik oldugu Icin:nazar::KK46:[/QUOTE]

Yaaa canım inşallah Dediğiniz gibi olurrr :) o kadar bekleyenin Arasından bakalım kimler Şanslı cikicak :KK76:

Arkadaşlar bu ovulasyon testini nasil ne zaman uyguluyoruz.elimden geldiğince okudum yorumlari ancak kafamda toparlayamadim.lütfen yardimci olur musunuz.yumurtlama gunlerimi tutturamiyorum:'(
Canim ben 9. Gün başladım 13. Gün çift çizgiyi yakaladım iyi ki erken baslamisim testin icindeki yaziya gore baslasaydim kacacakti 2. Cizgi.bi de sabah ile akşam üstü olmak üzere günde 2 defa yaptım kaçırmamak için. Testing fazlası yap 2 defa ve hergün aynı saatlerde yap

Berraksucum ben hergün akşamüstü 5 te yapıyorum sabah 10 ile akşam 5 arası ideal olanı ama tabi Yaşantına göre akşam 10 da da yapanlar var ama hergün aynı saatte yapman önemli adetin bitince basliyorsun yapmaya rengin koyulastigi gün yumurtlama günün oluyor
Ben de ilk bu ay yapıyorum daha tecrübeli olanlar eksik varsa ekleyebilirler tabi

Back