Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Kizlarrrrr keyifler nasıl ?
Hergun biri aramızdan ayriliyo daha Sevinçli bir haber alamadık
Var mi belirtiler sizde ? Durum nedir

Benim de regl belirtilerim başladı karnım kasıklarım çok ağrıyo. Zaten hep böyle şiddetli olur. Yarın ovudan sonraki 14.gün. Ama ovu 3 gün erken olmuştu. Şimdi bakıyorumda 14 teorikmiş 17-18 de olabiliyormuş galiba 19 martı beklicem bende asıl günüm ozamandı çünki

Benimde 3 gun önce gerçekleşti ovu. Ama 14 gun sonrası baz alınıyor eğer oleyse 6 günüm var eğer değilse 9 günüm var daha gibi gözüküyo anlamadım bu isi bn yaa

Canımm çok sevindim Allah sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin dauların içinde Allah razı olsun canım

Kızlar bişey sorcam size yaa ben cuma günü doktora gittim ya doktor geçen ay bana dupbaston vermişti bu ay öyle çok adet olmassın 1 yada 2 damla gelir dedi ama bende dünden beri afedersiniz ama çamur gibi bişeyler geliyo ginera verdi onu kullanıyorum acaba ondanmıdır

Ben de 2 gündür sol kasığımda bi hareketlilik hissediyorum sabah ilk idrarla erken gebelik testi yaptım karbeyazzz :))
Şimdi sadece 1 tane kaldı beklemek zorundayım
Kırmızıları görenler üzülmeyin elbet birgün olacak sadece zamanını bilmiyoruz ben buna inanıyorum

Daha cok erken test ıcın canım biraz daha bekleseydin kske :)

Saolun kızlar birilerinin desteğini hissetmek paylaşmak gerçekten iyi geliyo insana
bugün zor bigün oldu.gerçi ne kadar üzülmüoruz desekte zor oluyo inşallah hepimiz önümüzdeki aylarda bebiş hayallerine kavusur 

Bu arada kızlar ovulasyon testinde çift çizgiyi gördükten sonra 16. Günün sabahı regl oldum ben.yani zaten çift çizgiyi gördüğünüzn ertrsi günü yumurtlama gerceklesıomse o günden sonra da 15. Günün sabahı olms oluo benmki yani 14-15 gün sonra regl oluorz sanrm dedkleri gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…