- 25 Şubat 2015
- 276
- 258
- 48
- 35
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
-
Kizlarrrrr keyifler nasıl ?
Hergun biri aramızdan ayriliyo daha Sevinçli bir haber alamadık
Var mi belirtiler sizde ? Durum nedir
Karın ağrısı, sağ kasığımda ara ara batma gibi bişey var. Çok umudum yok ama bekliyoruz işte
Benim de regl belirtilerim başladı karnım kasıklarım çok ağrıyo. Zaten hep böyle şiddetli olur. Yarın ovudan sonraki 14.gün. Ama ovu 3 gün erken olmuştu. Şimdi bakıyorumda 14 teorikmiş 17-18 de olabiliyormuş galiba 19 martı beklicem bende asıl günüm ozamandı çünki
Aynen, hani şöyle bakıyorum belirtilerin çoğu hamilelik belirtisi ama aynı zamanda regl belirtisi deBendede var biseyler ama hemen hamilelik ıcın Belirtiymis gibi görmek istemiyorum
Canın sağolsun canım, önümüzdeki aya inşallahbende kırmızıları gördüm
Ben senden umutluyumBendede var biseyler ama hemen hamilelik ıcın Belirtiymis gibi görmek istemiyorum
Benimde 3 gun önce gerçekleşti ovu. Ama 14 gun sonrası baz alınıyor eğer oleyse 6 günüm var eğer değilse 9 günüm var daha gibi gözüküyo anlamadım bu isi bn yaa
Ben senden umutluyum
Benimmki olmadi kismet canim, seni bekliyoruz simdiCanım bende senden umutluydumm inşallah umut ettigin gibi olur yaaa
Canımm çok sevindim Allah sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin dauların içinde Allah razı olsun canımBuraya geldiğiniz sayfadaydım , ilk ay ovu testi denemesiyle kızların da yorumları ve yardımlarıyla hamile kaldım , darısı hepinizin başına inşallah.. Öncelikle devrelerim olan @sssn ,gbbc ve @doloresoriordan ' a sonra sayfanın tüm diğer takipçilerine dua ediyorum.. Rabbim tez zamanda sizin de kucağınızı doldursun..
Üzülme canım önümüzdeki ay beraber bekleriz bizde hayırlısıKızlar günaydın malesef ben de kırmızıları gördüm Yabi dahaki aya kaldı bebiş hayalleri
Daha cok erken test ıcın canım biraz daha bekleseydin kske :)Ben de 2 gündür sol kasığımda bi hareketlilik hissediyorum sabah ilk idrarla erken gebelik testi yaptım karbeyazzz :))
Şimdi sadece 1 tane kaldı beklemek zorundayım
Kırmızıları görenler üzülmeyin elbet birgün olacak sadece zamanını bilmiyoruz ben buna inanıyorum
Işte bekleyebilsem keşke :))Daha cok erken test ıcın canım biraz daha bekleseydin kske :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?