Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

20150520_133815.jpg 20150520_133836.jpg Kızlar dün ikisi aynı koyulukta değildi bugün siliklesti ben yumurtladım mi Çatladı mi yoksa yumurtlamadim mi bi bakarmisiniz

kızlar yaaa bu ay ilk defa bu kadar hissediyorum yumurtlama oldugunu adet olcakmısım gibi agrım var adet günüm gelmiş olsa dicem adet oluyorum oyle yanı. yumurtlaması olan kızlar sizinde oluyo mu boyle yaaaa o_O

kızlar yaaa bu ay ilk defa bu kadar hissediyorum yumurtlama oldugunu adet olcakmısım gibi agrım var adet günüm gelmiş olsa dicem adet oluyorum oyle yanı. yumurtlaması olan kızlar sizinde oluyo mu boyle yaaaa o_O
benım bu ay akıntım bıle olmadı. hafıf agrı dısında bısey hıssetmedım. o da kendımı dınledım dıye duydum.
akıntımın olmaması ılgınc ama. genelde olurdu agrım olmaz pekte. :110:

Ama daha yumurtlayıp yumurtlamadığım bile belli değil canım
sen regl olmuştun demi ?. benım kuzenım şuan hamıle. adetını oldu bıttı 15 gun somra tekrar adet oldu ve kanaması fazlaydı 20 gun sonra hamıle oldugun oğrendı we şuan bebek sağlıklı. arkadaşımda adet zamanı adetı oldu 2 3 gun surdu sonra hamıle oldugunu oğrendı. oyuzden dedım canım

ben hiç hissetmıyorum. hiç ağrı sızı olmuyor

Kızlar yaaaaa test Yaptım simdi silinmiş dımı çatlamış oluyo???? Az önce wc de uzayan bi akıntı gördüm yumurta akı gibi ayni . Bügünde olsun mu calışma ne diyorsunuz ??? Doktor Perşembe dedi ama muallakta kaldım o_O sanki hala şansım devam ediyo gibi geldi akıntıyı görünce

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    65,8 KB · Görüntüleme: 81
Kızlar yaaaaa test Yaptım simdi silinmiş dımı çatlamış oluyo???? Az önce wc de uzayan bi akıntı gördüm yumurta akı gibi ayni . Bügünde olsun mu calışma ne diyorsunuz ??? Doktor Perşembe dedi ama muallakta kaldım o_O sanki hala şansım devam ediyo gibi geldi akıntıyı görünce
prenses bence bu gece olsun ya bide kaçar falan yarın akşam da yaparsın olmadı

Kızlar sizi takipteyim, güzel haberlerinizi heyecanla bekliyorum, ben de bugün soğan kürüne başladım, şifa olur inşallah :KK55:

X