- 9 Ocak 2015
- 7.689
- 5.981
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
- #6.341
2 günü filan var sanırım. test yapmaya devam et canım. ikisi de aynı koyulukta olunca değerlendirirsin.Merhabalar
Tecrubeli hanımlar sizce testime gore bu yumurta ne zaman catlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 günü filan var sanırım. test yapmaya devam et canım. ikisi de aynı koyulukta olunca değerlendirirsin.Merhabalar
Tecrubeli hanımlar sizce testime gore bu yumurta ne zaman catlar
Tesekkur ederim canım cevabin icin2 günü filan var sanırım. test yapmaya devam et canım. ikisi de aynı koyulukta olunca değerlendirirsin.
canım senın uzun zamndır pozıtıf bence. doktora gıtmelısın. sen bı gebelık testı yapsana kuzum
yumurtlamışsın canım testler öyle söylüyor :)Eki Görüntüle 1533957 Eki Görüntüle 1533958 Kızlar dün ikisi aynı koyulukta değildi bugün siliklesti ben yumurtladım mi Çatladı mi yoksa yumurtlamadim mi bi bakarmisiniz
YUMURTLAMIŞSSIN CANIM. lh hormonu herkezde farklı degerde. iila ıkısı aynı koyulukta olacak dıye birşey yok.ıkıncı çızgının bırıncı çizgiye yakın koyulukta olması yeterlı. senınkı gıbıEki Görüntüle 1533957 Eki Görüntüle 1533958 Kızlar dün ikisi aynı koyulukta değildi bugün siliklesti ben yumurtladım mi Çatladı mi yoksa yumurtlamadim mi bi bakarmisiniz
Ama daha yumurtlayıp yumurtlamadığım bile belli değil canımcanım senın uzun zamndır pozıtıf bence. doktora gıtmelısın. sen bı gebelık testı yapsana kuzum
benım bu ay akıntım bıle olmadı. hafıf agrı dısında bısey hıssetmedım. o da kendımı dınledım dıye duydum.kızlar yaaa bu ay ilk defa bu kadar hissediyorum yumurtlama oldugunu adet olcakmısım gibi agrım var adet günüm gelmiş olsa dicem adet oluyorum oyle yanı. yumurtlaması olan kızlar sizinde oluyo mu boyle yaaaa
sen regl olmuştun demi ?. benım kuzenım şuan hamıle. adetını oldu bıttı 15 gun somra tekrar adet oldu ve kanaması fazlaydı 20 gun sonra hamıle oldugun oğrendı we şuan bebek sağlıklı. arkadaşımda adet zamanı adetı oldu 2 3 gun surdu sonra hamıle oldugunu oğrendı. oyuzden dedım canımAma daha yumurtlayıp yumurtlamadığım bile belli değil canım
ben hiç hissetmıyorum. hiç ağrı sızı olmuyorkızlar yaaa bu ay ilk defa bu kadar hissediyorum yumurtlama oldugunu adet olcakmısım gibi agrım var adet günüm gelmiş olsa dicem adet oluyorum oyle yanı. yumurtlaması olan kızlar sizinde oluyo mu boyle yaaaa
prenses bence bu gece olsun ya bide kaçar falan yarın akşam da yaparsın olmadıKızlar yaaaaa test Yaptım simdi silinmiş dımı çatlamış oluyo???? Az önce wc de uzayan bi akıntı gördüm yumurta akı gibi ayni . Bügünde olsun mu calışma ne diyorsunuz ??? Doktor Perşembe dedi ama muallakta kaldım sanki hala şansım devam ediyo gibi geldi akıntıyı görünce
prenses bence bu gece olsun ya bide kaçar falan yarın akşam da yaparsın olmadı
Benimde geçen ay doktorum ikinci yumrta için gün vermişti ama ben malesef o gun yapamamıştım canım bende ağrı falan hiç kalmadı prenses yaa sadece mide bulantım var ara ara baş dönmemde oluyoEvet canım bende oyle düşündüm ağrım var hafiften vuruyo akıntıyı görünce bide
Benimde geçen ay doktorum ikinci yumrta için gün vermişti ama ben malesef o gun yapamamıştım canım bende ağrı falan hiç kalmadı prenses yaa sadece mide bulantım var ara ara baş dönmemde oluyo
bende bilmiyom prenses ama yarın gitmeyi düşünüuorum doktoraYaaa canım senin niye boyle oldu ki acaba . KESKe bi doktora gitsen ne var ne yok öğrenmiş oluruz hem
günaydın kızlar. inşlh bebişlerimiz tutunur bize.. dün eşim ilk defa inşlh bu ay olur dedi çok duygulandım herzamn ben derdım . o hayırlısı derdi. Allahım sesimizi dualarımızı duysunn