• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

ben artık hesaplama işine inanmıyorum doktorlar adet hemn sonrası hamilelik olasılıgı cok düşük diyolar . bnce tam tersi 8 aydır evliyim 5 aydır korunmuyoduk sürekli yumurtlama gününü hesap ederk beraber oluyoduk olmuyodu . en son adetten yıkandıgım gün we 2 gün sonrası birlikte olduk ve o ay icnde baska ilişkimz olmadı adetime 3 gün kala kahverengi akıntım geldi belirtilerimde vardı test yaptım ve pozitif. zatn adet hemn sonrasında rahim aqzı acık oluyo hamilelik olasılıgı daha yüksek bnce.

ben artık hesaplama işine inanmıyorum doktorlar adet hemn sonrası hamilelik olasılıgı cok düşük diyolar . bnce tam tersi 8 aydır evliyim 5 aydır korunmuyoduk sürekli yumurtlama gününü hesap ederk beraber oluyoduk olmuyodu . en son adetten yıkandıgım gün we 2 gün sonrası birlikte olduk ve o ay icnde baska ilişkimz olmadı adetime 3 gün kala kahverengi akıntım geldi belirtilerimde vardı test yaptım ve pozitif. zatn adet hemn sonrasında rahim aqzı acık oluyo hamilelik olasılıgı daha yüksek bnce.
Erken mi yumurtladin acaba .takip etmismiydin. hayirli olsun bu arada.

KizLaar bugun minikimLe tanistik <3 Kalp atisinide duyduk cok sukur bugun satima gore 6+5 gunluktuk uLtrasyona gore 7 haftalik olmusuz Rabbim sizLerede yasatsin bu duyyguLari insaAllah :-) Bu da minikiim <3

Eklentiler

• 2015-05-08 20.18.48.jpg
    2015-05-08 20.18.48.jpg
    74,9 KB · Görüntüleme: 84
Canim hayırlı olsun.peki adetin biter bitmez o uzun akintin varmiydi.benim var bugun adetim bitti.ama daha erken diyorum yumurtlama icin

Kizlar yardiminiza ihtiyacim var 6aydir cçocuk deniyoruz olmuyor.ovulasyon günümü belirlemek icin test alıp test yapip o gün bile iliski oldugu halde gebe degilim.6ay evvel çocuk dusunmeye baslayinca kontrol amacli dr gittigimde bi sorun olmadigini söylemişti. Ama esim dr hic gitmedi.gün aşırı iliski oldu yine olmadi ne yapacagimi sasirdim acaba dr gitsem mi ki eger bi skinti varsa erken belli olur en azından.yoksa biraz daha denemeye devam mi etsem.insan evhamlaniyor tecrubeli olanlar paylasabilirler mi:(

KizLaar bugun minikimLe tanistik <3 Kalp atisinide duyduk cok sukur bugun satima gore 6+5 gunluktuk uLtrasyona gore 7 haftalik olmusuz Rabbim sizLerede yasatsin bu duyyguLari insaAllah :-) Bu da minikiim <3
Oyy oyyy yerim ben bu minişi :-) Maşallah canım, darısı benim başıma, pazartesiyi bekliyorum hala.
Slm kizlar naber nasilsinizz??
İyilik, sağlık şükür canım sen nasılsın, bebişin nasıl ?

Back