• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Oyy oyyy yerim ben bu minişi :-) Maşallah canım, darısı benim başıma, pazartesiyi bekliyorum hala.

İyilik, sağlık şükür canım sen nasılsın, bebişin nasıl ?

Iyidir canim cok sukur valla daha doktora gidemedim bu ara hep misafir esim yyurtdışı is seyahatleri.. yarin kismet olursa gidicem ins.hafif bulantilar war ama sukur cikarmadim daha.. canim sana bisey sorcam aklimdayken suan bebegini hangi tarafinda hissediyosun benim sagimdaydi simdi 10 gundur solda hissediyorum kizimda hic hatirlamiyorum sen oglunda hatirliyomusun

Canım benim yumurtalarım büyüyo fakat çatlamıyo çatlamayıncada kiste dönüşüyolar canım
canım bende de aynı sorun var, bana mantar için ilaç verilmişti o ilacı kullandıktan sonra oluştu , seninde şüpelendiğin bir durum oldu mu? benimde yumurta çatlamayıp kiste dönüşüyor ve adetle gidior

Gunaydin kizlar . Esimin sonuclari normal ultrasonda da bisey cikmadi. Problem yok demis. Demek sorun bende :KK70:
Canım ne güzel bak eşindede bi sorun çıkmamış sendede problem yok die biliyorum olsaydı doktora gittiğinde söylerdi sana tatlım bu arada ovulasyon testlerine yapmaya başladınmı canım

Gunaydin kizlar . Esimin sonuclari normal ultrasonda da bisey cikmadi. Problem yok demis. Demek sorun bende :KK70:
Gözün aydın canım bak ne güzel sorun yok bebiş zamanını bekliyor demek ki :) bende ovulasyon testiyle uğraşıyorum bugünde baya koyu çıktı bu akşama kadar çatlar herhalde :) ben bu kadar uğraşırken eşime kızdım dün gitmiş alkol almış :( az içmiş ama sinirlenmeme yetti normalde ne alkol ne sigara içer aslında dün arkadaşlarına takılmış işte bir etkisi olmaz umarım çalışmalar tam gazz devam ediyor çünkü :) sabahta çalışma oldu 1 buçuk saat yattım ayaklarımı diktim

Gözün aydın canım bak ne güzel sorun yok bebiş zamanını bekliyor demek ki :) bende ovulasyon testiyle uğraşıyorum bugünde baya koyu çıktı bu akşama kadar çatlar herhalde :) ben bu kadar uğraşırken eşime kızdım dün gitmiş alkol almış :KK43: az içmiş ama sinirlenmeme yetti normalde ne alkol ne sigara içer aslında dün arkadaşlarına takılmış işte bir etkisi olmaz umarım çalışmalar tam gazz devam ediyor çünkü :) sabahta çalışma oldu 1 buçuk saat yattım ayaklarımı diktim
O kdr olur canim stres atiyodur. Dert etme bosuna kendine.. ya benim ovuda 3 aydir yapiyorum koyu oluyor mesela esit oldugunda t daha koyu olur mu diye bekliyorum vs. O yuzden sunu kesfettim kendi capimda :D damlatinca hemen beliriyor ya .benim ole oldugu gunu pik sayicam...bu arada dr 2 gunde 1 devam edin sorun olma demis esime ben sor diye tembihlemistim :) onumuzdeki hafta onemli benim icin bakalim hayirlisi.

Kizlar benimadet dun bitti bugun öylesine ovu testi yaptim.ikinci cizgi koyuya yakın çıktı. sizdede böyle oldu mu hiç. yoksa erken mi yumurtlucam :)

Kızlar selammmmm :KK25:
Ya benim adetimin 5-6 gun falan Sürer normalde dun 3.gundu aksam duş aldım yattım falan sabah baktım pedim temiz az önce tekrar baktım kahverengi akıntı gelmis neden boyle oldu acaba. Kistten dolayımı ki o_O

Kızlar selammmmm :KK25:
Ya benim adetimin 5-6 gun falan Sürer normalde dun 3.gundu aksam duş aldım yattım falan sabah baktım pedim temiz az önce tekrar baktım kahverengi akıntı gelmis neden boyle oldu acaba. Kistten dolayımı ki o_O
büyük ihtimal canım.kahverenginin devamı gelecektir

Kizlar benimadet dun bitti bugun öylesine ovu testi yaptim.ikinci cizgi koyuya yakın çıktı. sizdede böyle oldu mu hiç. yoksa erken mi yumurtlucam :)
Canım ben bi sayfada okudum galiba bu sayfada okumuştum bi arkadaş sürekli yumurtlama gününü tespit ediyomuş ama yinede hamile kalamıyomuş daha sonra adetinin bittiği gün bide 2 gün sonra ilişki olmuş bi daha da olmamış ilişki ve hamile kalmış o ay bende bu ay öyle denicem canım bakalım hayırlısı artık

Gecen ay ben normale gore erken yumurtladim. 10 gun baslamistim 11 de oldu.
Bu ay henuz yapmadim benimde dun bitti :) belki erken yumurtlicaksin ama sen calismalara basla ne olur ne olmaz.

Back