• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Arkadaşlar merhaba 1 oglum var 4 yasında kendiliğinden oldu, 2.yi istiyoruz ama olmuyor, ovulasyon teati aldım 50 adet ama surekli bir çizgi bu arada Polikistik over hastasıyım , neden 2 çizgi göremiyorum
Polikistik problemin ileri seviye ise yumurta oluşumu olmayabilir.benimde ileri seviye iken yumrtam oluyordu ama catlmiyordu.gecti cok şükür. belki testi yanlis uyguluyorsun

Bat bugün ve 1 damla kahve lekem geldi devamini bekliyorum bu ay da olmadi ne zor ismis ya bebek sahibi olmak :( esim görev nedeniyle 40 gün fln yok 2 yumurtlama dönemi gecmis oluyo bnde annemdeyim temmuzdan sonra devam edebilcem artik calismalara. Bugün evliligimizn 6. Ayi doldu olsa süprz yapcaktim esime ama testte negatif cikmisti sabah. Kismet degilmis

Bat bugün ve 1 damla kahve lekem geldi devamini bekliyorum bu ay da olmadi ne zor ismis ya bebek sahibi olmak :KK43: esim görev nedeniyle 40 gün fln yok 2 yumurtlama dönemi gecmis oluyo bnde annemdeyim temmuzdan sonra devam edebilcem artik calismalara. Bugün evliligimizn 6. Ayi doldu olsa süprz yapcaktim esime ama testte negatif cikmisti sabah. Kismet degilmis
Canım belki devamı gelmez hem gelsede üzülme vardır hayırlı bi tarafı bizim göremediğimiz hem yenisiniz daha canm önünüzde cok zamanınız olacak bebiş için rabbim cok bekletmez inşallah ;)

Bat bugün ve 1 damla kahve lekem geldi devamini bekliyorum bu ay da olmadi ne zor ismis ya bebek sahibi olmak :KK43: esim görev nedeniyle 40 gün fln yok 2 yumurtlama dönemi gecmis oluyo bnde annemdeyim temmuzdan sonra devam edebilcem artik calismalara. Bugün evliligimizn 6. Ayi doldu olsa süprz yapcaktim esime ama testte negatif cikmisti sabah. Kismet degilmis
Canım gelecek zamanı vardır bebişinin üzme kendini. Hem daha çok yeni evliymişsiniz. Daha ne güzel günler gelecek.

Benim de evliligimde 7 ayim doldu bugün, olmadikca olmadikca ben de senin gibi ne zor ismis diye düşünüyorum ama vardır elbet bir vakti saati, Allahım yardimcimiz olsun.

• Beğen
Reactions: egc
Canım belki devamı gelmez hem gelsede üzülme vardır hayırlı bi tarafı bizim göremediğimiz hem yenisiniz daha canm önünüzde cok zamanınız olacak bebiş için rabbim cok bekletmez inşallah :KK66:

Aynen canim vardr bunda da bi hayir dedigin gbi bizim bilmedigimiz. İlk olcagi icin bu kadar hevesliyim bicogumuz da öyle umarim cok beklemeyiz. Allah bekleyen herkese hayirli vakitte nasip etsin insallah

Canım gelecek zamanı vardır bebişinin üzme kendini. Hem daha çok yeni evliymişsiniz. Daha ne güzel günler gelecek.

Üzülmedim cok fazla zaten daha cok yeniyiz bikac aydir deniyoruz cok sükür bi sıkıntımizda yok kontrollerimizi yaptrdik zamanini beklicez. Hayirlisini versin rabbim

Benim de evliligimde 7 ayim doldu bugün, olmadikca olmadikca ben de senin gibi ne zor ismis diye düşünüyorum ama vardır elbet bir vakti saati, Allahım yardimcimiz olsun.

Amin canim. Ayni sayiliriz belkide bizim bebisler annelerimiz bi tatil daha yapsin die bekliyolardr:) yeterince uykumuzu kacircaklar evliligin tadini cikarmamizi istemislerdr:) Seninde ilk bebis ne güzel beklemesi heycani bile güzel.. Allah hepimizn yardimcisi olsun.

Amin canim. Ayni sayiliriz belkide bizim bebisler annelerimiz bi tatil daha yapsin die bekliyolardr:) yeterince uykumuzu kacircaklar evliligin tadini cikarmamizi istemislerdr:) Seninde ilk bebis ne güzel beklemesi heycani bile güzel.. Allah hepimizn yardimcisi olsun.
hayırlısı olsun canım. acını paylaşıyorum :( sevıncımızı de paylasırız ınsallah.
senı cok ıyı anlıyorum acaba hamıle kalabılıyormuyuz endısesı gercekten kafa yoruyor. :110:

hayırlısı olsun canım. acını paylaşıyorum :KK43: sevıncımızı de paylasırız ınsallah.
senı cok ıyı anlıyorum acaba hamıle kalabılıyormuyuz endısesı gercekten kafa yoruyor. :110:

Aynen hamile kalip kalamama durumunu bilmedigimiz icin bu endise korku.. Ama buraya ortak sevincimizide yazmak kismet olcak eminim canimm. İlk senden bekliyorum bebis haberini arkandan gelicem:)) :KK60:

Aynen canim vardr bunda da bi hayir dedigin gbi bizim bilmedigimiz. İlk olcagi icin bu kadar hevesliyim bicogumuz da öyle umarim cok beklemeyiz. Allah bekleyen herkese hayirli vakitte nasip etsin insallah
Benim de ilk olacak canm inşallah heyecan stres hepsi bi arada ya olmazsa kaygısı var insn da ama o da olacak inşallah nazlı bebişler kız olacak heralde bizimkiler ;)

• Beğen
Reactions: egc
Kızlar ben geldim dediğim gibi kistim oluşmuş doktor bu ay ilaç falan vermedi çarşamba günü tekrar çağırdı yumurta oluşmuşmu die bakıcakmış sonra ben dedim ki çok üzülüyorum bu kist olayına doktor beyde neden üzülüyosun güzel kızım dedi biz zaten kistin olsun istiyoruz ki o kisti büyütüp içinden güzel bi yumurta çıkaralım dedi anlamadım bu işi ben

Benim de ilk olacak canm inşallah heyecan stres hepsi bi arada ya olmazsa kaygısı var insn da ama o da olacak inşallah nazlı bebişler kız olacak heralde bizimkiler :KK66:

Senin benim edanin hep nazli cikti:)) bizde kiz istiyoruz. :) olcagini bilsek beklerizde ya olmazsa die korkuyoruz iste. Sabah esime kime cekti bu cocuk tam inat gelmiyo bi türlü dedim:) sanaaaa diyo:) galiba hakli:) Allahin izniyle bizimde olcak insallah

Back