• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Günaydın herkesee, mrvsena gibi ben de hamile kalanlarin şüpheli ilişkiden kaç gün sonra belirti hissetmeye başladıklarını merak ediyorum. Hamileler yazarsa sevinirim.
merhaba öyle net bir belirti hissetmemiştim hatta adet olacak gibiydim, zaten hamile kaldıktan sonrada adet günlerinde adet olacakmış gibi vücut tepki veriyor

valla canım arastırdım ben ıntte. kötu grubuna gırmıyor. ama esım dun dr a gıtmıstı. bıraz yavas demıs. %26 yavassa o zaman 17 de bıraz yavas :KK43: dr dan dr a degısıyor mu anlamadım. takvıye yap sen yıne de :KK23:
Dr eşimle birlikte gittik gayet iyi dedi üstelik kruger 4 üstündeyse gayet iyi dedi kafam karıştı ya

Dr eşimle birlikte gittik gayet iyi dedi üstelik kruger 4 üstündeyse gayet iyi dedi kafam karıştı ya
ya ben kafanı karıştırmıyayım belkı bızım dr da tuhaflık vardır :) keske ole olsa bana da moral olur ama ben ınt dr sordum bana sole yazdı bak. örnek olur sanada karsılastır
Lokosit 200.000
1ml de 58.200.000 total sperm 128.040.000
Motilite 1. Saat ileri tam hrk.%26 ileri az hrk %17 yerinde hrk %20 hareketsiz %37
2. Saat %21 %10 %15 %54
4. Saat %14 %8 %10 %68
Normal morfoloji %63
Anormal morfoloji %37
yorumlayabilir misiniz .
Tesekkurler simdiden
Cevap:
Öncelikle Geçmiş olsun;
Sadece hareket sorunu var. Varikosle yoksa hareket artırıcı ilaç kullanırsanız iyi olur.
Allah'tan Sağlık, Şifa ve afiyetler dilerim.

sonra ıste dr a da gıttı dun o da hareket yavas demıs. ultrason cekılıcek ctesı gunu

off bılmıyorum valla. yumurtta takıbıne gıdıcektım dr a . sımdı sperm testı yaptırmıstık onun sonucuyla ugrasıyoruz. ordan net bısey gelsın o zamana kadar cozerım herhalde :)
En güzel zamanda gelecek o bebeklerde biz acele ediyoruz işte içimizdeki korku yüzünden canım dün eşime diyorum hamile kalabilip doğurduktan sonra 2. çocuğa hiç stres yapmam herhalde ama daha hamile kalabileceğimi bile bilmiyorum bu ay bizim bebek tutmazsa eşimde gidecek teste herhalde ve banada doktor yolları gözükecek tekrar ama inşallah gerek kalmayacak :D morelimi yüksek tutmaya çalışıyorum artık morelde çok etkili stresi yenme teknikleriyle uğraşıyorum kaç gündür nefes teknikleri filan işe yararsa size de anlatacağım :) çünkü bilinçaltımızda ki bazı kodlar bile hamile kalmamızı engelliyor onları temizlememiz gerekiyormuş . Kpssyle uğraşacağıma birde eft-hipnoz teknikleriyle uğraşıyorum :D

En güzel zamanda gelecek o bebeklerde biz acele ediyoruz işte içimizdeki korku yüzünden canım dün eşime diyorum hamile kalabilip doğurduktan sonra 2. çocuğa hiç stres yapmam herhalde ama daha hamile kalabileceğimi bile bilmiyorum bu ay bizim bebek tutmazsa eşimde gidecek teste herhalde ve banada doktor yolları gözükecek tekrar ama inşallah gerek kalmayacak :KK70: morelimi yüksek tutmaya çalışıyorum artık morelde çok etkili stresi yenme teknikleriyle uğraşıyorum kaç gündür nefes teknikleri filan işe yararsa size de anlatacağım :) çünkü bilinçaltımızda ki bazı kodlar bile hamile kalmamızı engelliyor onları temizlememiz gerekiyormuş . Kpssyle uğraşacağıma birde eft-hipnoz teknikleriyle uğraşıyorum :KK70:
hadı bakalım ınsallah gerek kalmaz canım.

Arkadaşlar merhaba 1 oglum var 4 yasında kendiliğinden oldu, 2.yi istiyoruz ama olmuyor, ovulasyon teati aldım 50 adet ama surekli bir çizgi bu arada Polikistik over hastasıyım , neden 2 çizgi göremiyorum

ya ben kafanı karıştırmıyayım belkı bızım dr da tuhaflık vardır :) keske ole olsa bana da moral olur ama ben ınt dr sordum bana sole yazdı bak. örnek olur sanada karsılastır
Lokosit 200.000
1ml de 58.200.000 total sperm 128.040.000
Motilite 1. Saat ileri tam hrk.%26 ileri az hrk %17 yerinde hrk %20 hareketsiz %37
2. Saat %21 %10 %15 %54
4. Saat %14 %8 %10 %68
Normal morfoloji %63
Anormal morfoloji %37
yorumlayabilir misiniz .
Tesekkurler simdiden
Cevap:
Öncelikle Geçmiş olsun;
Sadece hareket sorunu var. Varikosle yoksa hareket artırıcı ilaç kullanırsanız iyi olur.
Allah'tan Sağlık, Şifa ve afiyetler dilerim.

sonra ıste dr a da gıttı dun o da hareket yavas demıs. ultrason cekılıcek ctesı gunu
Biz olelim o zmn..hareket bizim yuzde 19 gerci 2 yil oncesinin testi..ve esim yeniden test vermek istemio doktorlar iyi sonuclarnz dedi diye..ama 5 aydr olmuyor iste. Ve bu ay da tutmadiysa bat 16 mayis..o da test vericek...ben 3 ay daha veriyorum bize..snra tup bebege geceriz sanirim...bence sizin test sonucu mikemmel edosko edosko masallahh..zamani bekliyorsunuzdur insallah

Biz olelim o zmn..hareket bizim yuzde 19 gerci 2 yil oncesinin testi..ve esim yeniden test vermek istemio doktorlar iyi sonuclarnz dedi diye..ama 5 aydr olmuyor iste. Ve bu ay da tutmadiysa bat 16 mayis..o da test vericek...ben 3 ay daha veriyorum bize..snra tup bebege geceriz sanirim...bence sizin test sonucu mikemmel edosko edosko masallahh..zamani bekliyorsunuzdur insallah
ınsallah öyledir canım.
sen nıye tüp bebek dıyorsun ki hemen ? Aşılama olmuyor mu

Biz biraz ara vermeye karar verdik burdan sizi takip ederim :) rastgele olursa olur artık :)
O zaman kafaya takmayacağın için ce eee yapacak sana ;)
valla bilmiyorum varikosel için galiba. ben de anlamadım değerler o kadar mı kötü :) umarım önlem amaçlı yapıyorlardır.
korkuyorum valla :KK17:
İnşallah değildir canım, ama öyleyse bile sakın korkmayın. Arkadaşımın eşi olmuştu dr 3-6 ay olmaz demişti çocuk. Ameliyat olduğu ay oğluna hamile kalmıştı.
Kızlar selamlar :) kaç gündür sizleri takip ediyorum ovu testi yapıyorum 2. çizgi 6. günden beri belirgin ama bugün belirginliği artmaya başlamış sanırım yarın yada öteki gün ovulasyon olacak :) bu ay çok çok heyecanlıyım nedense 2 gündür çalışıyoruz sanırım yumurta çatlayana kadar her gün çalışma olacak . Çünkü biz 3 aydır denemelerdenyumurtlama günlerinde çok çalışmadık 2 -3 gün arayla ya denk getiremedik ya da tutmadı birde 2 ay yumurta çatladıktan sonra oldu o da işe yaramadı her ay farklı yöntem eşime geçen aydan beri keçiboynuzu özü yediriyorum kürünü yapmadık daha ama bu soğuk pres pekmez gibi değil bende tarçın-bal-çörekotu yedim ovu tam zamanında olacak inşallah :) soldan soldan geliyor yumurtam hissediyorum bugün orası hassaslaştı ve sızlıyor inşallah kuzucum olur yumurtamı bile seviyorum yahuuu :KK70:
Hadi hayırlısı canım ;)
Arkadaşlar merhaba 1 oglum var 4 yasında kendiliğinden oldu, 2.yi istiyoruz ama olmuyor, ovulasyon teati aldım 50 adet ama surekli bir çizgi bu arada Polikistik over hastasıyım , neden 2 çizgi göremiyorum
Adet siklusunuz uzunsa henüz yumurtlama yaklaşmamış olabilir. Ya da testi yanlış uyguluyor olabilirsiniz. Hergün aynı saatte 4 saat öncesi sıvı alımını azaltmak ve idrara sıkışık olmak gerekiyor.

V

Aaa hadi yaa canm yaa 4 saat beklemedim ve her gun ayni saatte yapmadm maalesef :( anasinifi ogretmeniyim ve cocuklarla kosusturmaktan herhalde gun icinde iki saatten fazla idrarimi tutamiyorum nedense :( hayrlisi olsun en koyuyu gordugum gun asiri kasik agrim vardi ve seffaf akntim oldu..smdi akntida gecti iyice siliklesti yalnz sağ kasigimda igne batmasi gbi szlamalarim oluyor aniden kalktigimda flan neden böyle oldu anlamadm..buarada adacayi icmistim ovulasyon gunune kadar o mu ters etki yapti acaba :(
Öğlen yemeği mi yedikten sonra sıvı alma hiç akşam üzeri saat 5 gibi testi yap canım yumurta doneminde oluyor öyle ağrılar ama sonrasını bilemem ada çayı hakkında bilgim yok ama ne zararı olacak

O zaman kafaya takmayacağın için ce eee yapacak sana :KK66:

İnşallah değildir canım, ama öyleyse bile sakın korkmayın. Arkadaşımın eşi olmuştu dr 3-6 ay olmaz demişti çocuk. Ameliyat olduğu ay oğluna hamile kalmıştı.

Hadi hayırlısı canım :KK66:

Adet siklusunuz uzunsa henüz yumurtlama yaklaşmamış olabilir. Ya da testi yanlış uyguluyor olabilirsiniz. Hergün aynı saatte 4 saat öncesi sıvı alımını azaltmak ve idrara sıkışık olmak gerekiyor.
40 gunfur adet olmuyorum nezamn yapmaliyimki ? Şubat Mart oldum

kızlar test yapmaya devam edim mi doktor bu geceye ve 8 mayıs a ilişki yazmış ....klomen kullanıyordum ya başka yumurta varsa onlarda olgunlaşır mı ilerleyen günlerde acaba bilemedim test yapmayı bıraksammı bırakmasam mı 11195478_10205136625407724_983790323_n.jpg

40 gunfur adet olmuyorum nezamn yapmaliyimki ? Şubat Mart oldum
Regl olmadan başlamanız da sağlıklı olmaz dra gidin bence.
kızlar test yapmaya devam edim mi doktor bu geceye ve 8 mayıs a ilişki yazmış ....klomen kullanıyordum ya başka yumurta varsa onlarda olgunlaşır mı ilerleyen günlerde acaba bilemedim test yapmayı bıraksammı bırakmasam mıEki Görüntüle 1518738
Elinde fazla varsa yap istersen canım.

kızlar test yapmaya devam edim mi doktor bu geceye ve 8 mayıs a ilişki yazmış ....klomen kullanıyordum ya başka yumurta varsa onlarda olgunlaşır mı ilerleyen günlerde acaba bilemedim test yapmayı bıraksammı bırakmasam mıEki Görüntüle 1518738
Canım bence devam et bende klomen kullandım 2 tane olmuştu biri önce çatladı diğeri daha sonra

Back