- 9 Ocak 2015
- 7.689
- 5.981
- 448
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
- #4.181
günaydın. hava cok soguk yaa usuyorum . sabahta cıbı cıbı yaptım ıyıce dondum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayni durumdaydim canim biz olumsuz dusune düşüne olumsuzu cagiriyoruz farkinda olmadan olacak gibi dusunmeye çalış dun saatlerce agladim daha adet bile olmadan ama oteki ay icin umutluyumkızlar bu ay da olmayacak dıye düşündüğümde gozlerım doluyor ağlamaklı oluyorum hemen bu bebek işi benım psıkolojımı bozdu
canım sureklı olmayacak dıye düşünup karamsarlıga kapılmıyorum . dun gece bırden bu ay da olmazsa dıye aklıma geldıgınde gözlerım doldu hemen. ne olcak bızım bu halımız.ama sana tavsıyem çok umuda kapılma sonu hüsran olursa daha cok uzulursun. düşünmemeye çalış.Ayni durumdaydim canim biz olumsuz dusune düşüne olumsuzu cagiriyoruz farkinda olmadan olacak gibi dusunmeye çalış dun saatlerce agladim daha adet bile olmadan ama oteki ay icin umutluyum
yok canım üzülmem ben 10. günden sonra hergün yapmaya başlayalım artık ne de olsa elimizde bir sürü test var pozitif çıkarsa ne ala Çıkmazsa da kafaya takmam çok fazla üzülürüm tabiii ama takıntı yapmam Olmuyorsa Rabbimin bir bildiği vardır derimEvet canım aynıyız o zaman 23 nisanda bi test yapalım olurmu canım ama üzülmek yok sonuç negatif olursa
Canim ilk hicbir seyden haberim yoktu hemen olur saniyordum olmadi 2. Ve 3. denemede durup durup yine olmadi galiba dusuncesi geldi hep bu ay olacakmis gibi davranicam aklimdan cikarmanin mumkunati yok malesef ve nedense icimden bir his öyle düşündüğümde gelecek bebegim diyor. Bakalim nasip tabi once adet olmam gerek bata 2 gun var :) esimde doktora gider sanırım bu ay iyice icim rahatlamadan beynim engel oluyor benim farkindayimcanım sureklı olmayacak dıye düşünup karamsarlıga kapılmıyorum . dun gece bırden bu ay da olmazsa dıye aklıma geldıgınde gözlerım doldu hemen. ne olcak bızım bu halımız.ama sana tavsıyem çok umuda kapılma sonu hüsran olursa daha cok uzulursun. düşünmemeye çalış.
Canim ilk hicbir seyden haberim yoktu hemen olur saniyordum olmadi 2. Ve 3. denemede durup durup yine olmadi galiba dusuncesi geldi hep bu ay olacakmis gibi davranicam aklimdan cikarmanin mumkunati yok malesef ve nedense icimden bir his öyle düşündüğümde gelecek bebegim diyor. Bakalim nasip tabi once adet olmam gerek bata 2 gun var :) esimde doktora gider sanırım bu ay iyice icim rahatlamadan beynim engel oluyor benim farkindayim
Kızlar ben ovulasyon testlerine devam ediyorum yine bugün ki de böyle Eki Görüntüle 1504173
canım bence sen kesin hamilesin. kan değerinde çıkmamıştır. bikaç gün daha bekle.Ay canım benim inşallah Dediğin gibi olur yükselir değerim benimde sizin gibi :)
Sen adet oldunmu canım tahlil yaptırmaya gidicez demişsin ya canımbızde pazartesi günü gidicez doktora canım tahlıller ıcın :)
Sen adet oldunmu canım tahlil yaptırmaya gidicez demişsin ya canım
canım bence sen kesin hamilesin. kan değerinde çıkmamıştır. bikaç gün daha bekle.
Belki olmazsın canım yaa hayırlısı inşAllahta olmazsın seni umutlandırmak istemem ama bi daha yapsana gebelik testiyok canım olmadım ama olurum umudum yok o yuzden dedım eşime sperm testi bende yumurta takıbı yaptırmak ıstıyorum :)
hevesim kırıldı canım bılıyomusun cuma gunu yaparım zaten cumartesı gunu kesın adet olmam lazım bısey cıkmazsaBelki olmazsın canım yaa hayırlısı inşAllahta olmazsın seni umutlandırmak istemem ama bi daha yapsana gebelik testi
Himm iyi mi kizimda hic hatirlamiyorum diye dedim acaba dusukmu rahatladim ozaman sagol canim :)Yok canım bence gayet güzel içini ferah tut, maşallah bebişine