• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Hiç göremeyecekmişim gibi geliyor canım negatif görünce :KK43: bu adet döneminden sonra pozitif enerjiyle dolmaya çalışacağım bakalım ama bugün fazlasıyla üzgünüm canım çok ağladım ev işine verince kendimi deşarj oldum azıcık bu ay sizden güzel güzel haberleri bekliyoruz :KK70: İNŞALLAHHH
Agladiysan da hormonlardan olabilir :KK48::KK48:

ben kaçırdım o fırsatı :KK43: 10 mayısta daha bat a 6 gün kalmış olcak öğrenemem bile varsa da
Hayirlisi olsun üzülme olsun da ondan sonra olsun ama belki kan tahlili yaptirirsin bakarsın sana bu güzel günde süpriz yapar
gerçi bizim olacak mı belli değil ama negatif düşünceler bizden uzak olsunnnnnn

İnşallah canim benim almazmiyiz hiç arka arkaya müthiş haberlerimizden alırız Ohhh anneler gününe anne olarak gireriz
Benim anneler gününe hamile girmem zor :D hamile olsam bile sanırım daha haberim olmaz ama önümüzde ki ay için çok olumlu düşünüyorum :) yakalayacağım gibi geliyor hayırlısı bakalım canım bak buraya yazdım bana hatırlat olumlu düşün diye :):KK49:

Hayirlisi olsun üzülme olsun da ondan sonra olsun ama belki kan tahlili yaptirirsin bakarsın sana bu güzel günde süpriz yapar
gerçi bizim olacak mı belli değil ama negatif düşünceler bizden uzak olsunnnnnn
Olsun olsun uzak olsuuuunnnn...hayırlısı...babalar gününde eşime hediye olsun :) yeter ki hayırlı sağlıklı evlat olsun da gelsin

persembe veya cuma yapmayı dusunuyorum canım yoksa test elımde delı gıbı gezıyorum :KK48:

Cnm umudunu kaybetme sakin bizim komsunun gelini ozelde kan testi yaptiriyo deger 0 cikmis bakiyolarki hala adet olmamis devlete giitmisLer hamiLe :-) du bakaLim batin gecer inSaAllahda seninde test degerin yukeLirr :)

Hiç göremeyecekmişim gibi geliyor canım negatif görünce :( bu adet döneminden sonra pozitif enerjiyle dolmaya çalışacağım bakalım ama bugün fazlasıyla üzgünüm canım çok ağladım ev işine verince kendimi deşarj oldum azıcık bu ay sizden güzel güzel haberleri bekliyoruz :D İNŞALLAHHH

Cnm herkesin gebeLik testi bat gelmeden pozitifi gosteremeyebiLiyor o yuzden batini bekLe agir is yapma derim cunku daha bisii beLli diiL tmm mi cnm

Benim anneler gününe hamile girmem zor :KK70: hamile olsam bile sanırım daha haberim olmaz ama önümüzde ki ay için çok olumlu düşünüyorum :) yakalayacağım gibi geliyor hayırlısı bakalım canım bak buraya yazdım bana hatırlat olumlu düşün diye :):KK49:
Tamam canım seve seve hatırlarım

Sabah 7 gibiydi :KK66: İnşallah sonumuzda aynı olur canım

Yok canım ya bence o ayki hormonla alakalı, benim gecen ay birgün sadece 2 si aynı koyuluktaydı başka da olmadı öyle.
Kacirmam dimi 12.gun bugun. 10.gun calismistik. :cry:sabah yaptigiM testten silik cikti. Smdi yaptigim :KK17:

Eklentiler

• img1429634796301.jpg
    img1429634796301.jpg
    414,4 KB · Görüntüleme: 69
Back