• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

caanlar ben hiç iyi değilim ya Benim belirti gibi gördüğüm şeyler herhalde başka hastalıktan kaynaklanıyor
Ağrılarım batmalarım sancılarım var kasığımda belimde karnımda Çok halsizim Afedersiniz midem bulanıyor Bebişin bu kadar yapmaması lazım ya Üşüttüm herhalde ya da yine başka bir hastalık başladı
Sabah 23 nisan için sınıf süslemesi provasıyla uğraştık durduk sonra fenalaştım hatta kütüphaneye gittim minderler var orada yattım biraz Çıkışta acile gideyim diyorum Gerçi gebelik şüphesi olduğu için ilaç ta yazamazlar Betaya da baktırırım ama erken olabilir çıkmaz diye düşünüyorum Bugün ovulasyondan sonra 9. gün ne yapacağım ben ya
Canım çok geçmiş olsun aynı ağrılar bendede var dün başımın dönmesinden ayağa kalkamadım bugün yiğenimi doktora götürdük dedim gitmişken dur bi kan testi yaptırayım ee tabii haliyle sonuç 0.100 çıktı :))

caanlar ben hiç iyi değilim ya Benim belirti gibi gördüğüm şeyler herhalde başka hastalıktan kaynaklanıyor
Ağrılarım batmalarım sancılarım var kasığımda belimde karnımda Çok halsizim Afedersiniz midem bulanıyor Bebişin bu kadar yapmaması lazım ya Üşüttüm herhalde ya da yine başka bir hastalık başladı
Sabah 23 nisan için sınıf süslemesi provasıyla uğraştık durduk sonra fenalaştım hatta kütüphaneye gittim minderler var orada yattım biraz Çıkışta acile gideyim diyorum Gerçi gebelik şüphesi olduğu için ilaç ta yazamazlar Betaya da baktırırım ama erken olabilir çıkmaz diye düşünüyorum Bugün ovulasyondan sonra 9. gün ne yapacağım ben ya

Hastaneye gitceksen her ihtimale karşı baktır. Rahme 6-9 gün arası yerleşme oluyomuş ya erken yerleştiyse bi ihtimal çıkar. Diğer ihtimallede bi kontrolden geçersin vitamin alır dinlenirsin. Evet bebek bu kadar erken bu kadar çok belirti vermez ama senin özel bi durumun var bünyen henüz tam toparlayamadan yeni bi hamilelik başladıysa o yüzden seni bu kadar sarsmış olabilir. İnşallah bebiş vardırda çektiğin bu ağrılar uçar gider aklından:)

Canım bence idrar yolu enfeksiyonu olmuş olabilirsin. Vakit kaybetmeden Dr a gir. Hamilelik şüphem var de muhakkak. Ona göre tedavi uygularlar. Üzme kendini

Canım çok geçmiş olsun aynı ağrılar bendede var dün başımın dönmesinden ayağa kalkamadım bugün yiğenimi doktora götürdük dedim gitmişken dur bi kan testi yaptırayım ee tabii haliyle sonuç 0.100 çıktı :))
0.001 çıkmamış dur bekle bakalım erken daha gerçi bugün ben de yaptıracağım Benim ne olacak bakalım ama yine başka bir hastalık çıkacağından korkuyorum Ağlamak üzereyim zaten başım dönüyor

0.001 çıkmamış dur bekle bakalım erken daha gerçi bugün ben de yaptıracağım Benim ne olacak bakalım ama yine başka bir hastalık çıkacağından korkuyorum Ağlamak üzereyim zaten başım dönüyor
InşAllah başka bi hastalık çıkmaz canım haber ver mutlaka tekrar geçmiş olsun canım

canım gecmıs olsun ıhmal etme bence okuldan cıkısta bı gıt doktora bakalım bu kadar belırtı hayra alamet degıl ınsallah kotu bısey cıkmaz

Hastaneye gitceksen her ihtimale karşı baktır. Rahme 6-9 gün arası yerleşme oluyomuş ya erken yerleştiyse bi ihtimal çıkar. Diğer ihtimallede bi kontrolden geçersin vitamin alır dinlenirsin. Evet bebek bu kadar erken bu kadar çok belirti vermez ama senin özel bi durumun var bünyen henüz tam toparlayamadan yeni bi hamilelik başladıysa o yüzden seni bu kadar sarsmış olabilir. İnşallah bebiş vardırda çektiğin bu ağrılar uçar gider aklından:)

Canım bence idrar yolu enfeksiyonu olmuş olabilirsin. Vakit kaybetmeden Dr a gir. Hamilelik şüphem var de muhakkak. Ona göre tedavi uygularlar. Üzme kendini

InşAllah başka bi hastalık çıkmaz canım haber ver mutlaka tekrar geçmiş olsun canım

ayyy bir an önce okul bitsede gitsek ateşimde varmış haber veririm inşallah birşey çıkmaz dua edin

• Beğen
Reactions: egc
Kızlar testlerime bir el sallayın :D ay benimle dalga geciyo bu testler :D ben mi hayal görüyorum yoksa Kafayı mi yedim

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    102,6 KB · Görüntüleme: 96
  • image.jpg
    image.jpg
    54 KB · Görüntüleme: 83
benım bu aykı stres erken bıttı :) ne olduysa oldu artık. daha calısmama gerek yok herhalde :KK69:
erken catlayınca ne guzel oluyormus ya :rolleyes:
İyi olmuş erken çatlaması ama sen bugünü de değerlendir ;)
:KK70: :KK70: artık ole prenses. ıstedıgım an catlatırım yumurtamı .))))
bakalım ıyı olcak mı ama. yaptıkta sonucunu görelım olumlu olur ınşallahhh.
hergun 2-3 ıncır yedım. bıde sabahları ac karna bal tarcın corek otu 2-3 cay kasıgı yedım.
cevız yıyorum. hergun sut ıcıyorum ama bunları eskıdende yapıyodum :) marıfet ustekı ıkı seyde galıba.
İçte benim deneme yöntemim =) Ben ama her sabah taze hazırlıyordum
Canım sen bence çok fazla kafana taktın bu ay, bu yüzden de çok fazla dinlemeye başladın kendini. Biraz rahat olmaya çalış. Kafanı başka şeylerle meşgale et. Bugün kanda çıkabilir de çıkmayabilir de. Bence 2-3 gün daha bekle.
Kızlar testlerime bir el sallayın :KK70: ay benimle dalga geciyo bu testler :KK70: ben mi hayal görüyorum yoksa Kafayı mi yedim
Canım testler çok beklemedi değil mi ? Senin bu ay ov. testleri de hcgler de şaşırdı haline =) O bebiş öyle böyle gelecek göbüşe =)

Canım testler çok beklemedi değil mi ? Senin bu ay ov. testleri de hcgler de şaşırdı haline =) O bebiş öyle böyle gelecek göbüşe =)

yarım saat falan bekledı zaten bekleyıpte cızgı cıkmıs olsa pembelık olmazdı gri oluyo 2 ay once olmustu benım oyle aman varsayımlar uzerıne konusmaktan sıkıldım yapmıcam test dedım elım durmadı yıne

İyi olmuş erken çatlaması ama sen bugünü de değerlendir :KK66:

İçte benim deneme yöntemim =) Ben ama her sabah taze hazırlıyordum

Canım sen bence çok fazla kafana taktın bu ay, bu yüzden de çok fazla dinlemeye başladın kendini. Biraz rahat olmaya çalış. Kafanı başka şeylerle meşgale et. Bugün kanda çıkabilir de çıkmayabilir de. Bence 2-3 gün daha bekle.

evet canım senden duydum da yaptım ıncır bal corek :)
ya bugun calısmamıın bır anlamı var mıkı o_O

yapma bosver. bıde bısey dıcem. keske olsa tabı ama . yanı kac gun gectı uzerınden bıraz koyulasması lazımdı dıye dusunuyorum canım :KK43: sen bu yaptıklarına kafa yorma bosuna yıpratma kendını. dur bakalım bıkacgun kala yaparsın.

evet canım dogru soyluyosun kafamızdan kuruyoruz ıste ufacık bıseyı olumluymus gıbı . yok ya yapmıcam adetım gecerse yaparım test gormekten kusucam :D

yarım saat falan bekledı zaten bekleyıpte cızgı cıkmıs olsa pembelık olmazdı gri oluyo 2 ay once olmustu benım oyle aman varsayımlar uzerıne konusmaktan sıkıldım yapmıcam test dedım elım durmadı yıne
Ben sana demedim mi canım bekle diye, kafan iyice karışıyor böyle
evet canım senden duydum da yaptım ıncır bal corek :)
ya bugun calısmamıın bır anlamı var mıkı o_O
Yap sen yap, zararı olmaz yararı olur

Back