• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Kızlar günaydın:) istikrarlı testim beni hiç yanıltmadı ve 12.günüm koyu çıktı. 13 de catlıyo genelde.. Dün çizgiden eser yoktu ve ben sadece 1 gün koyu görüyorum. Gecesinde pik yapıyo. Yarın çatlar muhtemelen tamda korktuğum gibi kandile denk geldi. Şimdi ben hangi günleri nasıl değerlendirmeliyim ?

canım madem kandil günü olmaz sen bu aksam birde cuma sabahı degerlendır ımkanın varsa :)

canım madem kandil günü olmaz sen bu aksam birde cuma sabahı degerlendır ımkanın varsa :)

Aslında olabilir canım.. Yarın eşim tüm gün evde yarın olsa daha iyi olurdu onun için ama cumada işe gitmeden kaldırrım 7 gbi çalışırız ben çalışmıyorum zaten yatarım sıkıntı olmaz. Ama cuma sabahı geç olmaz dimi? Benim çünki yarın çatlar bu yumoş eminim. Sadece 1 gün koyu oluyo çünki..

benım bu aykı stres erken bıttı :) ne olduysa oldu artık. daha calısmama gerek yok herhalde :KK69:
erken catlayınca ne guzel oluyormus ya :rolleyes:

Eklentiler

• 5.jpg
    5.jpg
    71,6 KB · Görüntüleme: 73
Aslında olabilir canım.. Yarın eşim tüm gün evde yarın olsa daha iyi olurdu onun için ama cumada işe gitmeden kaldırrım 7 gbi çalışırız ben çalışmıyorum zaten yatarım sıkıntı olmaz. Ama cuma sabahı geç olmaz dimi? Benim çünki yarın çatlar bu yumoş eminim. Sadece 1 gün koyu oluyo çünki..

olucagı varsa olur canım sen elınden gelenı yap bakalım hayırlısı sonrası :)

• Beğen
Reactions: egc
edoşşş sen bu ay ne yapmıstın bende yapıcam harfiyen yaz bakımm :KK70: ne kullandın ne zaman yapttın kac gun yaptın mıktarları falan
:D :D artık ole prenses. ıstedıgım an catlatırım yumurtamı .))))
bakalım ıyı olcak mı ama. yaptıkta sonucunu görelım olumlu olur ınşallahhh.
hergun 2-3 ıncır yedım. bıde sabahları ac karna bal tarcın corek otu 2-3 cay kasıgı yedım.
cevız yıyorum. hergun sut ıcıyorum ama bunları eskıdende yapıyodum :) marıfet ustekı ıkı seyde galıba.

Canım en iyi zaman yumurtlamadan bir gün önce zaten ;) sen bugünü iyi değerlendir çatladıktan sonra şans azalıyor spermler ulaşana kadar yumurtanın orada bulunması lazım bir iki önce de değerlendirdiysen süper ;)

• Beğen
:KK70: :KK70: artık ole prenses. ıstedıgım an catlatırım yumurtamı .))))
bakalım ıyı olcak mı ama. yaptıkta sonucunu görelım olumlu olur ınşallahhh.
hergun 2-3 ıncır yedım. bıde sabahları ac karna bal tarcın corek otu 2-3 cay kasıgı yedım.
cevız yıyorum. hergun sut ıcıyorum ama bunları eskıdende yapıyodum :) marıfet ustekı ıkı seyde galıba.

ya bide simdi senın 12. gun oldu 14 gun sonra adet olursan 26. gun olmus oluyosun o_O
bıde bal tarcın corek otunu goz kararı mı yaptın ben bu aydan cıft cızgı maduru oldugum ıcın onumuzdekı ay cıft cızgı gorımd emutlu olım :D

ya bide simdi senın 12. gun oldu 14 gun sonra adet olursan 26. gun olmus oluyosun o_O
bıde bal tarcın corek otunu goz kararı mı yaptın ben bu aydan cıft cızgı maduru oldugum ıcın onumuzdekı ay cıft cızgı gorımd emutlu olım :KK70:
sen bugun geb. testi yaptın mı ? belkı gerek kalmıcak sana. bal göz kararı kucuk kaselere yaptım 4-5 yemek kasıgı galıba. sonra 1 tatlı kasıgı tarcın ve corek otu.
valla canım daha erkende olabılırım adet . ben ortalama 5 mayıs dıye belırledım.o_O

Canım en iyi zaman yumurtlamadan bir gün önce zaten :KK66: sen bugünü iyi değerlendir çatladıktan sonra şans azalıyor spermler ulaşana kadar yumurtanın orada bulunması lazım bir iki önce de değerlendirdiysen süper :KK66:

2 seferdr silikleşince değerlendiriyodum dediğin gbi geç oluyodu galiba.. Bu ay öncesini de değerlendirmek istiyorum.. Bugün büyük gün ozaman benim için:) saol canım tavsiyelerinizi değerlendircem inşallah 3.ayımda tutar artık.

sen bugun geb. testi yaptın mı ? belkı gerek kalmıcak sana. bal göz kararı kucuk kaselere yaptım 4-5 yemek kasıgı galıba. sonra 1 tatlı kasıgı tarcın ve corek otu.
valla canım daha erkende olabılırım adet . ben ortalama 5 mayıs dıye belırledım.o_O

yok canım yapmadım cuma gununu beklıyorum :)

peki bu karısımı her sabah taze mı yapıyosun yoksa dun yaptıgını bı sonrakı gunde yedın mı

2 seferdr silikleşince değerlendiriyodum dediğin gbi geç oluyodu galiba.. Bu ay öncesini de değerlendirmek istiyorum.. Bugün büyük gün ozaman benim için:) saol canım tavsiyelerinizi değerlendircem inşallah 3.ayımda tutar artık.
bencede bugunu degerlendır sen. :KK9:

• Beğen
sakla samanı :KK70:
dogru dıyosun yarında tatıl zaten. erkenden banyo derdı yok. calısım bu gece. bilirkişi heyeti bu kararı verdıyse :KK70:
Kelin merhemi olsa:))

Kendi derdime düştüm aslında ama sana gelince ne güzel yorum yapıyorum:) sen çalış bu gece arkandayım geliyorum yolundan:)

ben 1 kere yaptım :) hala da var. ama yemedım bugun artık.her gun ugrasamam dıye sabah yaptım. zaten 7 de uyanıyorum ole olsa duzenlı yıyemezdım. adetın 3. gunu basladım bunlara 10 da kızardı test akıntımda 9-10-11-12 de oldu. nıye bılmıyorum. :KK39:
yok canım yapmadım cuma gununu beklıyorum :)

peki bu karısımı her sabah taze mı yapıyosun yoksa dun yaptıgını bı sonrakı gunde yedın mı

caanlar ben hiç iyi değilim ya Benim belirti gibi gördüğüm şeyler herhalde başka hastalıktan kaynaklanıyor
Ağrılarım batmalarım sancılarım var kasığımda belimde karnımda Çok halsizim Afedersiniz midem bulanıyor Bebişin bu kadar yapmaması lazım ya Üşüttüm herhalde ya da yine başka bir hastalık başladı
Sabah 23 nisan için sınıf süslemesi provasıyla uğraştık durduk sonra fenalaştım hatta kütüphaneye gittim minderler var orada yattım biraz Çıkışta acile gideyim diyorum Gerçi gebelik şüphesi olduğu için ilaç ta yazamazlar Betaya da baktırırım ama erken olabilir çıkmaz diye düşünüyorum Bugün ovulasyondan sonra 9. gün ne yapacağım ben ya

Back