• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

@edahazlozer bide iliskiden once yanina bi yastik hazirla sen hic kalkmafan iliskiden sonra onu esin belinin altina koysun 15- 20 dk ayaklari hawaya dik
sonra sabaha kadar kalkmadan yat bide esine redbul yada sert kahve yapabilirsin bol sans canim

@edahazlozer bide iliskiden once yanina bi yastik hazirla sen hic kalkmafan iliskiden sonra onu esin belinin altina koysun 15- 20 dk ayaklari hawaya dik
sonra sabaha kadar kalkmadan yat bide esine redbul yada sert kahve yapabilirsin bol sans canim
Kahve icircem simdi. Spordan yeni geldi. Bi sporda evde :) hadi hayirlisi ins nasibimizde vardir bu ay.

Oyle olcak canim. Erken oldu bu ay. Keramet incirdedir ins :)

Hepsini yapip dua edicem. Hayirlisi neyse o olsun insallah :KK16:
Canım ben bir de o gün ilişki bittikten sonra uzanırken içimden hep dua ettim. Allah'ım hayırlıysa, sağlıklı bir evlat olacaksa olsun diye. Allah hepimizin gönlüne göre versin edoşum.

Ya kızlar benim bugun sol tarafımda Ağrı var hareket ederken öksürürken bişeye uzanırken batıyo gibi boyle değişik bi Ağrı oturup kalkarken baya hissettirdi kendini bugun hayır olsun

Ya kızlar benim bugun sol tarafımda Ağrı var hareket ederken öksürürken bişeye uzanırken batıyo gibi boyle değişik bi Ağrı oturup kalkarken baya hissettirdi kendini bugun hayır olsun
Canım benim de böyle oluyordu öğrenmeden önce diyordum hep. Ama edanın da dediği gibi ne kapıl ne de umudunu yitirme canımmm

Cnm herkesin gebeLik testi bat gelmeden pozitifi gosteremeyebiLiyor o yuzden batini bekLe agir is yapma derim cunku daha bisii beLli diiL tmm mi cnm
Ben ümidi kestiğim için pek dikkat etmedim canım açıkcası ama işlerde çok ağır değildi 2 gün önce 16 kilo ağırlığında kuzenimi kucağımda taşıdım :) 2. çocuğuna hamile olanlarda taşıyor sonuçta pek takmıyorum öyle şeylere :) ay o kuzenimide o kadar çok seviyorum ki aramızda 20 yaş var :D annesi gibi görüyor beni o da beni çok seviyor annesi bana kalmaya bırakıyor bazen bugün eşime ondan dedim ben galiba hep başkasının çocuğunu sevicem diye :( Ah canım inşallah sizin gibi bizde kavuşuruz yavrularımıza

İkimizde aynı gundeyiz canım İnşallah bu mutluluğu buradan beraber paylaşırız
10.günden itibaren test yapmaya başlayayım diyorum 23 nisan a denk geliyor Belki bizim bebişte de bayram heyecanı olur kendini gosteriverir
bir de senin ovulasyon pozitif ya ikinci kez yumurtluyor olabilirsin bence bu aralar da devam et sen Benimkiler çok silik çıkıyor
Evet canım aynıyız o zaman 23 nisanda bi test yapalım olurmu canım ama üzülmek yok sonuç negatif olursa

D4uiQO.jpg
Merhaba kızlar yorumlarınıza ihtiyacım var son adet tarihim 9 nisan çizgiler aynı gibi hep yarın tekrar yapıcam ne zaman yumurtlıycam acaba

İkimizde aynı gundeyiz canım İnşallah bu mutluluğu buradan beraber paylaşırız
10.günden itibaren test yapmaya başlayayım diyorum 23 nisan a denk geliyor Belki bizim bebişte de bayram heyecanı olur kendini gosteriverir
bir de senin ovulasyon pozitif ya ikinci kez yumurtluyor olabilirsin bence bu aralar da devam et sen Benimkiler çok silik çıkıyor
Canım bende bugünden beri çok baş dönmesi var sendede varmı canım ama göğüsler normal ne ağrı var ne bişey

Yumurtlamanın 12. günü 47,79 du canım. Bat günü yani 2 gün sonrası 107 olmuş. Tekrar gitmedim artık. Şükür bir sıkıntımız yok şimdilik.[/QUO
TE]
himm anladim.canim cok sagol ben yeni ewe geldim sozde ozelde yaptirdim sonuc 2 saat sonra cikti benim dun yada bugin batimdi ama benim yumurtlama gec oldu diye bata cok yakin oldu deger 54.97 cikti ins normaldir?

Back