Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

ben dayanamayıp bugunde test yapardım canım

Canım çok geçmiş olsun üzme kendini her şerde vardır bi hayır inşallah en kısa zamanda bebiş haberlerini de alırız

Hadi ya bebiş yokmuymuş çok ümitlenmiştik olablir diye geçmiş olsn canm bi dahaki ay inşallah güzel haberlerini alırız

hııı carsamba yaptıysa haklısın tabı canım inşallah çizgi çıkar yarın yaptıgından aramızdan bırını ugurlarızz :)

Allah hem bize hem bebişlerimize sağlık versin Sen de inşallah bir an once iyilesirsin de hep birlikte bebişlerimizi sağlıkla büyütüruz buradan onları konuşuruz

İnşallah canim zor bir süreç tam seviniyorum sonra bir anda sevincini kayboluyor bir taraftan da tekrar böyle olur mu diyorsun ama inşallah tekrarlamak her ikimiz de sağlıklı oluruz
ben de yeni adetimi bekleyeceğim ondan sonra da çalışmalara başlayacağız Anlayacağın daha vaktim var benim nereden baksan bir buçuk iki ay

hııı carsamba yaptıysa haklısın tabı canım inşallah çizgi çıkar yarın yaptıgından aramızdan bırını ugurlarızz :)
Evet canm bi güne değişmez çok diye ondan bi iki gün bekliim dedm de zor beklemek
aslnda belirtm de yok pek umutlanmayaym diorm ama insan kaptırıo kendini farketmeden

Hayirlisi olsun canım sen sağlığına kavuş ta inşallah bebisin de olur belki diğer ay beraber takip ederiz ovülasyon u

İnşallah canim ama neredeyse bir buçuk iki ay var çalışmalara başlamak için
Canm sen sağlıklı ol da zamanı gelince Allahm bebişinizi verir inşallah zor bi süreç seninkisi ama şöyle düşün zaten olsaydıda saglıksız olacaktı bebişin bu yüzden bu önündeki zamanda biraz kendine ve eşine zaman ayr psikolojk olarak da iyileşin isteyerek ara vermişsnz gibi düşün konudan biraz uzaklaş inşallah zamanı geldiğinde rabbim bebişini kucagına verir

Arkadaşlar ailem eşim sağolsun lar çok destek oldular bana Atlatiyorum yavaş yavaş Kan değerim de sifirlansaydi iyi olacaktı iki güne bir gidip kan tahlili veriyorum çok yoruldum karar verdim bir hafta sonra gideceğim

Arkadaşlar ailem eşim sağolsun lar çok destek oldular bana Atlatiyorum yavaş yavaş Kan değerim de sifirlansaydi iyi olacaktı iki güne bir gidip kan tahlili veriyorum çok yoruldum karar verdim bir hafta sonra gideceğim
Ne kadar şanslısn canm herkes yanında bak Bence de biraz düşmesini bekle bi anda düşmez diolar bu tür durumlarda boşuna yıpranmamş olursn gel gitlerde en azndan 4_5 gün geçsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…