- 3 Mart 2015
- 749
- 758
- 53
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
-
Slm kızlar bugün benm ovulasyon testinde çift çizgiyi gördükten sonraki 14. Günüm bugün ya da yarn regl olmazsam pazar sabah test yapıcam ama hiç regl belirtim yok belim falan çok ağrır normalde suan bişey yok inşallah bebek vardır ya
Slm kızlar bugün benm ovulasyon testinde çift çizgiyi gördükten sonraki 14. Günüm bugün ya da yarn regl olmazsam pazar sabah test yapıcam ama hiç regl belirtim yok belim falan çok ağrır normalde suan bişey yok inşallah bebek vardır ya
Canım çok geçmiş olsun üzme kendini her şerde vardır bi hayır inşallah en kısa zamanda bebiş haberlerini de alırıziyi olmaya çalışıyorum kızlar Kendimi biraz daha toplarladım Çok zor bir süreçmiş Allah kimseye yaşatmasın Çok ağladım çok üzüldüm ama bir şeye faydası olmuyor tabii adet kanamam bitti ama beta değerim hala sıfırlanmadı çarşamba günü hala 193 tü Gebelik belirtilerini çekiyorum ama hamile değilim ne yazık ki Hayırlısı böyleymiş demek ki
Yapılan araştırmalara göre kimyasal gebeliklerin %95 i kromozom bozukluklarından meydana geliyormuş ve vücut o yüzden atıyormuş Başta olması daha hayırlı tabii Çok şükür ki seçim yapmak zorunda kalmadım o daha zor ve kötü bir durum
Artık ilerleyen zamanlara bakacağız Şükür ki bebeğim doğal yollardan olabiliyor
sizler nasılsınız bir süre giremedim foruma Hamileler var mı aranızda
Çarşamba sabah yaptım işte negatifti bugün yine negatifi görüp üzülmek istemedm aslnda böyle umutlanıorm en azndanben dayanamayıp bugunde test yapardım canım
Hadi yaKızlarr doktor kistin kaybolmamış dedi 2.5 cm bu ay doğum kontrol hapı verdi bi dahaki aya inşAllah peki ne zaman adet olcam dedim dupbaston kullandınya ondan böle bi damla gelir dedi fazla gelmez dedi bugün ilaca başla dedi
hııı carsamba yaptıysa haklısın tabı canım inşallah çizgi çıkar yarın yaptıgından aramızdan bırını ugurlarızz :)Çarşamba sabah yaptım işte negatifti bugün yine negatifi görüp üzülmek istemedm aslnda böyle umutlanıorm en azndangenelde 30 31 gün oluo bugün 29.günüm ondan bekleyeyim dedm ama yarn sabah yaparm büyük ihtimal :)
Allah hem bize hem bebişlerimize sağlık versin Sen de inşallah bir an once iyilesirsin de hep birlikte bebişlerimizi sağlıkla büyütüruz buradan onları konuşuruzçok geçmiş olsun canım atlatırsın üzülme bak sonuçta hamile kalabiliyormuşsun üzüntünü anlıyorum ama herşeyin başı sağlık biz sağlıklı olalı beynimiz rahat olsun sağlıklı bebişlerimiz olsun bak ben 8 ay oldu hala kalamadım üstelik bu ay kistim bile oluştu adet sonrası kontrolüm var doğum kontrol hapı kullanabilirim napalım kaderimizde ne varsa o oluyo malesef
Amin canım İnşallah Artık yeni adetimi bekleyeceğim ondan sonra çalışmalara baslayabilirizAllah inşallah sanada bizede bu duyguyu taddırrır canım.
bizlerde haber yok henüz sırayla bekliyoruzz bat tarihleri oluşturduk bakalım aramızdan kimler bu ayın şanslısı olucak :)
İnşallah canim zor bir süreç tam seviniyorum sonra bir anda sevincini kayboluyor bir taraftan da tekrar böyle olur mu diyorsun ama inşallah tekrarlamak her ikimiz de sağlıklı oluruzCanım ben de oğluma hamile kalmadan 2 ay önce boş gebelik geçirmiştim. Seni çok iyi anlıyorum, çok zor. Benim 8 haftalıktı, kürtaj olmak zorunda kalmıştım. Kese, hcg herşey haftasında ama bebek gelişememişti. Kürtajdan sonraki ay oğluma hamile kaldım. Gönlünü ferah tut, yeter ki sağlıklı hayırlı evlatlarımız olsun
Evet canm bi güne değişmez çok diye ondan bi iki gün bekliim dedm de zor beklemekhııı carsamba yaptıysa haklısın tabı canım inşallah çizgi çıkar yarın yaptıgından aramızdan bırını ugurlarızz :)
İnşallah canim ama neredeyse bir buçuk iki ay var çalışmalara başlamak içinCanım çok geçmiş olsun üzme kendini her şerde vardır bi hayır inşallah en kısa zamanda bebiş haberlerini de alırız
Hayirlisi olsun canım sen sağlığına kavuş ta inşallah bebisin de olur belki diğer ay beraber takip ederiz ovülasyon uKızlarr doktor kistin kaybolmamış dedi 2.5 cm bu ay doğum kontrol hapı verdi bi dahaki aya inşAllah peki ne zaman adet olcam dedim dupbaston kullandınya ondan böle bi damla gelir dedi fazla gelmez dedi bugün ilaca başla dedi
Canm sen sağlıklı ol da zamanı gelince Allahm bebişinizi verir inşallah zor bi süreç seninkisi ama şöyle düşün zaten olsaydıda saglıksız olacaktı bebişin bu yüzden bu önündeki zamanda biraz kendine ve eşine zaman ayr psikolojk olarak da iyileşin isteyerek ara vermişsnz gibi düşün konudan biraz uzaklaş inşallah zamanı geldiğinde rabbim bebişini kucagına verirİnşallah canim ama neredeyse bir buçuk iki ay var çalışmalara başlamak için
Senin son durum ne canıminşallah :)
Arkadaşlar ailem eşim sağolsun lar çok destek oldular bana Atlatiyorum yavaş yavaş Kan değerim de sifirlansaydi iyi olacaktı iki güne bir gidip kan tahlili veriyorum çok yoruldum karar verdim bir hafta sonra gideceğimCanm sen sağlıklı ol da zamanı gelince Allahm bebişinizi verir inşallah zor bi süreç seninkisi ama şöyle düşün zaten olsaydıda saglıksız olacaktı bebişin bu yüzden bu önündeki zamanda biraz kendine ve eşine zaman ayr psikolojk olarak da iyileşin isteyerek ara vermişsnz gibi düşün konudan biraz uzaklaş inşallah zamanı geldiğinde rabbim bebişini kucagına verir
Senin son durum ne canım
Ne kadar şanslısn canm herkes yanında bakArkadaşlar ailem eşim sağolsun lar çok destek oldular bana Atlatiyorum yavaş yavaş Kan değerim de sifirlansaydi iyi olacaktı iki güne bir gidip kan tahlili veriyorum çok yoruldum karar verdim bir hafta sonra gideceğim
Evet canım inşAllah hayırlısıyla bi dahaki ay beraber beklicez canımHayirlisi olsun canım sen sağlığına kavuş ta inşallah bebisin de olur belki diğer ay beraber takip ederiz ovülasyon u
Hakkında hayırlısı olsun canım gebelik testi yaptın miBEN BEKLEMEDEYİM BU AKŞAM DAYANAMAYIP KAN TAHLİLİ VERİCEM :) SONUÇ YİNE 0,01 CIKACAK BİLİYORUM AMA VERİCEM EN AZINDAN KAFAM RAHAT OLACAK
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?