• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

benım mı canım ?
Canım benim negatif çıktı bugün test :( aynıydı bizim bat zamanları ovulasyon testi almadığıma pişmanım ya adetim gelir gelmez sipariş vericem :( çok üzgünüm bugün kendimi ev işine adadım resmen sabahtan beri bir ton iş yaptım akşama da dersim var çok yorgun hissediyorum kendimi

Belirtim var canım çok sık idrara çıkıyorum ve göğüslerim şiş kasıklarımda batmalar var hamile değilsem bile bu batmalar niye anlamadım :( sivilcem
çıkardı her ay adet olmadan sivilcem de yok benim ayın 10'unda ovulasyon oldu(12. gün ) diye düşünüyorum test yapmadım ama o gün kasık ağrım vardı erken yumurtlama diye düşünmüştüm acaba diyorum o gün yumurtlamadım mı ben her ay düzenli 14-15. gün yumurtlarım adetim 28 gün olurdu bir önce ki ay 3 gün gecikti ilk defa 18. gün yumurtladım
valla canim gecen ay da gosum agriyodu sadece bide benim adete yakin bi sivilce cene bolgemde cikar 2- 3 tane bu ay bitane warla yok arasi kucuk isilik gibi cikti sadece kasik agrisi war oksurunce agriyo sag tarafim bide sag gogsumde agri war en buyik belirti 15 - 20 dkda idrara cikiyorum gece 2- 3 kere kalkmasam duramiyorum bide bel agrim war uyku hali felan yok bende halsizlokde yok canim ins wardir sendede bak adete 2 gun kala test kar beyazdi bugun war gorunuyor umit kesme ama olmaza da hazirla kendini canim

valla canim gecen ay da gosum agriyodu sadece bide benim adete yakin bi sivilce cene bolgemde cikar 2- 3 tane bu ay bitane warla yok arasi kucuk isilik gibi cikti sadece kasik agrisi war oksurunce agriyo sag tarafim bide sag gogsumde agri war en buyik belirti 15 - 20 dkda idrara cikiyorum gece 2- 3 kere kalkmasam duramiyorum bide bel agrim war uyku hali felan yok bende halsizlokde yok canim ins wardir sendede bak adete 2 gun kala test kar beyazdi bugun war gorunuyor umit kesme ama olmaza da hazirla kendini canim
Gece 5 kere tuvalete çıkınca şüphelenip test aldım sabah :KK43: neyse hayırlısı artık elimden bişey gelmiyor hep olumsuz yaklaştım bu ay olmayacak diye ama önümüzde ki ay olumlu yaklaşacağım inşallah :) Bizim içinde dua et canım inşallah bizde burada güzel haber veririz o kadar çok istiyorum ki

Bata 5 -6 gün var test yaptım sabah negatifi gördüm oturdum :KK43: teste baka baka hayal çizgiler görmeye başladım benim öteki aya kaldı galiba :KK43: Dün eşime demediğimi bırakmadım kendimi suçlu hissediyorum ona o kadar kızdığım için :KK43: yumurtlamadan bir gün önce çalışma yapalım dedim yok uykum var filan dedi bir gün önce de çalışma olmamıştı kasık ağrımdan yani yumurta çatladıktan sonra ilişki oldu geçen ay da böyle olmuştu tutmadı bu ay da tutmadı :KK43: off çok çok mutsuzuum bu 2. ayım sanki hiç çift çizgi göremeyecekmişim gibi geliyor. Sabah face 'e baktım bütün herkes bebeğinin fotosunu koymuş ağladım ağladım :KK43: adet öncesi sendromlarım başladı sanırım fazla duygusallık :KK43: ne yapsam bilemedim doktora gittim sorun yok diyor yumurtalıkların iyi çalışıyor diyor :KK43: Allah'ım bebek isteyene herkese yollasın kuzusunu ben çok üzgünüm kızlar :KK61: birde güya rahattım bu ay ben rahat filan olamam ya imkanı yok offfffff
MERHABA arkadaşım bende önceden ha bire test yapıp duruyordum ki Kist ile tanışıncaya kadar. 2 ay önce adetim 3 gün gecikti ay havalara girdim aman hamileyim vsvsvs sonra çok sırt ağrım vardı bir gittim doktora kist var dedi hamile değildim . Ay güler misin ağlar mısın bu seferde Allah'ım ne olur adet olayım diye dua ettim :))) sanırım rahatlamamız ve sıkıntı yapmamamız lazım ,senin ne güzel yumurtalar iyi çalışıyor inşallah olur ,selamlar sevgiler

MERHABA arkadaşım bende önceden ha bire test yapıp duruyordum ki Kist ile tanışıncaya kadar. 2 ay önce adetim 3 gün gecikti ay havalara girdim aman hamileyim vsvsvs sonra çok sırt ağrım vardı bir gittim doktora kist var dedi hamile değildim . Ay güler misin ağlar mısın bu seferde Allah'ım ne olur adet olayım diye dua ettim :))) sanırım rahatlamamız ve sıkıntı yapmamamız lazım ,senin ne güzel yumurtalar iyi çalışıyor inşallah olur ,selamlar sevgiler
Merhaba canım yumurtalıklar iyi çalışıyor ama yine sonum hüsran oldu kist bile olsa Rabbim verince veriyor sen canını sıkma kaç aydır istiyorsun bebek 3. denememiz bu bizim 4'e kaldık gibi gözüküyor hayırlısı

Gece 5 kere tuvalete çıkınca
şüphelenip test aldım sabah :KK43: neyse hayırlısı artık elimden bişey gelmiyor hep olumsuz yaklaştım bu ay olmayacak diye ama önümüzde ki ay olumlu yaklaşacağım inşallah :) Bizim içinde dua et canım inşallah bizde burada güzel haber veririz o kadar çok istiyorum ki
hic olumsuz dusunme ins tutmustur ha oldu da tutmadi bidahaki ay stres olmamak mumkun degil anliyorum ama olucak diye gonul rahatligiyla esinle birlikte ol bide kist yoksa rahim temizse yumurtaliklar calosiyosa ne zaman yumirtlayacagini tahmin ediyodan araya 2 gun wer sonra birliktelik olsun Rabbim gonlune gore wersin insaAllah duam sizinle :)

Merhaba canım yumurtalıklar iyi çalışıyor ama yine sonum hüsran oldu kist bile olsa Rabbim verince veriyor sen canını sıkma kaç aydır istiyorsun bebek 3. denememiz bu bizim 4'e kaldık gibi gözüküyor hayırlısı
ben erken doğum sonucu bebeğimi kaybettim 11 ay oldu 2. istiyoruz ama olmuyor, bende ovülasyon aldım bakalım neler olacak. açıkçası bu testler beni baya yoruyor , cuma günü profesörden randevu alabildim (doktor bey parasız baktığı için çook yoğun) bakalım ne diyecek dua edin olur mu

Canım benim negatif çıktı bugün test :KK43: aynıydı bizim bat zamanları ovulasyon testi almadığıma pişmanım ya adetim gelir gelmez sipariş vericem :KK43: çok üzgünüm bugün kendimi ev işine adadım resmen sabahtan beri bir ton iş yaptım akşama da dersim var çok yorgun hissediyorum kendimi
okudum canım oncekı mesajlarında sonradan baktın mı yıne teste belkı hafıfte olsa cıkmıstır testın fotosunu at bakalım bı. gercı biliyosun dün benı bariz belliydi çzzgi o heycanla gşittim kana sonuc hüsran :( bugunde yaptım cook sılık cıktı yıne . vardır bı hayır daha gunumuz gelmedi hem bak K kanepecim bile bat günü gördü çiftçizgiyi blueflower blueflower ve kivircik1907 kivircik1907 2 gun onceden gördüler cızgııyı cumaya kadar sabradelım canım sonrası Allah'a kalmıs ınsallah önümüzdeki ay olur :)

Gece 5 kere tuvalete çıkınca şüphelenip test aldım sabah :KK43: neyse hayırlısı artık elimden bişey gelmiyor hep olumsuz yaklaştım bu ay olmayacak diye ama önümüzde ki ay olumlu yaklaşacağım inşallah :) Bizim içinde dua et canım inşallah bizde burada güzel haber veririz o kadar çok istiyorum ki
Cok olumsuz konuşuyorsun canım benim pozitif enerji gelsin içine Sonra bebiş gelsin göbüşüne Testlerde nekadar negatif görsen bir gün mutlaka pozitif görürsün Bak sorununuz da yokmuş çok şükür Ayrıca kırmızılar yoksa da ümidini kesme dur bakalım

okudum canım oncekı mesajlarında sonradan baktın mı yıne teste belkı hafıfte olsa cıkmıstır testın fotosunu at bakalım bı. gercı biliyosun dün benı bariz belliydi çzzgi o heycanla gşittim kana sonuc hüsran :KK43: bugunde yaptım cook sılık cıktı yıne . vardır bı hayır daha gunumuz gelmedi hem bak K kanepecim bile bat günü gördü çiftçizgiyi blueflower blueflower ve kivircik1907 kivircik1907 2 gun onceden gördüler cızgııyı cumaya kadar sabradelım canım sonrası Allah'a kalmıs ınsallah önümüzdeki ay olur :)
Canım sen testleri her gün tekrarla bakalım artma olacak mı Dunde söylemiştim belki makina yanlış ölçtü

Daha çok var8 gün canımm
İkimizde aynı gundeyiz canım İnşallah bu mutluluğu buradan beraber paylaşırız
10.günden itibaren test yapmaya başlayayım diyorum 23 nisan a denk geliyor Belki bizim bebişte de bayram heyecanı olur kendini gosteriverir
bir de senin ovulasyon pozitif ya ikinci kez yumurtluyor olabilirsin bence bu aralar da devam et sen Benimkiler çok silik çıkıyor

canım ya özel olacak ama 16 sabah saat 5 gibi falan mı oldu . saat 13 te testi yapmışsın ya benimkine benzettim . ben de sana benzer çalıştım sanki. ay inşşalah sonum da sana benzer hamiş olurum bu ay
Sabah 7 gibiydi ;) İnşallah sonumuzda aynı olur canım
ama tabi senin 15. gün t ne kadar da koyu çıkmış. ben yakalayamadım öyle t. acaba bu durumumum kalitesiz yumurta ile ilgisi var mı . ? ilk ovu takibi yaptığım ay benim de t böyle kopkoyu çıkmıştı:KK43::KK43::KK43:
Yok canım ya bence o ayki hormonla alakalı, benim gecen ay birgün sadece 2 si aynı koyuluktaydı başka da olmadı öyle.

okudum canım oncekı mesajlarında sonradan baktın mı yıne teste belkı hafıfte olsa cıkmıstır testın fotosunu at bakalım bı. gercı biliyosun dün benı bariz belliydi çzzgi o heycanla gşittim kana sonuc hüsran :KK43: bugunde yaptım cook sılık cıktı yıne . vardır bı hayır daha gunumuz gelmedi hem bak K kanepecim bile bat günü gördü çiftçizgiyi blueflower blueflower ve kivircik1907 kivircik1907 2 gun onceden gördüler cızgııyı cumaya kadar sabradelım canım sonrası Allah'a kalmıs ınsallah önümüzdeki ay olur :)
İnşallah canım bu ay cuma'yı bekleyelim bir o gün gelmezse kırmızılar ne mutlu bize gelirse de öteki ay umutla başlayalım tutacakmış gibi :) Dün okudum yazdıklarını testte bugünde çıkıyorsa vardır bir umut ama kan testi niye negatif çıktı ki :( ben cuma gelmezse kan testi yaptırırım daha da idrar testi yapmam herhalde bu ay :(

kizlar bendeki kasık batmaları, saplanmalarında ahhh ahhh diyor öylece kalıyorum
kimyasal yaşamadan önceki ay apandisit ameliyatı geçirmiştim ya o gebeliğimde de Kasık saplantılarımın hep ameliyattan olduğunu düşünmüştüm, üşütme ameliyata iyi gelmez derler ya o aralar hava soğuktu bayağı ona bağlamıştım ,
Ama şu anda da aynı şekilde saplanma oluyor olduğum yerde kalıyorum resmen ahhhh ahh diye Şimdi düşünmeye başladım acaba ameliyat ağrısı diye düşündüğüm gebelikten dolayı mı oluyor diye

Yoksa belirti aramaktan kafayı yedim iyice

Cok olumsuz konuşuyorsun canım benim pozitif enerji gelsin içine Sonra bebiş gelsin göbüşüne Testlerde nekadar negatif görsen bir gün mutlaka pozitif görürsün Bak sorununuz da yokmuş çok şükür Ayrıca kırmızılar yoksa da ümidini kesme dur bakalım
Hiç göremeyecekmişim gibi geliyor canım negatif görünce :( bu adet döneminden sonra pozitif enerjiyle dolmaya çalışacağım bakalım ama bugün fazlasıyla üzgünüm canım çok ağladım ev işine verince kendimi deşarj oldum azıcık bu ay sizden güzel güzel haberleri bekliyoruz :D İNŞALLAHHH

İkimizde aynı gundeyiz canım İnşallah bu mutluluğu buradan beraber paylaşırız
10.günden itibaren test yapmaya başlayayım diyorum 23 nisan a denk geliyor Belki bizim bebişte de bayram heyecanı olur kendini gosteriverir
bir de senin ovulasyon pozitif ya ikinci kez yumurtluyor olabilirsin bence bu aralar da devam et sen Benimkiler çok silik çıkıyor
2 hamilemiz daha gelecek gibi topiğe :) biz kalanlarda ardınızdan inşallah

Back