- 27 Ağustos 2014
- 246
- 201
- 103
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
-
- #4.081
aminn canim.insaAllah ..bakim aksam haber weririm ins. Saglik ocaginda kan testi oluyomu?? Rabbim hickimsenin kucagini bos birakmasin burdakilerin de
amin insaAllah canim. Aksam ins gidince yazarim buraya. Sen de belirti uasiyodun galiba ins senin de burdaki herkesinde tez zamanda olur canimEvet canım baya belli oluyo ikinci çizgi hadi inşAllah akşam kan tahlilinde güzel çıkar yaz mutlaka
himm anladim ozaman aksam dedigim gibi giderim insaAllah kizim war zor olur onunla hastanede taksiyle 20 25 dkda giderkm oyuzden esimle aksam giderim insAmin cnm
Amin saglik ocagi 1 gun sonra veriyo sonucu cnm bence aciLe git orda kan ver 1 saate ogrenirsin guzel haberlerle gelirsin insaAllah :)
oooooooooooooooooooooooooooo tebriklerrrrrrrrrrr canım ayyy maşallah hergün hamiş haberleri alıyoruz darısı başımızaElektrik gitti nette gitti ewde gebelik testi wardi unutmusum ay yaptim cok siik bi cizgi cikti 15 dakka sonra pembe bi cizgi wardi net gitti diye yazamadim saka gibi kanda gormeden inanmmammmm
Allah razi olsun canim benim cok sagol aminn canim en icten soylurum insaAllah tez zamanda kalirsiniz sizdeoooooooooooooooooooooooooooo tebriklerrrrrrrrrrr canım ayyy maşallah hergün hamiş haberleri alıyoruz darısı
başımıza
ay kamera kötu de olsa goruyorummmmEda bu ay hamile kalmasaydim cunku ben sadece cift cizgi ve sonraki iki gunu degerlendiriyodum oyuzden eger normal yumurtlama zamanindan bir iki gun erken yada gec cift cizgiyi goruyosan simdi kacirma derim
Canım benim sat 19 mart. Normalde kaç günde regl oluyorsun, ya da yumurtlama gününü biliyor muydun canım ?kız bende seni arıyodum topik topik bişi sorcam sana ben dün adet olmadım takvimim dünü gösteriyordu bugünde olmadım hala acaba yarın mı olcam ben yaaa SAT 25 MART takvimim programı dünü gösteriyordu test yaptım negatif şaşırım kaldım sat tarihlerimiz aynımıydı senle canım
Edoş bugün akşam ki teste göre bu akşam çalışma yap canım. Koyuluk varsa yarın yaparsınız.kızlar sımdı bana akıl verınkendıme faydam yok. 12.gunum bugun
en son pazar gecesı calısmıstık. 3 gun ara vermek ıstıyordum. ama testım erken koyulastı. daha da koyulasabılır benım c den daha koyu oluyor hep. kacırmım dıye de korkuyorum. napım ne zaman calısma olsun.
gecen ayıda karsılastırma yaparsınız dıye koydum
Aaaaaa bir hamiş dahaaaaBakin kizlar kamera cok kotu ama
silikleşirse bu akşam. aynı ya da koyu çıkarsa yarın mı yapımEdoş bugün akşam ki teste göre bu akşam çalışma yap canım. Koyuluk varsa yarın yaparsınız.
Bakin kizlar kamera cok kotu ama
Bence öyle yap canım bak benimkini gönderiyorum. Sabah biraz silikleşmiş akşam iyice silikleşmiş 16. gün.silikleşirse bu akşam. aynı ya da koyu çıkarsa yarın mı yapım
Canımm 6. haftama gireceğim nerdeyse ve hala bel-kasık ağrım var. Normal canım. Kaç gün kaldı bataCanım yaa seni çok rahatsız ediyorum ama bu kasıklardaki ağrım hiç geçmedi benim ayağa zor kalkıyorum otururken aynı şekilde normalmi sence bu ağrılar canım
bakım ınceleme yapım bıraz. tsk ederım canımBence öyle yap canım bak benimkini gönderiyorum. Sabah biraz silikleşmiş akşam iyice silikleşmiş 16. gün.
14 ve 16 da çalışma olmuştu.
pekı 14. gun. gunduz mu calıstınBence öyle yap canım bak benimkini gönderiyorum. Sabah biraz silikleşmiş akşam iyice silikleşmiş 16. gün.
14 ve 16 da çalışma olmuştu.
14 akşam, 16 sabahpekı 14. gun. gunduz mu calıstın
Aslında oyalanacak çok şeyim var kpss ye hazırlanıyorumBak sen böyle üzülünce eşinde üzülüyor çok şükür benim bi tane 6 yaşında oğlum var rabbim ona sağlık uzun ömür versin canım Inanırmısın ilk hamileliğimde ne ovulasyon testi nede yumurtlama günü biliyodum bi gün içmedim şansa o gün tutmuş canım çok düşünme kendine oyalancak bişeyler bul haa bende şuan istemiyormuyum 2. Ciyi evet çok istiyorum ama eşimle herzaman diyoruz çok şükür 1 tane evladımız var allah önce hiç olmayanlara versin sonra bize versin diyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?