• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

aminn canim.insaAllah ..bakim aksam haber weririm ins. Saglik ocaginda kan testi oluyomu?? Rabbim hickimsenin kucagini bos birakmasin burdakilerin de

Amin cnm Amin saglik ocagi 1 gun sonra veriyo sonucu cnm bence aciLe git orda kan ver 1 saate ogrenirsin guzel haberlerle gelirsin insaAllah :)

Amin cnm
Amin saglik ocagi 1 gun sonra veriyo sonucu cnm bence aciLe git orda kan ver 1 saate ogrenirsin guzel haberlerle gelirsin insaAllah :)
himm anladim ozaman aksam dedigim gibi giderim insaAllah kizim war zor olur onunla hastanede taksiyle 20 25 dkda giderkm oyuzden esimle aksam giderim ins

Elektrik gitti nette gitti ewde gebelik testi wardi unutmusum ay yaptim cok siik bi cizgi cikti 15 dakka sonra pembe bi cizgi wardi net gitti diye yazamadim saka gibi kanda gormeden inanmmammmm
oooooooooooooooooooooooooooo tebriklerrrrrrrrrrr canım ayyy maşallah hergün hamiş haberleri alıyoruz darısı başımıza

Eda bu ay hamile kalmasaydim cunku ben sadece cift cizgi ve sonraki iki gunu degerlendiriyodum oyuzden eger normal yumurtlama zamanindan bir iki gun erken yada gec cift cizgiyi goruyosan simdi kacirma derim

Eda bu ay hamile kalmasaydim cunku ben sadece cift cizgi ve sonraki iki gunu degerlendiriyodum oyuzden eger normal yumurtlama zamanindan bir iki gun erken yada gec cift cizgiyi goruyosan simdi kacirma derim
ay kamera kötu de olsa goruyorummmm :KK73: canım tebrık ederım yenı gördüm :KK9:
ya ben cıft cızgıyı göruyorumda daha koyu da olabılır dıye kafam karıstı ıste

kız bende seni arıyodum topik topik bişi sorcam sana ben dün adet olmadım takvimim dünü gösteriyordu bugünde olmadım hala acaba yarın mı olcam ben yaaa SAT 25 MART takvimim programı dünü gösteriyordu test yaptım negatif şaşırım kaldım sat tarihlerimiz aynımıydı senle canım :KK43:
Canım benim sat 19 mart. Normalde kaç günde regl oluyorsun, ya da yumurtlama gününü biliyor muydun canım ?

kızlar sımdı bana akıl verın :cry: kendıme faydam yok. 12.gunum bugun
en son pazar gecesı calısmıstık. 3 gun ara vermek ıstıyordum. ama testım erken koyulastı. daha da koyulasabılır benım c den daha koyu oluyor hep. kacırmım dıye de korkuyorum. napım ne zaman calısma olsun. :KK35:
gecen ayıda karsılastırma yaparsınız dıye koydum
Edoş bugün akşam ki teste göre bu akşam çalışma yap canım. Koyuluk varsa yarın yaparsınız.

silikleşirse bu akşam. aynı ya da koyu çıkarsa yarın mı yapım o_O
Bence öyle yap canım bak benimkini gönderiyorum. Sabah biraz silikleşmiş akşam iyice silikleşmiş 16. gün.
14 ve 16 da çalışma olmuştu.

Eklentiler

• 11129491_10153187231724719_1136711633_n.jpg
    11129491_10153187231724719_1136711633_n.jpg
    53,3 KB · Görüntüleme: 66
Canım yaa seni çok rahatsız ediyorum ama bu kasıklardaki ağrım hiç geçmedi benim ayağa zor kalkıyorum otururken aynı şekilde normalmi sence bu ağrılar canım
Canımm 6. haftama gireceğim nerdeyse ve hala bel-kasık ağrım var. Normal canım. Kaç gün kaldı bata

Bak sen böyle üzülünce eşinde üzülüyor çok şükür benim bi tane 6 yaşında oğlum var rabbim ona sağlık uzun ömür versin canım Inanırmısın ilk hamileliğimde ne ovulasyon testi nede yumurtlama günü biliyodum bi gün içmedim şansa o gün tutmuş canım çok düşünme kendine oyalancak bişeyler bul haa bende şuan istemiyormuyum 2. Ciyi evet çok istiyorum ama eşimle herzaman diyoruz çok şükür 1 tane evladımız var allah önce hiç olmayanlara versin sonra bize versin diyoruz
Aslında oyalanacak çok şeyim var kpss ye hazırlanıyorum :( dersanedeyken aklıma gelmiyor evde kendimi dinlediğim an sarıyorum bebişe :( çok kasıklarım ağrıyor ben onun nedenini anlamadım bişeyler batıyor sanki enfeksiyon filan da yoktu neyse cumaya kadar bekleyelim bakalım öteki ay bebişi yakalayacakmışım gibi hareket edeceğim :) hep olumsuz yaklaşıyordum çünkü

Back