- 4 Ocak 2015
- 4.096
- 3.475
- 358
- 41
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
-
- #4.061
Bak sen böyle üzülünce eşinde üzülüyor çok şükür benim bi tane 6 yaşında oğlum var rabbim ona sağlık uzun ömür versin canım Inanırmısın ilk hamileliğimde ne ovulasyon testi nede yumurtlama günü biliyodum bi gün içmedim şansa o gün tutmuş canım çok düşünme kendine oyalancak bişeyler bul haa bende şuan istemiyormuyum 2. Ciyi evet çok istiyorum ama eşimle herzaman diyoruz çok şükür 1 tane evladımız var allah önce hiç olmayanlara versin sonra bize versin diyoruzgelsin artık bu zaman canım inşallah bu ay senin yüzün güler seni her gördüğümde gebesin gibi geliyor yumurtlamanı yazmandan beri kendimi olumsuz hissediyordum zaten ama dayanamadım yaptım eşim aradı şimdi ben hep başkasının çocuklarını seveceğim herhalde dedim (çok seviyorum çocukları ) ağlama bu ay bende giderim doktora dedi
Canım regline 3 gün kala yap, yine koyuluk varsa gebelik olabilir.Bugün 22. Günüm canım ayın 15. inde yumurtlamam oldu
Yaparım.canım sağolCanım regline 3 gün kala yap, yine koyuluk varsa gebelik olabilir.
kız bende seni arıyodum topik topik bişi sorcam sana ben dün adet olmadım takvimim dünü gösteriyordu bugünde olmadım hala acaba yarın mı olcam ben yaaa SAT 25 MART takvimim programı dünü gösteriyordu test yaptım negatif şaşırım kaldım sat tarihlerimiz aynımıydı senle canımCanım regline 3 gün kala yap, yine koyuluk varsa gebelik olabilir.
Canım yaa seni çok rahatsız ediyorum ama bu kasıklardaki ağrım hiç geçmedi benim ayağa zor kalkıyorum otururken aynı şekilde normalmi sence bu ağrılar canımCanım regline 3 gün kala yap, yine koyuluk varsa gebelik olabilir.
hosgeldın canım ınsallah ugurlu gelırmerhabalar arkadaşlar ben de geldim. bugün ilk defa ovulasyon testi kullanmaya başlayacağım 3 aydır deniyoruz ama henüz kısmet olmado bebiş. inşallah bu ay hayırlısıyla hamile kalabilirimçok istiyorum yaaaaaaaaaaaaaaa
Hayırdır canım noldu yoksaa :)Kizlarrrrrrrr inanamiyorummm ay soktayimmm
Ayy hadi inşallah canım inşAllahElektrik gitti nette gitti ewde gebelik testi wardi unutmusum ay yaptim cok siik bi cizgi cikti 15 dakka sonra pembe bi cizgi wardi net gitti diye yazamadim saka gibi kanda gormeden inanmmammmm
C.tesi. Gebelik testi yapmistim negatifti dun yada enfazla bugun adet olmam lazimdi hic sasmaz dun test yapmadim bugun yapim dedim aksam esim gelince kan tahliline giderim ins Rabbim hepimizin gonlune gore wersin insaAllah canim ya sizleri cok sewdim ins hepiniz tez zamanda kalisiniz
Puslu ama bariz ikinci cizgi gorunuyooBakin kizlar kamera cok kotu ama
aminn canim.insaAllah ..bakim aksam haber weririm ins. Saglik ocaginda kan testi oluyomu?? Rabbim hickimsenin kucagini bos birakmasin burdakilerin deHadi bakaLiim hayirLisiii cnmAksam kan sonucunu yazarsin insaAllah istedigiin degeri
gorursuun cnmm :)) Allah isteyen herkeSe en kisa zamanda bebisLerini sag saLim
nasip etsin inS.
Ya iste o kameradan dolayi esim gelsin aksam orda net belli olur bu kamera cok kotu bakalim hayirlisiPuslu ama bariz ikinci cizgi gorunuyoo
hosgeldın canım ınsallah ugurlu gelır
Evet canım baya belli oluyo ikinci çizgi hadi inşAllah akşam kan tahlilinde güzel çıkar yaz mutlakaaminn canim.insaAllah ..bakim aksam haber weririm ins. Saglik ocaginda kan testi oluyomu?? Rabbim hickimsenin kucagini bos birakmasin burdakilerin de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?