Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Bak sen böyle üzülünce eşinde üzülüyor çok şükür benim bi tane 6 yaşında oğlum var rabbim ona sağlık uzun ömür versin canım Inanırmısın ilk hamileliğimde ne ovulasyon testi nede yumurtlama günü biliyodum bi gün içmedim şansa o gün tutmuş canım çok düşünme kendine oyalancak bişeyler bul haa bende şuan istemiyormuyum 2. Ciyi evet çok istiyorum ama eşimle herzaman diyoruz çok şükür 1 tane evladımız var allah önce hiç olmayanlara versin sonra bize versin diyoruz

Canım regline 3 gün kala yap, yine koyuluk varsa gebelik olabilir.
kız bende seni arıyodum topik topik bişi sorcam sana ben dün adet olmadım takvimim dünü gösteriyordu bugünde olmadım hala acaba yarın mı olcam ben yaaa SAT 25 MART takvimim programı dünü gösteriyordu test yaptım negatif şaşırım kaldım sat tarihlerimiz aynımıydı senle canım

merhabalar arkadaşlar ben de geldim. bugün ilk defa ovulasyon testi kullanmaya başlayacağım 3 aydır deniyoruz ama henüz kısmet olmado bebiş. inşallah bu ay hayırlısıyla hamile kalabilirim çok istiyorum yaaaaaaaaaaaaaaa

Elektrik gitti nette gitti ewde gebelik testi wardi unutmusum ay yaptim cok siik bi cizgi cikti 15 dakka sonra pembe bi cizgi wardi net gitti diye yazamadim saka gibi kanda gormeden inanmmammmm

C.tesi. Gebelik testi yapmistim negatifti dun yada enfazla bugun adet olmam lazimdi hic sasmaz dun test yapmadim bugun yapim dedim aksam esim gelince kan tahliline giderim ins Rabbim hepimizin gonlune gore wersin insaAllah canim ya sizleri cok sewdim ins hepiniz tez zamanda kalisiniz

Hadi bakaLiim hayirLisiii cnm Aksam kan sonucunu yazarsin insaAllah istedigiin degeri gorursuun cnmm :)) Allah isteyen herkeSe en kisa zamanda bebisLerini sag saLim nasip etsin inS.

Hadi bakaLiim hayirLisiii cnm Aksam kan sonucunu yazarsin insaAllah istedigiin degeri
gorursuun cnmm :)) Allah isteyen herkeSe en kisa zamanda bebisLerini sag saLim
nasip etsin inS.
aminn canim.insaAllah ..bakim aksam haber weririm ins. Saglik ocaginda kan testi oluyomu?? Rabbim hickimsenin kucagini bos birakmasin burdakilerin de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…