- 25 Şubat 2015
- 276
- 258
- 48
- 35
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
-
- #4.101
egc edosko @blueflower cok tesekkurler canlar daha nuttugum bi isim warsa hakkinizi helal edin herkese cok tesekkur ederim:) kan. Testi sonucumu yazarim ins:)
Hayırlı olsun canım :) sizden güzel haberler duymak çok güzel inşallah çok güzel kan sonucuyla gelirsinegc edosko @blueflower cok tesekkurler canlar daha nuttugum bi isim warsa hakkinizi helal edin herkese cok tesekkur ederim:) kan. Testi sonucumu yazarim ins:)
bu kadar duayla ıcımız rahat olsun canım :)Heycanla bekliyoruz:) hamişler çoğaldı hepsi dua ederse bu ayda bizde hamile kalırız:)edosko :) ve diğer arkadaşlar:) prenses ve gbcc sizi saymıyorum bile sizde şuan hAmişsiniz zaten inanıyorum ben:)
bu kadar duayla ıcımız rahat olsun canım :)hadı ınsallahhh
sagol canim benim ya bozma moralini bugun de ciktiysa insaAllah wardir yaa bak ben battan 2 gun once yaptim hic cizgi yoktu bembeyaz bugun yaptim cikti e seninki bata 5 gun kala cikiyosa wardir ins canim bozma moralini
sagol canim benim ya bozma moralini bugun de ciktiysa insaAllah wardir yaa bak ben battan 2 gun once yaptim hic cizgi yoktu bembeyaz bugun yaptim cikti e seninki bata 5 gun kala cikiyosa wardir ins canim bozma moralini
Ediyorum canim insaAllah tez zamanda hepnizden guzel haberler gelir insaAllah :)Inşallah canım ya cok Sağol dua et bizede :)
Herşeyin Hayırlısı hepimiz ıcın
canım ya özel olacak ama 16 sabah saat 5 gibi falan mı oldu . saat 13 te testi yapmışsın ya benimkine benzettim . ben de sana benzer çalıştım sanki. ay inşşalah sonum da sana benzer hamiş olurum bu ay14 akşam, 16 sabah
ama tabi senin 15. gün t ne kadar da koyu çıkmış. ben yakalayamadım öyle t. acaba bu durumumum kalitesiz yumurta ile ilgisi var mı . ? ilk ovu takibi yaptığım ay benim de t böyle kopkoyu çıkmıştıBence öyle yap canım bak benimkini gönderiyorum. Sabah biraz silikleşmiş akşam iyice silikleşmiş 16. gün.
14 ve 16 da çalışma olmuştu.
MERHABA benimde geçen aylarda yumurtam çatlamadığı için kist oluştu adetim 2 gün gecikti, bedenim ağırlaştı , resmen kemiklerim ağrıdı , sırtım ağrıdı, sonra doktor adet söktürücü ilaç verdi ama ilaca gerek kalmadan kendiliğinden oldum. Sizde de benzer durum oluyor mu?Lh yüksekliği mi bilmiyorum ama pco hastasıyım. belki o catlattirmiyor olabilir. doktor sende böyle bir ihtimal var dedine yapcam
takiplerin çok iyi bilgi veriyor öncelikle teşekkürler, acaba siz bu çalışmaların ardından hamile kalabildiniz mi?Kızlar en sonunda catladi bu yumurta galiba.cok korkmustum bu ayda catlamicak diye.yildizli günler çalışma günü :) ne dersiniz dogru yoldayım demiEki Görüntüle 1464449
yok yok bence gayet belirgin yaa süper bir haber bu :) topicimize maşalllahhhh bu aralar :) darısı bizlerin başına inşallahYa iste o kameradan dolayi esim gelsin aksam orda net belli olur bu kamera cok kotu bakalim hayirlisi
Daha çok var8 gün canımmCanımm 6. haftama gireceğim nerdeyse ve hala bel-kasık ağrım var. Normal canım. Kaç gün kaldı bata
Benim bata 3 gün kala negatif çıktı hala ümitlenmeli miyimsagol canim benim ya bozma moralini bugun de ciktiysa insaAllah wardir yaa bak ben battan 2 gun once yaptim hic cizgi yoktu bembeyaz bugun yaptim cikti e seninki bata 5 gun kala cikiyosa wardir ins canim bozma moralini
B
Benim bata 3 gün kala negatif çıktı hala ümitlenmeli miyimsenin yumurtlama ne zaman olmuştu canım ?
canim cift cizgiyi 19 da gordum 19 20 21 i degerlendirdim yani bu ayin 9 10 11 ini degerlendirdim c.tesi doktora hem bi sorunmu war hem de enfeksiyon icin ilac wersin diye gittim gitmeden sabah gebelik testi yaptim bembeyazdi cok afedersin alttan muayene oldum bi sorun yok dedi bugun testi tekrarladi pozitif yani belirtin warmi canim ??B
Benim bata 3 gün kala negatif çıktı hala ümitlenmeli miyimsenin yumurtlama ne zaman olmuştu canım ?
Belirtim var canım çok sık idrara çıkıyorum ve göğüslerim şiş kasıklarımda batmalar var hamile değilsem bile bu batmalar niye anlamadımcanim cift cizgiyi 19 da gordum 19 20 21 i degerlendirdim yani bu ayin 9 10 11 ini degerlendirdim c.tesi doktora hem bi sorunmu war hem de enfeksiyon icin ilac wersin diye gittim gitmeden sabah gebelik testi yaptim bembeyazdi cok afedersin alttan muayene oldum bi sorun yok dedi bugun testi tekrarladi pozitif yani belirtin warmi canim ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?