Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

egc edosko @blueflower cok tesekkurler canlar daha nuttugum bi isim warsa hakkinizi helal edin herkese cok tesekkur ederim:) kan. Testi sonucumu yazarim ins:)

Heycanla bekliyoruz:) hamişler çoğaldı hepsi dua ederse bu ayda bizde hamile kalırız:) edosko :) ve diğer arkadaşlar:) prenses ve gbcc sizi saymıyorum bile sizde şuan hAmişsiniz zaten inanıyorum ben:)

Kizlar bide iliskiden yarim saat once redbull bide sutsuz kahve. Yapin eslere sperm hizini artiriyo 3 gunde yaptim ben bide duanin gucune cok inaniyorum Rabbimden ins bu ay olucak diye isteyin. Bide yasin suresi 82/83 meryem suresi 19-21-22 ayetler prenses yaz suyunu ic demisti onu da yazdim 3 gece iliskiden once ictim bide yumurtlamaya kadar 2-3 incir yedim bal tarcin corek otunu da 4- 5 gun kullandim ama duzenli kulland im
diyemem bide enfeksiyon wardi adetten hemen 3 gun sonra maydanoz suyu ictim ayy vallahi ne yaptiysam aklima getirmeye calisiyorum ki herkes denesi ins tez zaman da Raabim. Hepinize tez zamanda nasip.etsin insaAllahh

sagol canim benim ya bozma moralini bugun de ciktiysa insaAllah wardir yaa bak ben battan 2 gun once yaptim hic cizgi yoktu bembeyaz bugun yaptim cikti e seninki bata 5 gun kala cikiyosa wardir ins canim bozma moralini

sagol canim benim ya bozma moralini bugun de ciktiysa insaAllah wardir yaa bak ben battan 2 gun once yaptim hic cizgi yoktu bembeyaz bugun yaptim cikti e seninki bata 5 gun kala cikiyosa wardir ins canim bozma moralini

Inşallah canım ya cok Sağol dua et bizede :) Herşeyin Hayırlısı hepimiz ıcın

Bence öyle yap canım bak benimkini gönderiyorum. Sabah biraz silikleşmiş akşam iyice silikleşmiş 16. gün.
14 ve 16 da çalışma olmuştu.
ama tabi senin 15. gün t ne kadar da koyu çıkmış. ben yakalayamadım öyle t. acaba bu durumumum kalitesiz yumurta ile ilgisi var mı . ? ilk ovu takibi yaptığım ay benim de t böyle kopkoyu çıkmıştı

Lh yüksekliği mi bilmiyorum ama pco hastasıyım. belki o catlattirmiyor olabilir. doktor sende böyle bir ihtimal var dedi ne yapcam
MERHABA benimde geçen aylarda yumurtam çatlamadığı için kist oluştu adetim 2 gün gecikti, bedenim ağırlaştı , resmen kemiklerim ağrıdı , sırtım ağrıdı, sonra doktor adet söktürücü ilaç verdi ama ilaca gerek kalmadan kendiliğinden oldum. Sizde de benzer durum oluyor mu?

B
Benim bata 3 gün kala negatif çıktı hala ümitlenmeli miyim senin yumurtlama ne zaman olmuştu canım ?

B

Benim bata 3 gün kala negatif çıktı hala ümitlenmeli miyim senin yumurtlama ne zaman olmuştu canım ?
canim cift cizgiyi 19 da gordum 19 20 21 i degerlendirdim yani bu ayin 9 10 11 ini degerlendirdim c.tesi doktora hem bi sorunmu war hem de enfeksiyon icin ilac wersin diye gittim gitmeden sabah gebelik testi yaptim bembeyazdi cok afedersin alttan muayene oldum bi sorun yok dedi bugun testi tekrarladi pozitif yani belirtin warmi canim ??

Belirtim var canım çok sık idrara çıkıyorum ve göğüslerim şiş kasıklarımda batmalar var hamile değilsem bile bu batmalar niye anlamadım sivilcem çıkardı her ay adet olmadan sivilcem de yok benim ayın 10'unda ovulasyon oldu(12. gün ) diye düşünüyorum test yapmadım ama o gün kasık ağrım vardı erken yumurtlama diye düşünmüştüm acaba diyorum o gün yumurtlamadım mı ben her ay düzenli 14-15. gün yumurtlarım adetim 28 gün olurdu bir önce ki ay 3 gün gecikti ilk defa 18. gün yumurtladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…