• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Kızlar gece 5 kere tuvalete kalktım hiç uyuyamadım sabah bişeyler dürttü gittim test aldım ama yapmaya elim varmıyor korkudan az cesaret verin ne olur :( negatifi görürsem çok ağlarım idrarı da tutamıyorum fazla en son 10 da yaptım 11:30 u bekliyorum

Kızlar gece 5 kere tuvalete kalktım hiç uyuyamadım sabah bişeyler dürttü gittim test aldım ama yapmaya elim varmıyor korkudan az cesaret verin ne olur :KK43: negatifi görürsem çok ağlarım idrarı da tutamıyorum fazla en son 10 da yaptım 11:30 u bekliyorum
canım bi cesaret hadi yap...bat a kaç kaldı senin?

3 gün kaldı canım Cuma bat günüm :KK17: şu an ki ruh halimm
tamam dur sakin :) evet bat a 5-4-3 kala test yapıp görenleri biliyoruz....ama bat geçip 1 hafta sonrasında görenleri de biliyoruz...o yüzden önce şu sorumu cevapla....test yaptın..pozitif çıktı, amenna, kan testine koşarsın....ama negatif çıkarsa cumaya kadar bekleyeceğini ve moralini en az düzeyde bozacağını garantilersen kendine :) test yap...

ben kendimle böyle anlaşma yaparak yapıyorum genelde...üzülüyorum evet ama dayanamadın yaptın naz testi, o zmn mecbur 2 gün bekleyeceksin diyorum :)

Ya kizlar dun adet olmadim gunumdu adet sancisi wardi ogelnden beri hafif hafif aksama kadar wardi durmadan kontrol ediyodum yok gelen giden ya umutlanmak istemiyorum ama bu ay 20-30 dkda bir tuvalete kosuyorum idrar tutamiyorum sadece sag gogsum agriyor 2-3 gundur yumurta aki kivaminda akinti war ama belirti aramak istemedigim icin duymazliktan geliyorum testmi alsamki acaba ama cift cizgiyi 19 da gormustum sadece ay icinde 19 20 21 i degerlendirdim ne dersiniz??

Bence cok güzel günleri degerlendirmissin. Bahsettigin türde akintida hamilelik belirtisi:) bikac topikte okumustum. Ayy hadi insallah sende hamissindir:)

Sa
tamam dur sakin :) evet bat a 5-4-3 kala test yapıp görenleri biliyoruz....ama bat geçip 1 hafta sonrasında görenleri de biliyoruz...o yüzden önce şu sorumu cevapla....test yaptın..pozitif çıktı, amenna, kan testine koşarsın....ama negatif çıkarsa cumaya kadar bekleyeceğini ve moralini en az düzeyde bozacağını garantilersen kendine :) test yap...

ben kendimle böyle anlaşma yaparak yapıyorum genelde...üzülüyorum evet ama dayanamadın yaptın naz testi, o zmn mecbur 2 gün bekleyeceksin diyorum :)
Sağol canım desteğin için :) birazdan yapıp haberdar ederim annemde aradı yaptın mı diye :) tamam negatif çıkarsa Cuma'ya kadar üzülmeyeceğim inşallah :) kendimle anlaşmaya çalışıyorum şu an :D beklemeye niyetliydim ama yok dayanamadım

Yine bembeyaz :cry::KK42: ben hamile kalamıyorum herhalde ya :KK43: bişey var 3 aydır deniyorum her yolu olmuyor işte :KK61:
3 aydır deme dr lar guluyor :) canım moralını bozma. gayet normal bısey. stres yapma bosuna. 3 ay cok uzun bır sure degıl. bıze uzun gelıyor ama :(
kac gunun var bata ?

kızlar sımdı bana akıl verın :cry: kendıme faydam yok. 12.gunum bugun
en son pazar gecesı calısmıstık. 3 gun ara vermek ıstıyordum. ama testım erken koyulastı. daha da koyulasabılır benım c den daha koyu oluyor hep. kacırmım dıye de korkuyorum. napım ne zaman calısma olsun. :KK35:
gecen ayıda karsılastırma yaparsınız dıye koydum

Eklentiler

• 4-2.jpg
    4-2.jpg
    72,8 KB · Görüntüleme: 44
  • img1429602867925.jpg
    img1429602867925.jpg
    453,4 KB · Görüntüleme: 52
3 aydır deme dr lar guluyor :) canım moralını bozma. gayet normal bısey. stres yapma bosuna. 3 ay cok uzun bır sure degıl. bıze uzun gelıyor ama :KK43:
kac gunun var bata ?
3 gün :'( Bana 3 yıl gibi geldi yaa çok üzgünüm üzülmeyeceğim belirti aramayacağım diyorum ama elimde değil doktorlarda bizi anlamıyor ben çok istiyorum ya gerçekten çok istiyorum ve çok üzgünüm :KK61:

3 gün :'( Bana 3 yıl gibi geldi yaa çok üzgünüm üzülmeyeceğim belirti aramayacağım diyorum ama elimde değil doktorlarda bizi anlamıyor ben çok istiyorum ya gerçekten çok istiyorum ve çok üzgünüm :KK61:
anlıyorum canım. benımde 3. ayım 2 ay olmayınca gıttım ıste son adetımde. dr dedı cok erken. baktı bısı gormedı. esımede test yaptık onda da sorun yok. demekkı zamanı var. stres cok etkılıyor dıyorlar ya. gercı ben cok streslı bırı de degılım. ama yıne de henuz tutmadı :( sankı herseyı tam yapıyoruz hemen olması gıbı gerekıyor dımı Hoppa

Yine bembeyaz :cry::KK42: ben hamile kalamıyorum herhalde ya :KK43: bişey var 3 aydır deniyorum her yolu olmuyor işte :KK61:
bende 5. deneme oldu olmuyor :) ama her ay bir şeyler daha öğrenip daha da bilinçleniyorum..ovü testini mesela 4. deneme için yapmıştım...snra soğan kürü oldu..bu ay da hormon testlerini öğrendim vs vs vs :) Allha bize de nasip edecek inşallah bir gün

anlıyorum canım. benımde 3. ayım 2 ay olmayınca gıttım ıste son adetımde. dr dedı cok erken. baktı bısı gormedı. esımede test yaptık onda da sorun yok. demekkı zamanı var. stres cok etkılıyor dıyorlar ya. gercı ben cok streslı bırı de degılım. ama yıne de henuz tutmadı :KK43: sankı herseyı tam yapıyoruz hemen olması gıbı gerekıyor dımı Hoppa
Ben ilk ay gitmiştim doktora olmayınca koşa koşa bir sorun gözükmüyor demişti olur sen takma demişti :( ertesi ay da hep yumurtlama olduktan sonra değerlendirdik ondan tutmadı diye düşünüyordum yakalayamadık herhalde diye bu ay erken yumurtladım hiç beklemiyordum testimde yoktu ilişkinin ertesi günü kasığım çok ağrıdı bugün yumurtladım dedim 12. gün yani :( beklemediğimden hiç yatmamıştım 5 dkda kalkmıştım ama olsaydı olurdu işte hiç biri bahane değil ki :( ben ovulasyona kadar stres yapmıyorum ovulasyondan 1 hafta sonra başlıyor stresim :(

bende 5. deneme oldu olmuyor :) ama her ay bir şeyler daha öğrenip daha da bilinçleniyorum..ovü testini mesela 4. deneme için yapmıştım...snra soğan kürü oldu..bu ay da hormon testlerini öğrendim vs vs vs :) Allha bize de nasip edecek inşallah bir gün
İnşallah canım inşallah :( ovulasyon testi sipariş edeceğim bu ay yine geçen ay testtim yoktu hazırlıksız yakalandım yumurtlamaya mayısta gelir inşallah bebekim öyle inanmak istiyorum :(

Ben ilk ay gitmiştim doktora olmayınca koşa koşa bir sorun gözükmüyor demişti olur sen takma demişti :KK43: ertesi ay da hep yumurtlama olduktan sonra değerlendirdik ondan tutmadı diye düşünüyordum yakalayamadık herhalde diye bu ay erken yumurtladım hiç beklemiyordum testimde yoktu ilişkinin ertesi günü kasığım çok ağrıdı bugün yumurtladım dedim 12. gün yani :KK43: beklemediğimden hiç yatmamıştım 5 dkda kalkmıştım ama olsaydı olurdu işte hiç biri bahane değil ki :KK43: ben ovulasyona kadar stres yapmıyorum ovulasyondan 1 hafta sonra başlıyor stresim :KK43:
Canım üzülme ben 1.5 yıldır deniyorum sorunda yok diyolar ama zamanı değil demekki daha canım

Canım üzülme ben 1.5 yıldır deniyorum sorunda yok diyolar ama zamanı değil demekki daha canım
:( gelsin artık bu zaman canım inşallah bu ay senin yüzün güler seni her gördüğümde gebesin gibi geliyor yumurtlamanı yazmandan beri ;) kendimi olumsuz hissediyordum zaten ama dayanamadım yaptım eşim aradı şimdi ben hep başkasının çocuklarını seveceğim herhalde dedim (çok seviyorum çocukları ) ağlama bu ay bende giderim doktora dedi :(

Back