Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Cnm cesaretini toplayip acilde bi kan versene

Cnm prenseste kan vermeye gidiyoo senin test sonucu belli oldumu

yaw ben anlamadım.çook aşırı su içmedim test öncesi ama sabah 10 gibi yapmak sağlıklı sanırım benim hafta sonuna kaldı.buay 26. günde oldum dün yaptım ovi testini erken mi davranmışım?hem boş çıktı.

Merhaba kizlar cuma gecesi aniden kanamam oldu hemen acile gttik doktorumuda aradk maalesef dusuk yapmışım ilk gebeligimdi ve ne yapcagmi bilemiyorum suan
Canm yeni gördm ben ya çok üzüldüm kıyamam sana üzülme diemıorm zor bi süreç ama düşük olunca ikinci bebiş cok cabuk gelirmiş senin de öyle olur inşallah

Maşallah tam koyuluk olmuş. Dün çalışma olduysa yarın olsun canım
ya bu ay ben de adetın 3. gununden ıtıbaren ıncır yemeye basladım. bıde o karısımı yaptım bal tarcın corek otu . ama sabahları 2 cay kasıgı yıyorum ıncırde gunde 2 ya da nadir 3 oldu. 4 aydır test yapıyorum ya 14-17 -14-17 de cıft cızgı olmustu. bugun 11. gunum sasırdım yanı yedıklerımden mı acaba. senınde erken olmusmuydu canım. ve ctesı pazar boyunca akıntım vardı. hemde uzayandan anlamadım. plan yapmıstım planlarım sastı.
daha mı koyulascak acılıcak mı bakalım

Eklentiler

• img1429516431987.jpg
    438,4 KB · Görüntüleme: 64
Erken yumurtlacaksın sanki canım. Benim 15. gün olsu ama ilk kez çok koyu çıkmıştı. Bu yediklerimiz yumurtanın sağlıklı olmasını sağlıyor. İnş. değerlendirebiliyorsundur bu günleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…