- 27 Ağustos 2014
- 246
- 201
- 103
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
-
- #3.901
Canım bugünle beraber 5 gun var adetime az önce baktım cizgi dahada belirginlesmiss inşallah benimde oyle çıkar
Ayyy canım inşallah Rabbim sizlerde nasip eder cok değişik bi duygu bu deli gibi gülüyorum :)
Canimmmm ya inşallah simdi Bakım tekrar cizgi daha belirgin olmus acık pembe cok heyecanlıyım. :)
Dualarımız seninle canım güzel haberlerle gelBirazdan kan tahliline gidicem kızlar dua edin bana nolur . Bakın testin son hali gözle bakınca daha belirgin duruyo ama
Gidicem simdi canım acilde hemen sonuç cikiyo muCnm cesaretini toplayip acilde bi kan versene
Benim hala öyle, hergün adet olcakmışım gibiNormal canım.
Ohh maşallah canım çok güzel değerin, internetten takip ediyorum daha çıkmadı, bakılıyor görünüyor. Bişey değil 1 hafta oldu öğreneli ben hala 2. kan sonucunu bekliyorumÇocuk doğunca söylerler artık
valla bu topikte ev diğer yerlerde gördüğümüze göreeee ovüde koyu iseeee :) bata ne kdr var..test mi yapsan?Dualarımız seninle canım güzel haberlerle gel
1 saate sonuç çıkıyo canımGidicem simdi canım acilde hemen sonuç cikiyo mu
Gidicem simdi canım acilde hemen sonuç cikiyo mu
Daha çok var 9 gün canımvalla bu topikte ev diğer yerlerde gördüğümüze göreeee ovüde koyu iseeee :) bata ne kdr var..test mi yapsan?
Biliyorum canım =)Cnm prenseste kan vermeye gidiyoo senin test sonucu belli oldumu
Maşallah tam koyuluk olmuş. Dün çalışma olduysa yarın olsun canımKızlar ben şimdi tekrar ovu testi yaptım sonuç böyleEki Görüntüle 1501873
peki bu ay cıft cızgıyı ne zaman gordun canımKızlar ben şimdi tekrar ovu testi yaptım sonuç böyleEki Görüntüle 1501873
Hmm.. MasaAllah cnm :)Biliyorum canım =)
Bütün tahliller çıktı bir tek hcg kalmış çıkmayan, bendeki de şans işte. 4 gün önceki kanı bekliyorum hala.
Haftaya 27 sine ilk randevumu aldım dr dan. Bugün 4+4 olduk =)
kesinlikleeeee daha belirginnnnnnCanım en son hali bu :) kan tahliline gidicem dualarımızı esirgemeyin
Canm yeni gördm ben ya çok üzüldüm kıyamam sana üzülme diemıorm zor bi süreç ama düşük olunca ikinci bebiş cok cabuk gelirmiş senin de öyle olur inşallahMerhaba kizlar cuma gecesi aniden kanamam oldu hemen acile gttik doktorumuda aradk maalesef dusuk yapmışımilk gebeligimdi ve ne yapcagmi bilemiyorum suan
canımm bence hamiş olma ihtimalin çoookkk yüksekkKızlar ben şimdi tekrar ovu testi yaptım sonuç böyleEki Görüntüle 1501873
ya bu ay ben de adetın 3. gununden ıtıbaren ıncır yemeye basladım. bıde o karısımı yaptım bal tarcın corek otu . ama sabahları 2 cay kasıgı yıyorum ıncırde gunde 2 ya da nadir 3 oldu. 4 aydır test yapıyorum ya 14-17 -14-17 de cıft cızgı olmustu. bugun 11. gunum sasırdımMaşallah tam koyuluk olmuş. Dün çalışma olduysa yarın olsun canım
Erken yumurtlacaksın sanki canım. Benim 15. gün olsu ama ilk kez çok koyu çıkmıştı. Bu yediklerimiz yumurtanın sağlıklı olmasını sağlıyor. İnş. değerlendirebiliyorsundur bu günleriya bu ay ben de adetın 3. gununden ıtıbaren ıncır yemeye basladım. bıde o karısımı yaptım bal tarcın corek otu . ama sabahları 2 cay kasıgı yıyorum ıncırde gunde 2 ya da nadir 3 oldu. 4 aydır test yapıyorum ya 14-17 -14-17 de cıft cızgı olmustu. bugun 11. gunum sasırdımyanı yedıklerımden mı acaba. senınde erken olmusmuydu canım. ve ctesı pazar boyunca akıntım vardı. hemde uzayandan anlamadım. plan yapmıstım planlarım sastı.
daha mı koyulascak acılıcak mı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?