- 9 Ocak 2015
- 7.689
- 5.981
- 448
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
-
- #3.921
dun deegerlendırdık. testı sabah yaptım 11 olanı ıste. ama 3 gun ara vermek ıstıyodum. teste gore veremıcem. aksamda yapım belkı pik olur. ya da yarın. carsambaya kalmaz gıbı. o yuzden sıstemım bozulduErken yumurtlacaksın sanki canım. Benim 15. gün olsu ama ilk kez çok koyu çıkmıştı. Bu yediklerimiz yumurtanın sağlıklı olmasını sağlıyor. İnş. değerlendirebiliyorsundur bu günleri
Akşam pik yaparsa yarın sabahı mutlaka değerlendir. Olmazsa yarınki teste göre hareket edersin.dun deegerlendırdık. testı sabah yaptım 11 olanı ıste. ama 3 gun ara vermek ıstıyodum. teste gore veremıcem. aksamda yapım belkı pik olur. ya da yarın. carsambaya kalmaz gıbı. o yuzden sıstemım bozuldu
Ayy maşAllah maşAllah canBiliyorum canım =)
Bütün tahliller çıktı bir tek hcg kalmış çıkmayan, bendeki de şans işte. 4 gün önceki kanı bekliyorum hala.
Haftaya 27 sine ilk randevumu aldım dr dan. Bugün 4+4 olduk =)
16. Gün gördüm canım geçen çarşamba günüpeki bu ay cıft cızgıyı ne zaman gordun canımkacıncı gun
sabah cok zor ya. mumkun degıl bızım sabah calısmamız.Akşam pik yaparsa yarın sabahı mutlaka değerlendir. Olmazsa yarınki teste göre hareket edersin.
o zaman sen de ılgınclık var mujdelı bır haber olabılır. sanmıyorum 2 kez yumurtlama olsun. pekı sılıklestı mı. sılıklesıp tekrar koyulastıysa ne guzel işteAyy maşAllah maşAllah can
16. Gün gördüm canım geçen çarşamba günü
Akşam çocuğu olur sizinki desabah cok zor ya. mumkun degıl bızım sabah calısmamız.saatı kurup kalkmam lazım. öle de cocuk olmaz.kurmaca cocuk cunku 7 de esım 7,30 da ben evden cıkıyoruz. hadı 1 saat yatcam 5 de uyanmamız lazım =))
neyse bakalım testler nasıl cıkcak merak edıyorum
sabah aslında daha ıyı dıyorlar ama calısan ıcın cok zor canım. mıllı gorev gıbı alarmla uyanıp calısmak :) ımkansız. belkı yarın catlar. 2 gun ara vermıs olurum en azında bu aksam olmasında.Akşam çocuğu olur sizinki de
Benim haftasonuna denk geldiği için sabah olmuştu, gerçi eşimde raporluydu o hafta evdeydi
Başka zaman olsa bizimde denk gelmezdi
Emri vak-i oldumu olmuyor canım spontane ortam yaratmak gereksabah aslında daha ıyı dıyorlar ama calısan ıcın cok zor canım. mıllı gorev gıbı alarmla uyanıp calısmak :) ımkansız. belkı yarın catlar. 2 gun ara vermıs olurum en azında bu aksam olmasında.
beslıcem artık kocamı. hıc beklemıyordum ya 11 gun . soktayım hala :) gec olurdu erken olmazdı . belkı kısmetım boledır .
ınsallah tek calısmada bole hamıle kalıyorlar herhalde :) ama esım testte kendı kendıne calısmıstı gecen persembe :)) adetten sonra ılk calısmam oldu. ertesı gun bole koyu cızgı gorunce telas yaptım bı anEmri vak-i oldumu olmuyor canım spontane ortam yaratmak gerek
2 gün ara vermek de iyi olur, hakkında hayırlısı olan olsun edoşum, dediğin gibi kısmetin belki bu şekildedir
Canm geçmiş olsn ya dün giremedm de uzak kaldm sizeGünaydın kızlar herkeseeeee
Ben hala cok hastayım gec uyuyamadim hic heryeriM ağrıyordusabaha Karsi uyumusum işede gitmedim yeni uyandım basımı kaldıramıyorum
Canım ne güzel inş bu denemelernzde kavusursnz bebişinizeHerkese günaydııınn..ben adetin 3. günü yani cumartesi dr a gittim...kan evrdim..hormonlar normal çıktı..sol tarafta oluşmaya başlayacak 6 yumurta tespit etti..o kdr mutlu oldum kiiiiiii....sağ tarafta çikolata kistim 2.5 cm...ne büyük ne küçük...3 ay kdr daha doğal yolla deneyin dedi (bizim 4. denemeydi bu ay biliyorsunuz) sonra yumurta takibi vs yaparız dedi..hayırlısı artık...haber vereyim dedim
Canım değerler hep referans aralıkları içerisinde ben de göstermedim araştırmalarıma göre iyi...Canım ne güzel inş bu denemelernzde kavusursnz bebişinizecanm hormon degerlerini yazar mısn benm de sonuçları cıktı da göstermedm daha dr a
testle de takıp edıyorsan kacırmazsın canım. ben de ole planlamıstım ama bu ay erken yumurtlıcamKızlar bir şey soracağım. Benim geçen ay 10-12-14-17-18-19da çalışma oldu ben 17.de yum olacak diye belirledim testte..ama adetim 3 gün önce geldi buna göre telefondaki program 15. gün yum oldu hesapladı (ama testlerde baya silikti 15. gün)...Telefona göre 15de yum olduysa kaçırmamış gibiyim...e 18de de olduysa yine kaçırmadım :)
dr a sordum yine gebelik olmayınca..o kdr sık ilişki de kaliteyi etkiler dedi..12-14-16 dedi...iyi de ya 10. da yumurtluyorsam? ya 18de yum oluyorsa...hiç bilgi vermiyorlar...Elbette Rabbimin takdiri ama tabii ki elimden geleni de yapmak istiyorum...
Şimdi sizce üst üste ilişki kaliteyi o kdr aşağı çeker mi? e 3 günlük perhiz yapalım dersek o zmn da günü kaçırma olmaz mı?
Canmmm yeni gördm testlerini inşallah güzel haberlerle dönersn cok sevindm yaGidicem simdi canım acilde hemen sonuç cikiyo mu
testle de takıp edıyorsan kacırmazsın canım. ben de ole planlamıstım ama bu ay erken yumurtlıcamdun ılk kez calıstım adet sonrası 10. gunumdu. bugun yarın yumurta catlarsa ara verememıs olcam
ama dr ole dedıyse demekkı 12 de ancak olusur. sende o zaman test yapmaya basla. 14 de bakarsın daha tam olmamıssa 12-15 yapkendıne gore ayarlarsın. bende 2 gunde 1 denemedım dedım. olmadı dedım . benımkı hıc yorum yapmadı 2 ay denedım dıyınce gulmustu sadece. normal karsılıyorlar yanı. ama senın ozel durumun varmıs kıstın. bu ay soldan yumurtlıcaksın ıns tutar o zaman canım
Canm benmde böyle e2 yüksek gibiCanım değerler hep referans aralıkları içerisinde ben de göstermedim araştırmalarıma göre iyi...
ama yazayım: TSH: 1.16
FSH: 4.43
LH: 4.16
E2: 37.57 (adetin 3. günü)
ben 2 gun ara vererek denedım olmadı. o yuzden 3 yapıcaktım. fakat nasıp olmıcak galıba :) valla ablam 2 kez hamıle kaldı ( ıkısıde dustu gercı) 2 aydır olmayınca ole konustuk onla da. yuh sapıkmısınız sız dıyo :) bız hafta da 2 kere gırıyoduk dıyo. demek olacagı varsa oluyor. belkı o cok dogurgan. ılk ay da olmustu ıkısı de.İnşallahhhhhh...3 gün ara vermek mi mantıklı 12 14 16 gibi gün aşırı mı kafam karışıyor...
canim bence testlere cok kafa yormadan gun asiribirliktelik olsun cunku gbbc gittiginde testte cift cizgiyken yumurta yoktu cok erkendi ben gittigimde 18 cift cizgiydi yumurta coktan catlamis gitmisti ben ilk cocugumda masaAllah ilk ayimda hamile kalmistim ama teste gore gec kaldigim icin 2 aydir kalamiyorum yani teste cok guvenme stres de olma hic bi. Problemin yok cok sukur bu ay olur inssabah cok zor ya. mumkun degıl bızım sabah calısmamız.saatı kurup kalkmam lazım. öle de cocuk olmaz.kurmaca cocuk cunku 7 de esım 7,30 da ben evden cıkıyoruz. hadı 1 saat yatcam 5 de uyanmamız lazım =))
neyse bakalım testler nasıl cıkcak merak edıyorum
Bir doktora göstermelisin bence....FSH da yüksek gibi..referans aralıkları neden yok ki sende yaaa...benm mesela FSH 3.5-12.5 arası ref değerleri....Canm benmde böyle e2 yüksek gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?