• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

canim bence testlere cok kafa yormadan gun asiribirliktelik olsun cunku gbbc gittiginde testte cift cizgiyken yumurta yoktu cok erkendi ben gittigimde 18 cift cizgiydi yumurta coktan catlamis gitmisti ben ilk cocugumda masaAllah ilk ayimda hamile kalmistim ama teste gore gec kaldigim icin 2 aydir kalamiyorum yani teste cok guvenme stres de olma hic bi. Problemin yok cok sukur bu ay olur ins:-)
ama dun akıntım da coktu. teste guvenmıceksek mahvolduk. aha deprosyana gırdım su an :mad:
gecen ay ole yaptım olmadı. bu ay guya baska yol denıcektım. ne bılım valla kafam karıstı.

ben 2 gun ara vererek denedım olmadı. o yuzden 3 yapıcaktım. fakat nasıp olmıcak galıba :) valla ablam 2 kez hamıle kaldı ( ıkısıde dustu gercı) 2 aydır olmayınca ole konustuk onla da. yuh sapıkmısınız sız dıyo :) bız hafta da 2 kere gırıyoduk dıyo. demek olacagı varsa oluyor. belkı o cok dogurgan. ılk ay da olmustu ıkısı de.
bılemedımkı. denıyoruz ıste degısık degısık :KK66:
evet doğurganlık...stresli iş hayatı...kişilik/yapı vs vs bir sürü parametre var etkileyen...insanlar nasıl tek seferde oluyor anlamıyorum :D onlara maşallaaahhh bize inşallahhh :)

adetin ilk günleri ve deneme aşamalarında full pozitifim....yumdan snraki 1 hafta da öyle...adet yaklaştıkça ben bir panik...ve adet olmayla birlikte hönkürdeyerek ağlaamlar...snra yine sil baştan :)

Bir doktora göstermelisin bence....FSH da yüksek gibi..referans aralıkları neden yok ki sende yaaa...benm mesela FSH 3.5-12.5 arası ref değerleri....
Bilmıorm cnm yazmıo bi eczacı arkadas norml dedi ama bilmuorm :( pazartesi yumurta takibi için gidicem zaten o zamn göstercm dr da tahlilleri ama nette ben de baktm fsh bu kadar yüksek yok pek kimsede ya :(

Bilmıorm cnm yazmıo bi eczacı arkadas norml dedi ama bilmuorm :KK43: pazartesi yumurta takibi için gidicem zaten o zamn göstercm dr da tahlilleri ama nette ben de baktm fsh bu kadar yüksek yok pek kimsede ya :KK43:
Göster göster...yaz bize de mutlaka....Çok şükür doktorlar yakınımızda Allah çaresiz dert vermesin :)

evet doğurganlık...stresli iş hayatı...kişilik/yapı vs vs bir sürü parametre var etkileyen...insanlar nasıl tek seferde oluyor anlamıyorum :KK70: onlara maşallaaahhh bize inşallahhh :)

adetin ilk günleri ve deneme aşamalarında full pozitifim....yumdan snraki 1 hafta da öyle...adet yaklaştıkça ben bir panik...ve adet olmayla birlikte hönkürdeyerek ağlaamlar...snra yine sil baştan :)
kac aydır denıyorsunkı. benım bu 3. olcak ama aglamıyorum cok uzulmuyorum. hatta dıyorum acaba ıstemıyormuyum. ama yok ole bısey. kesınlıkle ıstıyorum =) ben hep sakınım. hep olmıcak gozuyle bakıyorum. uzulmım dıye kendı kendımı frenlıyorum herhalde:KK48:

kac aydır denıyorsunkı. benım bu 3. olcak ama aglamıyorum cok uzulmuyorum. hatta dıyorum acaba ıstemıyormuyum. ama yok ole bısey. kesınlıkle ıstıyorum =) ben hep sakınım. hep olmıcak gozuyle bakıyorum. uzulmım dıye kendı kendımı frenlıyorum herhalde:KK48:
Benim bu ay 5 olacak :) buraya ilk bakmaya başladığımda 5-7-13. kez deneyenler ne çok demiştim...hemencik 4 ay geçiverdi bile...

ama dun akıntım da coktu. teste guvenmıceksek mahvolduk. aha deprosyana gırdım su an :mad:
gecen ay ole yaptım olmadı. bu ay guya baska yol denıcektım. ne bılım valla kafam karıstı.
canim o akinti hangi gun basladi mesela benim 11. Gun basliyo 18-19gun bitiyo bu ay tam ortasini degerlendircem ins bide ben hayirlisiyla ins rerkek olsun diye sadece belli gunler degerlendiriyodum yani kisaca senin akintin bana gore daha erken baslamasi lazim 9.gun felan cunku sen 28 ben 30 da bir oluyorum sen akinti gunlerini bir gun arayla degerlendir bence yinede sen bilirsin canim;-)

canim o akinti hangi gun basladi mesela benim 11. Gun basliyo 18-19gun bitiyo bu ay tam ortasini degerlendircem ins bide ben hayirlisiyla ins rerkek olsun diye sadece belli gunler degerlendiriyodum yani kisaca senin akintin bana gore daha erken baslamasi lazim 9.gun felan cunku sen 28 ben 30 da bir oluyorum sen akinti gunlerini bir gun arayla degerlendir bence yinede sen bilirsin canim;-)
9. gun basladı ama. aslında adet bıtımı yavas yavas basladı 2 gundur net . bakalım canım degerlendırmeye calısıcam. hakkımızda hayırlısı olur ıns bu ay. bana kız erkek fark etmez :) ılk olacagı ıcın ;)

ınsallah tek calısmada bole hamıle kalıyorlar herhalde :) ama esım testte kendı kendıne calısmıstı gecen persembe :)) adetten sonra ılk calısmam oldu. ertesı gun bole koyu cızgı gorunce telas yaptım bı an:KK17:
Yarın da olursa çalışma telaş yapmana gerek yok canım ;)
Kızlar bir şey soracağım. Benim geçen ay 10-12-14-17-18-19da çalışma oldu ben 17.de yum olacak diye belirledim testte..ama adetim 3 gün önce geldi buna göre telefondaki program 15. gün yum oldu hesapladı (ama testlerde baya silikti 15. gün)...Telefona göre 15de yum olduysa kaçırmamış gibiyim...e 18de de olduysa yine kaçırmadım :)

dr a sordum yine gebelik olmayınca..o kdr sık ilişki de kaliteyi etkiler dedi..12-14-16 dedi...iyi de ya 10. da yumurtluyorsam? ya 18de yum oluyorsa...hiç bilgi vermiyorlar...Elbette Rabbimin takdiri ama tabii ki elimden geleni de yapmak istiyorum...

Şimdi sizce üst üste ilişki kaliteyi o kdr aşağı çeker mi? e 3 günlük perhiz yapalım dersek o zmn da günü kaçırma olmaz mı?
Drlar da bir alem hem günaşırı diyorlar yapınca da sık yapmayın diyorlar =))

Kızlar maalesef negatif cikti :KK61::KK61:
Canım amaa yaaa üzme kendini demedim mi ben sana:110:
Çok erken testi yaptın. Bende böyle yapmıştım hatırlasanıza. Bata 4 kala pazar sabahı negatifti, 2 kala salı günü pozitifti. En güzeli 2-3 gün kalaya kadar beklemek. Çok okudum topiklerde negatif çıkıp kanda 2-3 gün sonra 60-70 oluyor değerleri. Hem oldu ki olmadı diyelim bu ay, çok gençsin canım benin yaa. Görende 35 yaşını geçmiş zannedecek :KK15::KK15::KK15:

Yarın da olursa çalışma telaş yapmana gerek yok canım :KK66:

Drlar da bir alem hem günaşırı diyorlar yapınca da sık yapmayın diyorlar =))

Canım amaa yaaa üzme kendini demedim mi ben sana:110:
Çok erken testi yaptın. Bende böyle yapmıştım hatırlasanıza. Bata 4 kala pazar sabahı negatifti, 2 kala salı günü pozitifti. En güzeli 2-3 gün kalaya kadar beklemek. Çok okudum topiklerde negatif çıkıp kanda 2-3 gün sonra 60-70 oluyor değerleri. Hem oldu ki olmadı diyelim bu ay, çok gençsin canım benin yaa. Görende 35 yaşını geçmiş zannedecek :KK15::KK15::KK15:
sabah degılde aksam calısma olur yarın. ıns gec kalmaz. ıyı oldu erken olması :) cok gun saymam ıste :D

Back