- 4 Ocak 2015
- 4.096
- 3.475
- 358
- 41
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
- #3.861
Eğer yumurtlamadan 14 gün sonra oluyosa bata 9 gün var canımCanım bu iste bi gariplik var ya nasıl boyle cikiyo kaçıncı gunundu senin canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eğer yumurtlamadan 14 gün sonra oluyosa bata 9 gün var canımCanım bu iste bi gariplik var ya nasıl boyle cikiyo kaçıncı gunundu senin canim
Eğer yumurtlamadan 14 gün sonra oluyosa bata 9 gün var canım
Sağol canım evet ben iyisi dediğin gibi yapayım 3 4 saat sonra tekrar yapayım bi off valla bu testler insana kafayı yedirtiyo yaaCanım elinde fazla test varsa 3-4 saat sonra bidaha yap bakalım siliklesicekmi ama fazlada takilma teste canım Bnmde hic çift cizgi çıkmadı biliyorsun
Eğer yumurtlamadan 14 gün sonra oluyosa bata 9 gün var canım
Ayy inşallah canım yaa evet doktor yok demişti o zaman geçen salı gittiğimde bu akşam yada yarın çatlar demißti canım 3 4 saat sonra tekrar edeyim eğer yine böyle çıkarsa bi test alıp yapayım canımBence hamilesin:)) yani öyle olmasini umud ediyorum. Sen yanlis hatirlamiyosam 2 hafta önce cift cizgi gördün bende sana yorum yapmistim erken ovu olabilir bende oldu die. 8.günündü sanirim gerci dr yumurta göremedi demistin ama durduk yerede koyu cikmaz ki bu test sürekli hadi 1 tanesi bozuktu hepmi sana denk geldi bozuk olan? Yani bu cift cizgi tesadüf deil bence senin o ilk cizgi görmenin üzerine 14 gün gecmistir. İstersen bi geb testi yap:)
bence de bana ilk gordugumde hamilesin hissi uyandirdin canim kivirciginki de boyle olmustu ya sabret onun gibi son anda gebelik testi yap yada simdi : )Kızlarrr azönce öylesine bi ovulasyon testi yaptım bakarmısınız bi
uiyice kafayı yicem ben yaa
Eki Görüntüle 1501730
Ayy inşallah canım yaa evet doktor yok demişti o zaman geçen salı gittiğimde bu akşam yada yarın çatlar demißti canım 3 4 saat sonra tekrar edeyim eğer yine böyle çıkarsa bi test alıp yapayım canım
InşAllah canım herzaman burdaki bütün arkadaşlarım için dua ediyorum bak şmdi geçen salı gittiğimde 2 adet yumurtam vardı birisi 21 biriside 16 idi ama 16 olanın şimdiye kadar çatlaması lazımdı ama değilmi yada dediğim gibi çatlamadı o kiste dönüştü canım2kere catlamistir belki.. İnsallah hamis cikar bizede bol bol dua edersin canim takipteyim seni :)
InşAllah canım herzaman burdaki bütün arkadaşlarım için dua ediyorum bak şmdi geçen salı gittiğimde 2 adet yumurtam vardı birisi 21 biriside 16 idi ama 16 olanın şimdiye kadar çatlaması lazımdı ama değilmi yada dediğim gibi çatlamadı o kiste dönüştü canım
Amin canm..lutfen bana soylediklerini hatrla sende uzme kendini herseyde vardr bi hayr diyelim Allah m kimseyi sinamasn bu sekilde..aminsürekli Ağlıyorum bugün Tutamıyorum kendimi içim çok acıdi yine canım yanıyor irmlpy nin yazdıkları , yaşadıklarımı hatırlattı meğerse hiç geçmemiş acım Rabbim hepimize tez zamanda sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin
su alttakınde ben de bısey goruyor gıbıyımmmmKizlarrrrrr suan heyecandan ölebilirim hastalığımı falan unuttum o kadar yani
test Yaptım sizde bakın ben hayal mi görüyorum hastalık mi vurdu basıma yoksaaaa
Prenses canm cizgi var gbi hadi hayrlisi insallah :) nekadar surede belirdi cizgi..canm yarim saatten sonrasini pek ciddiye alma bakKizlarrrrrr suan heyecandan ölebilirim hastalığımı falan unuttum o kadar yani
test Yaptım sizde bakın ben hayal mi görüyorum hastalık mi vurdu basıma yoksaaaa
su alttakınde ben de bısey goruyor gıbıyımmmm
Canım 15-20 dkka icinde ciktiPrenses canm cizgi var gbi hadi hayrlisi insallah :) nekadar surede belirdi cizgi..canm yarim saatten sonrasini pek ciddiye alma bak
sakin ol canımm. ay hadı ınsallah ya. sabah yap muhakkakÇıplak gözle daha belli oluyo ya bayillicagimmmmmmmm
Canım 15-20 dkka icinde cikti
sakin ol canımm. ay hadı ınsallah ya. sabah yap muhakkak
ınsallahhh canım ınsallah vardır. vay be senı de yolcu etcez desene :) buraları bıze bırakInşallah doğrudur bu gördüğümüz sabah yapcam umarım vardirda daha belirgin çıkar kuzum ya
yere bırakıp cekseydın ya sok oldu prenses elınden bırakmıyor testı