• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Eğer yumurtlamadan 14 gün sonra oluyosa bata 9 gün var canım

Bence hamilesin:)) yani öyle olmasini umud ediyorum. Sen yanlis hatirlamiyosam 2 hafta önce cift cizgi gördün bende sana yorum yapmistim erken ovu olabilir bende oldu die. 8.günündü sanirim gerci dr yumurta göremedi demistin ama durduk yerede koyu cikmaz ki bu test sürekli hadi 1 tanesi bozuktu hepmi sana denk geldi bozuk olan? Yani bu cift cizgi tesadüf deil bence senin o ilk cizgi görmenin üzerine 14 gün gecmistir. İstersen bi geb testi yap:)

Bence hamilesin:)) yani öyle olmasini umud ediyorum. Sen yanlis hatirlamiyosam 2 hafta önce cift cizgi gördün bende sana yorum yapmistim erken ovu olabilir bende oldu die. 8.günündü sanirim gerci dr yumurta göremedi demistin ama durduk yerede koyu cikmaz ki bu test sürekli hadi 1 tanesi bozuktu hepmi sana denk geldi bozuk olan? Yani bu cift cizgi tesadüf deil bence senin o ilk cizgi görmenin üzerine 14 gün gecmistir. İstersen bi geb testi yap:)
Ayy inşallah canım yaa evet doktor yok demişti o zaman geçen salı gittiğimde bu akşam yada yarın çatlar demißti canım 3 4 saat sonra tekrar edeyim eğer yine böyle çıkarsa bi test alıp yapayım canım

Ayy inşallah canım yaa evet doktor yok demişti o zaman geçen salı gittiğimde bu akşam yada yarın çatlar demißti canım 3 4 saat sonra tekrar edeyim eğer yine böyle çıkarsa bi test alıp yapayım canım

2kere catlamistir belki.. İnsallah hamis cikar bizede bol bol dua edersin canim;) takipteyim seni :)

2kere catlamistir belki.. İnsallah hamis cikar bizede bol bol dua edersin canim:KK66: takipteyim seni :)
InşAllah canım herzaman burdaki bütün arkadaşlarım için dua ediyorum bak şmdi geçen salı gittiğimde 2 adet yumurtam vardı birisi 21 biriside 16 idi ama 16 olanın şimdiye kadar çatlaması lazımdı ama değilmi yada dediğim gibi çatlamadı o kiste dönüştü canım

InşAllah canım herzaman burdaki bütün arkadaşlarım için dua ediyorum bak şmdi geçen salı gittiğimde 2 adet yumurtam vardı birisi 21 biriside 16 idi ama 16 olanın şimdiye kadar çatlaması lazımdı ama değilmi yada dediğim gibi çatlamadı o kiste dönüştü canım

Kötüyü düsünmeyelim tabi ama olduda kiste dönüstü bunun bu koyulukla alakasi yoktur. Bence sen regl bitimi ve gecen hafta olmak üzere 2 kere yumurtlamis olabilirsin. Diger bi ihtimalle o 16lik yavas büyüdüde catlicak mi acaba? Ayy cok karisik:) fabrika gbi yumurta üretmisin bu ay:) benim fikrim; testi tekrarla yine koyu cikarsa geb testi yap insallah hamilesindir.. Test negatif cikarsada bu aksam romantik bi gece gecir:) tüm ihtimalleri degerlendr yani.

sürekli Ağlıyorum bugün Tutamıyorum kendimi içim çok acıdi yine canım yanıyor irmlpy irmlpy nin yazdıkları , yaşadıklarımı hatırlattı meğerse hiç geçmemiş acım Rabbim hepimize tez zamanda sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin
Amin canm..lutfen bana soylediklerini hatrla sende uzme kendini herseyde vardr bi hayr diyelim :( Allah m kimseyi sinamasn bu sekilde..amin

Kizlarrrrrr suan heyecandan ölebilirim hastalığımı falan unuttum o kadar yani
test Yaptım sizde bakın ben hayal mi görüyorum hastalık mi vurdu basıma yoksaaaa :rolleyes:

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    52,8 KB · Görüntüleme: 76
  • image.jpg
    image.jpg
    61,6 KB · Görüntüleme: 81
  • image.jpg
    image.jpg
    42 KB · Görüntüleme: 76
Kizlarrrrrr suan heyecandan ölebilirim hastalığımı falan unuttum o kadar yani
test Yaptım sizde bakın ben hayal mi görüyorum hastalık mi vurdu basıma yoksaaaa :rolleyes:
Prenses canm cizgi var gbi hadi hayrlisi insallah :) nekadar surede belirdi cizgi..canm yarim saatten sonrasini pek ciddiye alma bak

Back