• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

dur sımdı deme . yarın kesınlesınce dersın :KK66:
e o cızgı hayalıyle yasıyoruz canım. gayet normal davranısın. =) :KK6:

Valla kuzum hayal ki ne hayal :KK17:
canım senin ovu testlerinde hep belirgin çıkıyordu değil mi???? ben sana demiştim hamiş olabilirsin onun için silikleşmemiştir diyeee :KK73:

Evet canım hic çift cizgi cok koyu çıkmadı uzuluyodum hatta biliyorsunuz sizde inşallah Yarin sabah yaptığımda daha belirgin olur gördüğümüz o şey gerçektir:KK68:
prensinin_prensesi prensinin_prensesi gecmis olsun canim ayyy bide cok sewindim hayirli olsun simdiden ins sabah daha koyu cikar:-)

Ayyy canım cok Sağol hayalet çizgiyi gören bi ben degilim demekki Allah'ım inşallah vardır biseyler cok Ümitlenmek istiyorumda :KK33:

Kizlarrrrrr suan heyecandan ölebilirim hastalığımı falan unuttum o kadar yani
test Yaptım sizde bakın ben hayal mi görüyorum hastalık mi vurdu basıma yoksaaaa :rolleyes:
Ben ne dedim sana ;) Bir bebişimiz daha geliyor şükür, darısı bütün arkadaşlarımıza :KK68::KK68::KK68:

ayy bende gördümmm insallah koyulasır yarın:KK9::KK9::KK9: darısı basımıza:KK6:

Allah'ım bi ben degilim hayalet çizgiyi gorennn cok Şükür inşallah sabah koyu çıkar bu kadar kisi yanılmış olmayız :KK36:
Ben ne dedim sana :KK66: Bir bebişimiz daha geliyor şükür, darısı bütün arkadaşlarımıza :KK68::KK68::KK68:

Ayyy kuzum inşallah bu kadar kisi yanilmiyodur vardır biseyler kendimi kaptırmak istemiyorum :KK17:

Allah'ım bi ben degilim hayalet çizgiyi gorennn cok Şükür inşallah sabah koyu çıkar bu kadar kisi yanılmış olmayız :KK36:

Ayyy kuzum inşallah bu kadar kisi yanilmiyodur vardır biseyler kendimi kaptırmak istemiyorum :KK17:
Yarın ola hayrola kuzummm. Bu kadar insan da yanılıyor olamaz ama ;) Yarın sabah 2. çizgin çıkar çıkmaz hemen kan vermeye gidiyorsun :KK55:

Ooyyh beninkidr boyleydi cnm benimki 2 dk sonra belirmisti batina kac gun var cnm biliyosun ben 4 gun varken kan vermistim 71,6 cikmisti dunde tekrar verdim 347.9 cikti darisiiii sana cnm :-)

Canım bugünle beraber 5 gun var adetime az önce baktım cizgi dahada belirginlesmiss inşallah benimde oyle çıkar
Bende görüyorum o cizgiyi:) topigin sahibide hamis olduguna göre arkasindan geliriz insallah bu ay:))

Ayyy canım inşallah Rabbim sizlerde nasip eder cok değişik bi duygu bu deli gibi gülüyorum :)
Ayy prenses canım bende görüyorum çigi varya hadi inşAllah yarın dahada koyulaşır canım :KK49::KK9:

Canimmmm ya inşallah simdi Bakım tekrar cizgi daha belirgin olmus acık pembe cok heyecanlıyım. :)

:KK17:Birazdan kan tahliline gidicem kızlar dua edin bana nolur . Bakın testin son hali gözle bakınca daha belirgin duruyo ama

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    199,1 KB · Görüntüleme: 73
Canım bugünle beraber 5 gun var adetime az önce baktım cizgi dahada belirginlesmiss inşallah benimde oyle çıkar

Ayyy canım inşallah Rabbim sizlerde nasip eder cok değişik bi duygu bu deli gibi gülüyorum :)

Canimmmm ya inşallah simdi Bakım tekrar cizgi daha belirgin olmus acık pembe cok heyecanlıyım. :)
canım testin fotosunu düz çekip tekrar göndersene bakalımm gözümüz gönlümüz açılsın :-)

Back