- 9 Ocak 2015
- 7.689
- 5.981
- 448
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
-
- #3.881
dur sımdı deme . yarın kesınlesınce dersınkoynumda saklicam deli gibi gülüyorum ya esime falan desem delimisin sen nerde cizgi der
ayyyy tatlım ben bişeyler görüyorum sankiiiiiKizlarrrrrr suan heyecandan ölebilirim hastalığımı falan unuttum o kadar yani
test Yaptım sizde bakın ben hayal mi görüyorum hastalık mi vurdu basıma yoksaaaa
canım senin ovu testlerinde hep belirgin çıkıyordu değil mi???? ben sana demiştim hamiş olabilirsin onun için silikleşmemiştir diyeeeÇıplak gözle daha belli oluyo ya bayillicagimmmmmmmm
Canım 15-20 dkka icinde cikti
dur sımdı deme . yarın kesınlesınce dersın
e o cızgı hayalıyle yasıyoruz canım. gayet normal davranısın. =)
canım senin ovu testlerinde hep belirgin çıkıyordu değil mi???? ben sana demiştim hamiş olabilirsin onun için silikleşmemiştir diyeee
prensinin_prensesi gecmis olsun canim ayyy bide cok sewindim hayirli olsun simdiden ins sabah daha koyu cikar
Kizlarrrrrr suan heyecandan ölebilirim hastalığımı falan unuttum o kadar yani
test Yaptım sizde bakın ben hayal mi görüyorum hastalık mi vurdu basıma yoksaaaa
Ben ne dedim sanaKizlarrrrrr suan heyecandan ölebilirim hastalığımı falan unuttum o kadar yani
ayy bende gördümmm insallah koyulasır yarındarısı basımıza
Ben ne dedim sanaBir bebişimiz daha geliyor şükür, darısı bütün arkadaşlarımıza
Yarın ola hayrola kuzummm. Bu kadar insan da yanılıyor olamaz amaAllah'ım bi ben degilim hayalet çizgiyi gorennn cok Şükür inşallah sabah koyu çıkar bu kadar kisi yanılmış olmayız
Ayyy kuzum inşallah bu kadar kisi yanilmiyodur vardır biseyler kendimi kaptırmak istemiyorum
Yarın ola hayrola kuzummm. Bu kadar insan da yanılıyor olamaz amaYarın sabah 2. çizgin çıkar çıkmaz hemen kan vermeye gidiyorsun
Çıplak gözle daha belli oluyo ya bayillicagimmmmmmmm
Canım 15-20 dkka icinde cikti
Kizlarrrrrr suan heyecandan ölebilirim hastalığımı falan unuttum o kadar yani
Ayy prenses canım bende görüyorum çigi varya hadi inşAllah yarın dahada koyulaşır canımKizlarrrrrr suan heyecandan ölebilirim hastalığımı falan unuttum o kadar yani
Ooyyh beninkidr boyleydi cnm benimki 2 dk sonra belirmisti batina kac gun var cnm biliyosun ben 4 gun varken kan vermistim 71,6 cikmisti dunde tekrar verdim 347.9 cikti darisiiii sana cnm
Bende görüyorum o cizgiyi:) topigin sahibide hamis olduguna göre arkasindan geliriz insallah bu ay:))
Ayy prenses canım bende görüyorum çigi varya hadi inşAllah yarın dahada koyulaşır canım
Birazdan kan tahliline gidicem kızlar dua edin bana nolur . Bakın testin son hali gözle bakınca daha belirgin duruyo ama
canım testin fotosunu düz çekip tekrar göndersene bakalımm gözümüz gönlümüz açılsınCanım bugünle beraber 5 gun var adetime az önce baktım cizgi dahada belirginlesmiss inşallah benimde oyle çıkar
Ayyy canım inşallah Rabbim sizlerde nasip eder cok değişik bi duygu bu deli gibi gülüyorum :)
Canimmmm ya inşallah simdi Bakım tekrar cizgi daha belirgin olmus acık pembe cok heyecanlıyım. :)
daha belırgınBirazdan kan tahliline gidicem kızlar dua edin bana nolur . Bakın testin son hali gözle bakınca daha belirgin duruyo ama
Canım en son hali bu :) kan tahliline gidicem dualarımızı esirgemeyincanım testin fotosunu düz çekip tekrar göndersene bakalımm gözümüz gönlümüz açılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?