Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Günaydın kızlar
Ovulasyon gününde kac gün pozitif gördünüz?
Ben subatta 2 , martta 3 gün pespese pozitif gördüm. normal midir? yumurtam gec mi catlıyor acaba?

Günaydın kızlar
Ben subatta 2 , martta 3 gün pespese pozitif gördüm. normal midir? yumurtam gec mi catlıyor acaba?
Gunaydin canim. Esit koyulukta ya da c den daha koyu oldugu ani soruyosan. Benim 1 kez oluyo sonra acilmaya basliyo. Mesela sabah t cden koyuysa.aksam yaptigimda acilmaya baslamis oluyor.

6 gün var canım bata Allah bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin :) bize de nasip etsin inşallah sanırım bizim de atmamız gerekiyor kafamızdan senin kaçıncı denemeydi ?

Günaydın kızlar
Ben 2 gün koyu gördüm canım. İlkinde ikisi eşit koyuluktaydı o gün çalışma oldu. Ertesi gün T daha koyuydu C den o gün olmadı. Ertesi gün ssilikleşti o gün oldu tekrar çalışma.

Gunaydin canim. Esit koyulukta ya da c den daha koyu oldugu ani soruyosan. Benim 1 kez oluyo sonra acilmaya basliyo. Mesela sabah t cden koyuysa.aksam yaptigimda acilmaya baslamis oluyor.

günde 1 defa ilk idrarla yapıyordum, 3 gün t c den koyu cıktı
dün aksam yaptım negatif bugün sabah 2. idrarla yaptım pozitif cıktı aksam ve sabah da yapacagım bakalım

günde 1 defa ilk idrarla yapıyordum, 3 gün t c den koyu cıktı
dün aksam yaptım negatif bugün sabah 2. idrarla yaptım pozitif cıktı aksam ve sabah da yapacagım bakalım
Benim de ovulasyondan sonra koyu oldu 2 gün boyunca ama elimde test olmadığı için yapamadım devamını şu an hormonlarım ne durumda bilmiyorum sonradan koyuydu ama ikisi aynı renk değildi hafif siliklik vardı yine senin aynı koyuluk varsa 2. kez yumurtluyor olabilirsin çalışmalara devam

Kızlar nasılsınız yaa ben kötüyüm belimden bi ağrı var kasıklarıma karnıma kadar ulaşıyo böyle sanki adet olcakmışım gibi aynı bi kaç gündür çok umutluydum ama yine umudum gitti acaba bende yine kistmi oluştu bu defada kist olursa bırakıcam artık

6 gün var canım bata Allah bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin :) bize de nasip etsin inşallah sanırım bizim de atmamız gerekiyor kafamızdan senin kaçıncı denemeydi ?

Amin cnm inS. Ovu testiyle 2 deneme 2013 ekimden bu yana istiyoduk agustosta dis gebelik yasamistim 6-7 ay oyle bos gecmis oldu kismet bu ayaymis :)))

Canlarım Mutlu bi haftasonu olsun hepimize, doktordan geldm az önce vajinal ultrasonla baktı rahmin temiz dedi hormon testi fsl lh tsh proloktn gibi pztsi cıkacak onun sonuçları,eşimin sperm testini de inceledi herşey normal dedi. Klomen verdi 11. Gün gel yumurta gelişimini takip edelim dedi gayet iyi geçti biraz moralm yerine geldi

Cok stres yapıorz sanrm bunun çok etkisi var bebişlerimizn gelemesinde bence

Ne guzel cnm. Rahatlamissindir. Hadi bakalim hayirlisi. Yumurta takibi icin beni de cagirdi istersen gel diye ama. Ama calistigim icin zor 2 gunde 1 gitmem diye. Gitmicem. Belki 2 3 ay daha olmzsa takip yaptiririm :)

Slm kızlar herkese musmutlu pazarlar . SiZden okadar gaza geldimki ben de bugun solugu doktorda aldım:) 19 ay önce normal dogum yaptıgım doktofuma gittim ay ilk girişte tanıdı beni kızımı kucagında indiremedi cok farklı hissettim ben hamile kalmak istiyorum ya tekrar aynı duyguları tatmak istiyorumm:) neyse kontrol etti cok şükür bi hiç bi problem yok 30 günde bir adet oluyorum dedim 14. Günden başla bir gün olsun bir gün dur dedi tutar dedi ovulasyon testi yapıyorum dedim onlar hem stres yapıyo illa bugün olsun diye hen de yanıltıyo dedi olmamasına bi sebep yok stres yapma dedigimi uygula tutar inş dedi bu ay test yapmıyorum cünkü hem stres hem de kacırıyorum gec kalıyorum yumurtlama geçiyo

Bir de bana gülebilirsiniz ama hamile gibi hissediyorum Göğüs hassasiyeti oluşmaya başladı sanki Kasık batmalarını ve bel ağrısını hissediyorum Ya bu kadar erken olması normal mi bilmiyorum ama öyle hissediyorum hem de ikiz olurmuş bir de Belki belirtileri bu yüzden erken hissediyorumdur
ama hamile olursam bunu bana hatırlatın olur mu

Insallah hissettiklerin dogrudur canim :) yazdim bi kenara solicem

Kizinda daha bebek canim. O kadar strese girme bence. Olur hayirlisiyla .zaten dogurabilmissin demekki problem yok. Birak strese biz girelim :)) sen rahatca calismalara bak

Kizinda daha bebek canim. O kadar strese girme bence. Olur hayirlisiyla .zaten dogurabilmissin demekki problem yok. Birak strese biz girelim :)) sen rahatca calismalara bak
Ya ben sadece ovulasyon testinde pozitif gorunce o 3 gunu degerlendiriyodum 2 ay olmayinca bi problemmi war diye korkmaya basladim oyuzden bu ay stres olmustum neyse bi problem yokmus cok gec kaliyomusum yumurtlamam geciyomus diye olmuyomus kaciriyomusum:) heycanlanmamin sebebi de nebilim doktorumu muayeneyi felan gorunce eskiyi hatirladim kanim kaynadi herhal:) bide son olarak eger doktor kist yok rahim temiz yumurtlamada sorun yok dediyse bu ay olacak hemen hamile kalcam diye dusunun cunku olmayacak dedigimiz anda olmuyo gercekten Rabbim size bu ay birinciyi bana da ikinciyi wersin insaAllah amin

Amin canim insallahhhh :) aynen stres yok calismalara devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…