- 20 Şubat 2013
- 717
- 324
- 123
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
- #3.721
Bloufer senin akintin ovu günü nazil oluyordu canm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Himm iyiymis yaa cok sagol canim sen sadece olcumlerini giriyosun hergun o kendisi hesapliyo yumurtlama gununu degilmiEvet canım gösteriyor, aynı gün ikisi de. Linki atıyorum aşağıda incelersin.
Kırmızı çizgi yumurtlamayı gösteriyor. + işareti ov. testi pozitif demek. Pm felan yazanlarda çalışmaların olduğu günler =)
http://www.fertilityfriend.com/home/582407
Bak bu linkin ilk sayfasını güzelce oku, anlamadığın yer olursa yardımcı olurum tatlımHimm iyiymis yaa cok sagol canim sen sadece olcumlerini giriyosun hergun o kendisi hesapliyo yumurtlama gununu degilmi
Ay canım benimde canım sıkılıyor evde buralardayım ama başka konular okuyorum deli gibi . Medceziri izliyorum :)Ya bu aralar sizde de var mı bilmiyorum ama ben bir mutsuzum ya canım sıkılıyor hiçbir şey yapmak istemiyorum depresyondayım sanki
eşim tablete bakarken kumanda bendeydi med cezir izliyordum şimdi değişik güldür güldür açıkAy canım benimde canım sıkılıyor evde buralardayım ama başka konular okuyorum deli gibi . Medceziri izliyorum :)
Yarın tekrar bebiş görmeye gideceğim yaa inşallah bize de gelen olur
Ya bu aralar sizde de var mı bilmiyorum ama ben bir mutsuzum ya canım sıkılıyor hiçbir şey yapmak istemiyorum depresyondayım sanki
Canım inşallah ya tez zamanda umarım olur :)
İyi akşamlar kızlar bata 1 hafta kaldı gitgide umutlarım tükeniyor yine bir korku içimde dün akşam sebepsiz yere ağladım durdum bebişime daha 2 yıl önce yazdığım mektupları buldum seni çağırınca hemen gel bebeğim yazmışım eşim sarıldı çok üzüldü halime bugün dersim vardı kafamı dağıttım daha iyi gibiyim sizler napıyorsunuz ?
Moralini yüksek tut canım İnşallah hepimizin göbüşü bebişlerle dolacak bu arada düşük mü yapmistin sen deİyi akşamlar kızlar bata 1 hafta kaldı gitgide umutlarım tükeniyor yine bir korku içimde dün akşam sebepsiz yere ağladım durdum bebişime daha 2 yıl önce yazdığım mektupları buldum seni çağırınca hemen gel bebeğim yazmışım eşim sarıldı çok üzüldü halime bugün dersim vardı kafamı dağıttım daha iyi gibiyim sizler napıyorsunuz ?
Şu bebekleri yapmadan rahatlık yok bize bahar neşe getiriyor içime ama yorgunlukta veriyor birde bahar alerjim var benim Allah'tan daha başlamadı yoksa iyice beter olacağımbi kaç gündür benimde canım çok sıkkın kızlar yaaa böyle sürekli uyuyasım var, üstümde bi tembellik keyifsizlik var, içim daralıyor sankiii
Geçmiş olsun Allah acil şifalar versinBu arada gece çok kötüydüm hiç uyuyamadım 4 -5 kez idrara çıktım bebek isterken idrar yollarımı üşüttüm galiba kasıklarımda ağrıyor yarın devam ederse doktora giderim herhalde
Yok canım benim 3. denemem bu daha hiç tutturamadım bebiş İnşallah hepimizin gelir bebişleriMoralini yüksek tut canım İnşallah hepimizin göbüşü bebişlerle dolacak bu arada düşük mü yapmistin sen de
Sağol canım :)Geçmiş olsun Allah acil şifalar versin
İnşallah olur canım buradaki herkes aynı arayista Birbirimize destek oluyoruz Umutluyuz isteYok canım benim 3. denemem bu daha hiç tutturamadım bebiş
İyi akşamlar kızlar bata 1 hafta kaldı gitgide umutlarım tükeniyor yine bir korku içimde dün akşam sebepsiz yere ağladım durdum bebişime daha 2 yıl önce yazdığım mektupları buldum seni çağırınca hemen gel bebeğim yazmışım eşim sarıldı çok üzüldü halime bugün dersim vardı kafamı dağıttım daha iyi gibiyim sizler napıyorsunuz ?
Burası bana iyi geliyor canım yoksa anlayan yok bizi bugün bekar arkadaşlarım diyor ki sen saçmalıyorsun dur daha stresten olmayacak çocuğun abartıyorsun diye siz anlayamazsınız dedim bizi bizden daha iyi anlayan yok gerçekten de bu süreç bizi yıpratıyor ama birbirimize destek oluyoruz :)İnşallah olur canım buradaki herkes aynı arayista Birbirimize destek oluyoruz Umutluyuz iste