• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Evet canım gösteriyor, aynı gün ikisi de. Linki atıyorum aşağıda incelersin.
Kırmızı çizgi yumurtlamayı gösteriyor. + işareti ov. testi pozitif demek. Pm felan yazanlarda çalışmaların olduğu günler =)
http://www.fertilityfriend.com/home/582407
Himm iyiymis yaa cok sagol canim sen sadece olcumlerini giriyosun hergun o kendisi hesapliyo yumurtlama gununu degilmi

İyi akşamlar kızlar bata 1 hafta kaldı gitgide umutlarım tükeniyor :( yine bir korku içimde dün akşam sebepsiz yere ağladım durdum bebişime daha 2 yıl önce yazdığım mektupları buldum seni çağırınca hemen gel bebeğim yazmışım :( eşim sarıldı çok üzüldü halime bugün dersim vardı kafamı dağıttım daha iyi gibiyim sizler napıyorsunuz ?

Ya bu aralar sizde de var mı bilmiyorum ama ben bir mutsuzum ya canım sıkılıyor hiçbir şey yapmak istemiyorum depresyondayım sanki

Canım inşallah ya tez zamanda umarım olur :)

İyi akşamlar kızlar bata 1 hafta kaldı gitgide umutlarım tükeniyor :KK43: yine bir korku içimde dün akşam sebepsiz yere ağladım durdum bebişime daha 2 yıl önce yazdığım mektupları buldum seni çağırınca hemen gel bebeğim yazmışım :KK43: eşim sarıldı çok üzüldü halime bugün dersim vardı kafamı dağıttım daha iyi gibiyim sizler napıyorsunuz ?

bi kaç gündür benimde canım çok sıkkın kızlar yaaa :KK51: böyle sürekli uyuyasım var, üstümde bi tembellik keyifsizlik var, içim daralıyor sankiii :KK34:

Bu arada gece çok kötüydüm hiç uyuyamadım 4 -5 kez idrara çıktım :KK43: bebek isterken idrar yollarımı üşüttüm galiba kasıklarımda ağrıyor yarın devam ederse doktora giderim herhalde

İyi akşamlar kızlar bata 1 hafta kaldı gitgide umutlarım tükeniyor :KK43: yine bir korku içimde dün akşam sebepsiz yere ağladım durdum bebişime daha 2 yıl önce yazdığım mektupları buldum seni çağırınca hemen gel bebeğim yazmışım :KK43: eşim sarıldı çok üzüldü halime bugün dersim vardı kafamı dağıttım daha iyi gibiyim sizler napıyorsunuz ?
Moralini yüksek tut canım İnşallah hepimizin göbüşü bebişlerle dolacak bu arada düşük mü yapmistin sen de

bi kaç gündür benimde canım çok sıkkın kızlar yaaa :KK51: böyle sürekli uyuyasım var, üstümde bi tembellik keyifsizlik var, içim daralıyor sankiii :KK34:
Şu bebekleri yapmadan rahatlık yok bize bahar neşe getiriyor içime ama yorgunlukta veriyor birde bahar alerjim var benim Allah'tan daha başlamadı yoksa iyice beter olacağım

Iyi Akşamlar canım . Üzülme lütfen Rabbim zamanını biliyo en kısa zamanda bebislerimiz göbeğimizde olucak hepimiz birbirimize şahit olucaz burdaaaa :anneadayı::KK76:

İnşallah olur canım buradaki herkes aynı arayista Birbirimize destek oluyoruz Umutluyuz iste
Burası bana iyi geliyor canım yoksa anlayan yok bizi bugün bekar arkadaşlarım diyor ki sen saçmalıyorsun dur daha stresten olmayacak çocuğun abartıyorsun diye siz anlayamazsınız dedim :63: bizi bizden daha iyi anlayan yok gerçekten de bu süreç bizi yıpratıyor ama birbirimize destek oluyoruz :)

Back