- Konu Sahibi prensinin_prensesi
-
- #3.781
Hatırlatırız seve seve :) bende de aynı belirtiler var ama çok erken başladı diye adet belirtisi gibi hissediyorum nedenseBir de bana gülebilirsiniz ama hamile gibi hissediyorum Göğüs hassasiyeti oluşmaya başladı sanki Kasık batmalarını ve bel ağrısını hissediyorum Ya bu kadar erken olması normal mi bilmiyorum ama öyle hissediyorum hem de ikiz olurmuş bir de Belki belirtileri bu yüzden erken hissediyorumdur
ama hamile olursam bunu bana hatırlatın olur mu
Evet canm üzerimde bi stres vardı acaba bi sorun var mı diye o konuda rahatladm en azındnNe guzel cnm. Rahatlamissindir. Hadi bakalim hayirlisi. Yumurta takibi icin beni de cagirdi istersen gel diye ama. Ama calistigim icin zor 2 gunde 1 gitmem diye. Gitmicem. Belki 2 3 ay daha olmzsa takip yaptiririm :)
Evet canm aynen ben de bugün gittim 11. Gün ve 18. Gün arasında gün aşırı ilişki olsn dediBi de kizlar su dikkatimi cekti burda da cewremde de doktora gidenler ve ayni zamanda benim doktorum da 11. Gun basla bir gun arayla yap diyo butun doktorlar ayni seyi soyledigine gore kesinlikle bi dogruluk. Payi war fiye dusunuyorum
iyi dusun ins iyi olsun canim bikrre olmayCak fikrini kesinlikle dusunme bide bu ay kur yapcam relax takilacam ins:)Evet canm aynen ben de bugün gittim 11. Gün ve 18. Gün arasında gün aşırı ilişki olsn dedibakalm bu ay neler olacak
Ayy canım sorma ben bugün baş dönmesi ve bulantıdan kafamı kaldiramadım valla belim ile kasıklarım ayrı ağrıyo bide badana yaptırıyorum ama bu belirtiler ya kist oluştuğunu gösteriyo yada ben yine kurmaya başladım herhalde :)))Bir de bana gülebilirsiniz ama hamile gibi hissediyorum Göğüs hassasiyeti oluşmaya başladı sanki Kasık batmalarını ve bel ağrısını hissediyorum Ya bu kadar erken olması normal mi bilmiyorum ama öyle hissediyorum hem de ikiz olurmuş bir de Belki belirtileri bu yüzden erken hissediyorumdur
ama hamile olursam bunu bana hatırlatın olur mu
Ay kuzum gecmis olsunGünaydın kızlar hastayım cok fenaateş icinde yatıyorum dun usuttum sanırım iç ateşim var Bogazlarim fena of cok mutsuz hissediyorum kendimi
Ay kuzum gecmis olsunyat dinlen sicak biseler ic. naptin sen kac gunun kaldi. Takip edemedik.bikac gundur
Daha Cok varmis. Deme oleSağol canım benim . Ilaçta icemiyorum 5-6 gunum var hic umudum yok adet olcam sanırım :)
Daha Cok varmis. Deme olebelli olmaz.. ilac icme tabi ne olur ne olmaz.
Günaydın kızlar hastayım cok fenaateş icinde yatıyorum dun usuttum sanırım iç ateşim var Bogazlarim fena of cok mutsuz hissediyorum kendimi
Gunaydiin kizLaaaar
Günaydın canim cok gecmiş olsun tuzlu limonlu sirkeli suyla gargara yap boğazına iyi gelirGünaydın kızlar hastayım cok fenaateş icinde yatıyorum dun usuttum sanırım iç ateşim var Bogazlarim fena of cok mutsuz hissediyorum kendimi
Geçmiş olsn canım.
Günaydın canim cok gecmiş olsun tuzlu limonlu sirkeli suyla gargara yap boğazına iyi gelir
Sağol canım hic yoktan bu cikti bide ya
Sağol canım tamam yapicam . Dun temizlik Yaptim ondan usuttum ben
Ahh canım yaa, çok geçmiş olsun. Ihlamur içebilirsin ballı olarak bir sakıncası olmaz. Portakal suyu sık bol bol içGünaydın kızlar hastayım cok fenaateş icinde yatıyorum dun usuttum sanırım iç ateşim var Bogazlarim fena of cok mutsuz hissediyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?