Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Bi de kizlar su dikkatimi cekti burda da cewremde de doktora gidenler ve ayni zamanda benim doktorum da 11. Gun basla bir gun arayla yap diyo butun doktorlar ayni seyi soyledigine gore kesinlikle bi dogruluk. Payi war fiye dusunuyorum

Hatırlatırız seve seve :) bende de aynı belirtiler var ama çok erken başladı diye adet belirtisi gibi hissediyorum nedense Ama içimde bir his var bu ay olmazsa öteki ay gelecek gibi bebekim :) inşallah bu topikte hamile olmayan kalmaz önümüzde ki aya kadar

Ne guzel cnm. Rahatlamissindir. Hadi bakalim hayirlisi. Yumurta takibi icin beni de cagirdi istersen gel diye ama. Ama calistigim icin zor 2 gunde 1 gitmem diye. Gitmicem. Belki 2 3 ay daha olmzsa takip yaptiririm :)
Evet canm üzerimde bi stres vardı acaba bi sorun var mı diye o konuda rahatladm en azındn inşallah bu ay bebişlerimiz gelir artık gerçi şeytanın bacagını kırdık devamı gelir herlde

Benmki de düzenli takip için deil de sanrm yumurtam gelişmiş mi normal dönemde nasıl die bakıcak suan adetliydim de yumurta gelişimi için bişey demedi ben de gün aşırı gidemem hastanem uzak zaten bi de işten dolayı zor olur

Bi de kizlar su dikkatimi cekti burda da cewremde de doktora gidenler ve ayni zamanda benim doktorum da 11. Gun basla bir gun arayla yap diyo butun doktorlar ayni seyi soyledigine gore kesinlikle bi dogruluk. Payi war fiye dusunuyorum
Evet canm aynen ben de bugün gittim 11. Gün ve 18. Gün arasında gün aşırı ilişki olsn dedi
bakalm bu ay neler olacak

Kızlar kızlar dişim çok ağrıyor ya erteledim erteledim yine başladı ağrımaya eşime antibiyotik aldırdım dayanayım dedim içmeyeyim diye dayanmadım içtim B kategorisi ilaç hamileysem sorun olmaz inşallah ağrı kesici içemiyorum B kategorisi yok diye tuzlu suyla gargara yaptım bana mısın demiyor neyse artık adet olursam koşarak dişçiye gitmem gerekiyor

Ayy canım sorma ben bugün baş dönmesi ve bulantıdan kafamı kaldiramadım valla belim ile kasıklarım ayrı ağrıyo bide badana yaptırıyorum ama bu belirtiler ya kist oluştuğunu gösteriyo yada ben yine kurmaya başladım herhalde :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…