- 16 Haziran 2011
- 1.158
- 617
- 133
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
-
- #3.741
İnşallah canım ya bata yaklaştıkça üzülüyorum işte yine hüsran olacak diye sende ne var ne yokIyi Akşamlar canım . Üzülme lütfen Rabbim zamanını biliyo en kısa zamanda bebislerimiz göbeğimizde olucak hepimiz birbirimize şahit olucaz burdaaaa
canım daha yolun çok başındasın daha 3. denemenmiş üzülme bu kadar lütfen. benim 19. ayım. ve yıllarca uğraşanlar var. erkenden pes etmek yookkkkkİnşallah canım ya bata yaklaştıkça üzülüyorum işte yine hüsran olacak diye sende ne var ne yok
Üzülme iyi duşun iyi olsunİnşallah canım ya bata yaklaştıkça üzülüyorum işte yine hüsran olacak diye sende ne var ne yok
Haklısın canım benim Rabbim önce sizlere sonra hemencecik bizlere versin herkese dayanabileceği kadar yük versincanım daha yolun çok başındasın daha 3. denemenmiş üzülme bu kadar lütfen. benim 19. ayım. ve yıllarca uğraşanlar var. erkenden pes etmek yookkkkk
Bende öyle belirtiler gırla ama adet belirtileri gibi geliyor bana nedenseÜzülme iyi duşun iyi olsunben belirti aramak istemiyorum valla canım sonu hüsran oluyo o var bu var demek istemiyorum yok mu var ama demicem
Rabbim isteyene istediği vakit hayırlısıyla versin inşaallahhhhHaklısın canım benim Rabbim önce sizlere sonra hemencecik bizlere versin herkese dayanabileceği kadar yük versinçok güçlü değilim galiba birde hiç olmayacak diye korkuyorum nedense
Öyle yapmaya çalışacağım canım sağol desteğin için :) gelecek o bebeklerRabbim isteyene istediği vakit hayırlısıyla versin inşaallahhhhama sana tavsiyem daha yolun çooookkkk başındasın ve bu kadar stres yapmışsın, kesinlikle bu kadar stres yapma. hadi amaaa kalk silkelen şöyle bir umutsuzluk yok o bebişler göbişlerimize gelecekler Allahın izni ileeee
hehhh şöyleeeee aferin sanaÖyle yapmaya çalışacağım canım sağol desteğin için :) gelecek o bebeklerbakalım önümüzde ki hafta bat gelecek mi gelmeyesice ondan sonra ki ay oluruna bırakmaya çalışacağım yavaş yavaş alışıyorum sanırım bu duruma da her ay yeni heyecan :) inşallah bekletmezde gelirler
İnşallah canım doktorda öyle dedi :) inşallah öyle olur bekliyoruz işte sabırsızda olsak elden bişey gelmiyor bu saatlerde bana bir depresyon hali geliyor ondan :) umutları mı kıran göğüs sancılarım oldu bu ay hala hassaslar çok acımasalar bile ama belli olmaz işte bekliyorum melül melülhehhh şöyleeeee aferin sanadaha 3. ayında böyle yaparsan oooooo içimiz var seninleeee
tatlım zaten bi problem olmasa bile ilk 1 yıl deneyin diyorlar. senin telaşlanman için önünde daha 9 ayın var. heee belkide o 9 ayın sonunda bebişin kucağında olurr
daha bata çok var tatlımmm. güzel haberlerini bekliyorummmİnşallah canım doktorda öyle dedi :) inşallah öyle olur bekliyoruz işte sabırsızda olsak elden bişey gelmiyor bu saatlerde bana bir depresyon hali geliyor ondan :) umutları mı kıran göğüs sancılarım oldu bu ay hala hassaslar çok acımasalar bile ama belli olmaz işte bekliyorum melül melül
İnşallah canım güzel haberler alırsam hemen paylaşırım zatendaha bata çok var tatlımmm. güzel haberlerini bekliyorummm
canım benim adetimin daha 9. günü. 10-11 mayıs bat.İnşallah canım güzel haberler alırsam hemen paylaşırım zatensenin ne zaman bat ?
Olsun yumurtlamaya az kalmış :) İnşallah tutar bu ay canı gönülden diledim senin içincanım benim adetimin daha 9. günü. 10-11 mayıs bat.
çok sağol tatlımmmOlsun yumurtlamaya az kalmış :) İnşallah tutar bu ay canı gönülden diledim senin için
Batina kac gun var cnmBu arada gece çok kötüydüm hiç uyuyamadım 4 -5 kez idrara çıktımbebek isterken idrar yollarımı üşüttüm galiba kasıklarımda ağrıyor yarın devam ederse doktora giderim herhalde
Haklısın canım benim Rabbim önce sizlere sonra hemencecik bizlere versin herkese dayanabileceği kadar yük versinçok güçlü değilim galiba birde hiç olmayacak diye korkuyorum nedense
canım benim adetimin daha 9. günü. 10-11 mayıs bat.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?