Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

canım daha yolun çok başındasın daha 3. denemenmiş üzülme bu kadar lütfen. benim 19. ayım. ve yıllarca uğraşanlar var. erkenden pes etmek yookkkkk
Haklısın canım benim Rabbim önce sizlere sonra hemencecik bizlere versin herkese dayanabileceği kadar yük versin çok güçlü değilim galiba birde hiç olmayacak diye korkuyorum nedense

Üzülme iyi duşun iyi olsun ben belirti aramak istemiyorum valla canım sonu hüsran oluyo o var bu var demek istemiyorum yok mu var ama demicem
Bende öyle belirtiler gırla ama adet belirtileri gibi geliyor bana nedense sadece gece uykumdan uyanıp 4- 5 kere idrara çıktım ama onu da üşütmeye bağlıyorum çok erken çünkü

Haklısın canım benim Rabbim önce sizlere sonra hemencecik bizlere versin herkese dayanabileceği kadar yük versin çok güçlü değilim galiba birde hiç olmayacak diye korkuyorum nedense
Rabbim isteyene istediği vakit hayırlısıyla versin inşaallahhhh ama sana tavsiyem daha yolun çooookkkk başındasın ve bu kadar stres yapmışsın, kesinlikle bu kadar stres yapma. hadi amaaa kalk silkelen şöyle bir umutsuzluk yok o bebişler göbişlerimize gelecekler Allahın izni ileeee

Öyle yapmaya çalışacağım canım sağol desteğin için :) gelecek o bebekler bakalım önümüzde ki hafta bat gelecek mi gelmeyesice ondan sonra ki ay oluruna bırakmaya çalışacağım yavaş yavaş alışıyorum sanırım bu duruma da her ay yeni heyecan :) inşallah bekletmezde gelirler

hehhh şöyleeeee aferin sana daha 3. ayında böyle yaparsan oooooo içimiz var seninleeee
tatlım zaten bi problem olmasa bile ilk 1 yıl deneyin diyorlar. senin telaşlanman için önünde daha 9 ayın var. heee belkide o 9 ayın sonunda bebişin kucağında olurr

İnşallah canım doktorda öyle dedi :) inşallah öyle olur bekliyoruz işte sabırsızda olsak elden bişey gelmiyor bu saatlerde bana bir depresyon hali geliyor ondan :) umutları mı kıran göğüs sancılarım oldu bu ay hala hassaslar çok acımasalar bile ama belli olmaz işte bekliyorum melül melül

daha bata çok var tatlımmm. güzel haberlerini bekliyorummm

Cnm o dusuncce bendede vardi subatta ara verdim attim kafamdan bebek dusuncesini simdi hamileyim cok sukur bu ay cok olur mu olmaz mi acaba mi demedim hic ve sukur oldu Rabbim sizleride cook aratmasin mayista bebeklerize kavustursuun insaAllah ( Amiiiiiin ) :))))))

Gunaydiiiiin kızlar ben biraz erkenciyim herhalde hafta ici erken kalkmaya alışınca hafta sonu da erken kalkıyorum güzel mi güzel bir gün olur Bugün sahilde dolasacagim biraz arkadaşımın bebişini görmeye gideceğim Belki güzel kitaplar alırım İstediğim kitaplar var ne zamandır alamadım Tabii bir de temizlik günüm Oyalanırım biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…