- 1 Mayıs 2009
- 6.532
- 2.537
- 248
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
-
- #3.681
En koyu olan günden sonra çatlıyor yumurta. Sonrasında 12-36 saatiniz var, inşallah tutturabilmişsinizdir canımgünaydın kızlar, hayırlı cumalar... maşallah bu ay çok bereketli :)) inşallah bekleyen herkesten mutlu haberler alırız... bu arada ben bu ay ki ovulasyon testlerimi yapıyorum dört gündür ama yine kafam karıştı geçen ayda böyle olmuştu erken mi yumurtluyorum acaba testlerime bi bakarsanız sevinirim normal hesaba göre ovu tarihim 16 nisandı ama testlere bakılırsa 14 ünde olmuş gibi mi sizcede?? çalışmaları 15 ve 16 nisanda yapabildik çok düzenli olmadı yani hadi hayırlısıtest tarihleri 13,14,15,16 nisan... Eki Görüntüle 1497395 Eki Görüntüle 1497396 Eki Görüntüle 1497397 Eki Görüntüle 1497398
HahahCANM ozamn öğlen mesaisinde kocamı alıp hemen ewe gıdıyorum
senın hıc rengı acılmadı dıye hatırlıyorum en sonya benımde testlerım boleydı amaaa catlamamıs dedınız
evet çok karışık elimdeki testler bitsin test almayacağım zaten :)) en koyu olduğu gün o gündü ne bileyim testleri yapmaya devam edeceğim bitene kadar :) hayırlısı hepimiz içinyaa canım valla bu ay benım de senınkı gıbı hıc ıkısı aynı koyulukta olmadı senınkıde olmamıs eger boyle olunca yumurtlama olmus olluyosa ben 2 kere yumurtlamıs oluyorumay cok karısık ıs bunlar
senın hıc rengı acılmadı dıye hatırlıyorum en sonyukle bakım bı ıstersen canım
ne bileyim ya yumurtladım mı acaba yoksa yumurtlamadım mı daha :))) testleri bitireyim bi daha almayacağım valla en sonunda hepten boşvereceğim tabi yapabilirsemyaa canım valla bu ay benım de senınkı gıbı hıc ıkısı aynı koyulukta olmadı senınkıde olmamıs eger boyle olunca yumurtlama olmus olluyosa ben 2 kere yumurtlamıs oluyorumay cok karısık ıs bunlar
ne bileyim ya yumurtladım mı acaba yoksa yumurtlamadım mı daha :))) testleri bitireyim bi daha almayacağım valla en sonunda hepten boşvereceğim tabi yapabilirsem
En koyu olan günden sonra çatlıyor yumurta. Sonrasında 12-36 saatiniz var, inşallah tutturabilmişsinizdir canım
ayyy neyse teste falan kafa yormıcam zaten 1 haftam kaldıı
bende konuşuyorum işte yapabilir miyim bilmiyorum :)) gerek kalmasa keşke kendiliğinden hallolsabende oyle dıyorum ama dayanamam heralde alırım
Aynen canım bende bugün badana yaptırıyorum 2 yada 3 gün sürer kafamda dağılır en azından aklıma gelmez :))az kalms senınde canım :)
Aynen canım bende bugün badana yaptırıyorum 2 yada 3 gün sürer kafamda dağılır en azından aklıma gelmez :))
Sağol canım evet canım niyetim pek yoktu ama dedim şimdi bide hamile kalırsam o zaman daha zor olur en azından şimdi yapayım çıksın aradan canımkolay gelsın canım bahar temizliği yapıyosun :)
Sağol canım evet canım niyetim pek yoktu ama dedim şimdi bide hamile kalırsam o zaman daha zor olur en azından şimdi yapayım çıksın aradan canım
InşAllah canım bu ay hepimizin gelir bebişleri :)iyi düşünmüşssün canım bebişin gelirde inşallah mis gibi temiz evine :)
Hahah aynı benSağol canım evet canım niyetim pek yoktu ama dedim şimdi bide hamile kalırsam o zaman daha zor olur en azından şimdi yapayım çıksın aradan canım
kızlarr esımın sonucları cıktı. normal görünüyor süper değil ama :) anlayan varsa yukleyebılırım
bakın bakalım. bende yemekten yenı geldım. arastıramadım ama. degerler degısıyor ya. kafam karısıyor benım. daha onceden okumustum burda.gonder bakalın ınt arastırma yaparızz
bakın bakalım. bende yemekten yenı geldım. arastıramadım ama. degerler degısıyor ya. kafam karısıyor benım. daha onceden okumustum burda.
ölemıymıs :) ıyı barı degerler degısıyor ya her testte o yuzden pek cozemedım ama .sorun gorunmuyor galıbaTotal sperm sayısı maşşallah cok fazla cıkmıs128.040
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?