Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Kızlar benim yumurtlama dün oldu ya yani şimdi ben 14 gün sonramı adet olmam gerekiyo inşAllah olmamda yanii
yumurtlama gununden itibaren 14. gün adet günün olacak tatlım. ovu günleri değişebiliyormuş fakat ovudan sonraki 14. gün kesin adet olunurmuş.

Günaydınnnn, hayrılı cumalar kızlar
Rabbim en kısa sürede sizin de göbüşlerinize melekler koysun ( aminnnnnnnnnn )
ağzından bal damlıyor canım. seni ve kıvırcığı tebrık edıyorum. dün testimi atmıştımya gece birliktelik olmadı ondan önceki gün olmuştu.test pozitifken yani . bu ay testleri daha bilinçli yapmıştım kaçırdım ya çok üzgünüm

Hala şansın var canım bugün olsun mutlaka

günaydın kızlar, hayırlı cumalar... maşallah bu ay çok bereketli :)) inşallah bekleyen herkesten mutlu haberler alırız... bu arada ben bu ay ki ovulasyon testlerimi yapıyorum dört gündür ama yine kafam karıştı geçen ayda böyle olmuştu erken mi yumurtluyorum acaba testlerime bi bakarsanız sevinirim normal hesaba göre ovu tarihim 16 nisandı ama testlere bakılırsa 14 ünde olmuş gibi mi sizcede?? çalışmaları 15 ve 16 nisanda yapabildik çok düzenli olmadı yani hadi hayırlısı test tarihleri 13,14,15,16 nisan...

yalnız fotolar karışık yüklenmiş en koyu olan 13 nisan yavaş yavaş açıklaşıyor rengi 14,15 16 nisanda...

:)) işte bende onu soruyorum öyle mi oluyor yoksa 14 nisanda mı yumurtlamış oluyorum? normal hesaba göre 16 nisanda yumurtlamam lazımdı....

yaa canım valla bu ay benım de senınkı gıbı hıc ıkısı aynı koyulukta olmadı senınkıde olmamıs eger boyle olunca yumurtlama olmus olluyosa ben 2 kere yumurtlamıs oluyorum ay cok karısık ıs bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…