- 20 Şubat 2013
- 717
- 324
- 123
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
-
- #3.661
yumurtlama gununden itibaren 14. gün adet günün olacak tatlım. ovu günleri değişebiliyormuş fakat ovudan sonraki 14. gün kesin adet olunurmuş.Kızlar benim yumurtlama dün oldu ya yani şimdi ben 14 gün sonramı adet olmam gerekiyo inşAllah olmamda yanii
ağzından bal damlıyor canım. seni ve kıvırcığı tebrık edıyorum. dün testimi atmıştımya gece birliktelik olmadıGünaydınnnn, hayrılı cumalar kızlar
Rabbim en kısa sürede sizin de göbüşlerinize melekler koysun ( aminnnnnnnnnn )
Hala şansın var canım bugün olsun mutlakayumurtlama gununden itibaren 14. gün adet günün olacak tatlım. ovu günleri değişebiliyormuş fakat ovudan sonraki 14. gün kesin adet olunurmuş.
ağzından bal damlıyor canım. seni ve kıvırcığı tebrık edıyorum. dün testimi atmıştımya gece birliktelik olmadıondan önceki gün olmuştu.test pozitifken yani . bu ay testleri daha bilinçli yapmıştım kaçırdım ya çok üzgünüm
yalnız fotolar karışık yüklenmiş en koyu olan 13 nisan yavaş yavaş açıklaşıyor rengi 14,15 16 nisanda...günaydın kızlar, hayırlı cumalar... maşallah bu ay çok bereketli :)) inşallah bekleyen herkesten mutlu haberler alırız... bu arada ben bu ay ki ovulasyon testlerimi yapıyorum dört gündür ama yine kafam karıştı geçen ayda böyle olmuştu erken mi yumurtluyorum acaba testlerime bi bakarsanız sevinirim normal hesaba göre ovu tarihim 16 nisandı ama testlere bakılırsa 14 ünde olmuş gibi mi sizcede?? çalışmaları 15 ve 16 nisanda yapabildik çok düzenli olmadı yani hadi hayırlısıtest tarihleri 13,14,15,16 nisan... Eki Görüntüle 1497395 Eki Görüntüle 1497396 Eki Görüntüle 1497397 Eki Görüntüle 1497398
prensinin_prensesi prenses o zaman benim yeni bat 30 mart tatlım
Nisan canım :)canım 30 mart mı nısan mı :)
az kalms senınde canım :)Nisan canım :)
CANM ozamn öğlen mesaisinde kocamı alıp hemen ewe gıdıyorumHala şansın var canım bugün olsun mutlaka
karısık yuklendıgı ıcın ben bısey anladım :) azcık duzelt yukleyalnız fotolar karışık yüklenmiş en koyu olan 13 nisan yavaş yavaş açıklaşıyor rengi 14,15 16 nisanda...
rica ederim. burda hepimiz birbirimize yardımcıyız en kısa surede rabbım bebeklerımızı sağlıkla bizlere werır ınşlmutluuuuu teşekkürler canım
peki şöyle yapayım o zaman :))karısık yuklendıgı ıcın ben bısey anladım :) azcık duzelt yukle
peki şöyle yapayım o zaman :))
bu 13 nisan; Eki Görüntüle 1497505
bu 14 nisan; Eki Görüntüle 1497507
bu 15 nisan; Eki Görüntüle 1497508
bu da 16 nisan; Eki Görüntüle 1497510
bu sefer gayet açık oldu sanırım
:)) işte bende onu soruyorum öyle mi oluyor yoksa 14 nisanda mı yumurtlamış oluyorum? normal hesaba göre 16 nisanda yumurtlamam lazımdı....canım sen sımdı 13 nısanda yumurtlamıs oluyosun dımıı
:)) işte bende onu soruyorum öyle mi oluyor yoksa 14 nisanda mı yumurtlamış oluyorum? normal hesaba göre 16 nisanda yumurtlamam lazımdı....
evet bu sefer daha ıyı :)) o zaaman sole dıyelım en koyu oldugu gun 13-14 arası catlamıs olması lazım.peki şöyle yapayım o zaman :))
bu 13 nisan; Eki Görüntüle 1497505
bu 14 nisan; Eki Görüntüle 1497507
bu 15 nisan; Eki Görüntüle 1497508
bu da 16 nisan; Eki Görüntüle 1497510
bu sefer gayet açık oldu sanırım
evet bu sefer daha ıyı :)) o zaaman sole dıyelım en koyu oldugu gun 13-14 arası catlamıs olması lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?