Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Cnm benim testlerin t leri daha koyuydu o yuzden burdan biri hemsire oldugunu
soyleyen bayan vardi sasirmisti o t lerin o kadar koyu olmasina

anladım canımm tekrardan hayırlı olsunn ıns kan degerınde guzel cıkar
peki o dua hangi duaydı

benım sıvılceler hala devam edıyor ya. anlamadım bu ay degısık :)) stresten ya da . nrmalde 1 tane cıkar. dun bıle 3 tane cıktı dudagımın ustunde. isilik gibiydi buyudu sonra.

stresten canım bunların hepsı ah stres herseyın dusmanı vallahı yaaa
annem kızıyo bana delımısın sen dıyo nıye stres yapıyosun oda engellıyo rahat ol bıraz yenı evlısınız bıraz tadını cıkar dıyo ama ıster ıstemez oluyo ıste

tamam canım cumartesı gunu bende oluyım gercı cumartesı 1 hafta kalmıs olucak adetıme ama olur mu yoksa adetımıın bıtınce mı okuyım canım

Oncelikle duanin gucune inanmalisin cnm acaba mi diye bile dusunme olur mu ins.bebisin tutunmustur sana da gerek kslmaz bu duaya eger olursada adet bitimndeki cumartesi yap cnm aksamindada birlkte olursunuz ama sadece o gun olmasin cumartesiye olan gune kadar aralikla olsun diyorumya ins gerek kalmazda sende benim arkamdan gelirsin

valla öle ama. guya stresım yok. sakinim ama ıcten ıce dusunuyoruz demek ki. bu ara ıslerde yogun vakıt daha cabuk gecıyor. buraya da fazla gelemedım o yuzden. gunduz yogun oluyorum . gercı daha adetım bugun bıtıyor. stresli dönem gelmedi . Hayırlısı prenses. nasıp kısmet . elımızden gelenı yapıyoruz

her gun mu okudun o kadar . ılıskı gunlerınde mı ? gercı kısa dua okunur bısey degılde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…