- Konu Sahibi prensinin_prensesi
-
- #3.481
Hımm benîmki normal dogumdu:) ay hem cok zordu hem cok güzeldi.. Rabbim sana saglıkla kucağına almayı bizede arkandan gelmeyi nasip etsin inşaAllah..yok canım sezeryandı, bu da öyle olur.
Bende 8 10 12 14 17 19 21 ve 26 da oldu iliski...ama umudum yok
kivircik1907 Ben hastalandim bu sabah. Olmadi...insallah senin olmustur haberlerini bekliyorum
Nasil sikmam canimi...arrik olmek istiyorum....her tarafim bebekli ve hamilelrrle sarili dayabamiyorun....Hayirlisi olsun cnm skma canini zamani var daha demekki
Nasil sikmam canimi...arrik olmek istiyorum....her tarafim bebekli ve hamilelrrle sarili dayabamiyorun....
kivircik1907 Ben hastalandim bu sabah. Olmadi...insallah senin olmustur haberlerini bekliyorum
Hormon testi yaptirmadim canim esim sperm verdi ama 2 yil oluyir vereli...ben yrn 2. Gunumde bir de hormon testi baktirmak istiyorum..ac tok ya da saat fark eder mi kan icin bilginiz var miCanım günaydın . Sıkmamaya calis Canini onumuzdeki ay inşallah olur. Günlerini iyi değerlendirmissin ama demekki zamanı var daha. Doktora gitmismiydin canım hormon testi sperm testi ıcın falan
ayyy maşallah atsana bı testın resmını bakalımKizlaar biliyosunuz batim 19 niSan biraz once normal gebelik testi yaptim ikinci cizgi silik bi sekilde cikti
Kizlaar biliyosunuz batim 19 niSan biraz once normal gebelik testi yaptim ikinci cizgi silik bi sekilde cikti
ayyy maşallah atsana bı testın resmını bakalım
Ayyyy güne ne guzel bi haberle başladık hadi gözün aydın canım yaa cok sevindim
Bizi aydınlatmaya baslayabilirsinn hemen
Canım sen demiştin ya 4-5 gun ayni koyuluktaydi diye ovulasyon testleri benimkileri gördün mu hep koyu cikti yapmaya basladigimdan beri ya bugun 25.gunumSagol cnm kan testinde o degeri goriim dahada rahatliiicam insaAllahRabbim isteyen herkesi cok bekletmeden kavustursun bebislerine ins.
Canım sen demiştin ya 4-5 gun ayni koyuluktaydi diye ovulasyon testleri benimkileri gördün mu hep koyu cikti yapmaya basladigimdan beri ya bugun 25.gunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?