Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Nasil sikmam canimi...arrik olmek istiyorum....her tarafim bebekli ve hamilelrrle sarili dayabamiyorun....

Cnm anliyorum seni bende uzunca zamandir bebek istemekteyim hatta gecen sene agustos ayinda dis gebelik yasadim o kaadar zor gunlerdiki sonra kendimle yuzlestim sadece istiyodum hic saglikli bii gebelik ve dogumla diye istememistim Rabbimden ama onu yasamam lazimmiski aklim basima gelsin Simdi dualarimi bile dikkatli ediyorum umutsuzluga gelince asla o karamsarliga kapilma cnm biz
biliyoruzki hersey Allah tan inancimiz oyle cunku vermiyorsa cok irdelememek lazim vakti var demekki seninkininde vakti var birde sunu soyliiim Rabbim kisa zaman sonra bebekini nasip edicekki seytan umutsuzluga kaptiriyo seni o yuzden sabirla Allah tan istemeye devam et cnm

kivircik1907 Ben hastalandim bu sabah. Olmadi...insallah senin olmustur haberlerini bekliyorum

Canım günaydın . Sıkmamaya calis Canini onumuzdeki ay inşallah olur. Günlerini iyi değerlendirmissin ama demekki zamanı var daha. Doktora gitmismiydin canım hormon testi sperm testi ıcın falan

Canım günaydın . Sıkmamaya calis Canini onumuzdeki ay inşallah olur. Günlerini iyi değerlendirmissin ama demekki zamanı var daha. Doktora gitmismiydin canım hormon testi sperm testi ıcın falan
Hormon testi yaptirmadim canim esim sperm verdi ama 2 yil oluyir vereli...ben yrn 2. Gunumde bir de hormon testi baktirmak istiyorum..ac tok ya da saat fark eder mi kan icin bilginiz var mi

gunaydın herkese sat 3.gun hormon testi yapılıyor canım aç gıdersen sabah bıde gogus uyarılması yanı 1 gece onceden sevısme vb olmamalı prolaktın degerını etkılıyor başka merak ettıgın bısı varsa sorabılırsın bende suan tetkık sureclerındeyım

ozele gıdeceksen cumartesı oglene kadr açık olmalı gıdecegın yer bellıyse ara sor bı canım olmadı 2. gun gıder belırtırsın

prensinin_prensesi cnm belirtileri yazmistim zaten iliski gunleride adetin ilk gununden saymaya baslarsak adet bitimi yani 7. 11. ve 14 gunler iliski oldu birde kizlar forumda dolasirkenn bi bayanin bi dua sonrasi duayi okudugu hafta hamile kaldigini ogrenmistim onu bende uyguladim o duanin gucune inanarak dua ettim eminimki onun etkisiyle Rabbim nasip etti diye dusunuyorum ben

Canım sen demiştin ya 4-5 gun ayni koyuluktaydi diye ovulasyon testleri benimkileri gördün mu hep koyu cikti yapmaya basladigimdan beri ya bugun 25.gunum

Cnm benim testlerin t leri daha koyuydu o yuzden burdan biri hemsire oldugunu
soyleyen bayan vardi sasirmisti o t lerin o kadar koyu olmasina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…